Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 14:52   #231
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

yav hoca suç bende , yok sende bunlar çocukça şeyler....

adına suç demiyelim de hata varya hata şu onuru yasini musayı erseni bu takıma alanda aldıranda.... hata sizlerde yani.

geçen seneki onur ilk 11 imizin vazgeçilmezi oldu .. ben bu çocuğun şahsiyetine değil futboluna söylüyorum... bu hakaret değil eleştiri.

ersen ilk bjk ye geldiği zaman kınamıştım... sonrada trzon aldı hayret???

musa zaten kız futbol takımları varya onda oynayabilir verimli olabilir..

yasin o da tam bir balkon çocuğu yeri balkon...yav şu andırlet maçında ki 4. ve 5. gol tıpkı bir birinin kopyası ikisinde de 23 ve 61 numara var ikisinin arasından andırletli herif gelip golü kazık gibi çakıyor... bu son iki golden dolayı bu ikik futbolcunun istifa etmesi gurur meselesi yapması gerekir... zaten bunlarda biraz karakter olsa idi BİLİCAYI seyreder de ondan biraz karakter dersi alırlardı.

BİLİCA terinin ve kanının son damlasına kadar SİVAS için oynadı ...
krampon altına kellesini koyacak karakterde futbolcular la sivasspor biryerlere gelebilir..

eline iğne batınca kurşun yediğini zannedecek musa onur yasin martinle bi yere varılmaz .... bülent hoca bunu nasıl bilemedi ...yoksa biliyorda bizim bilmediğimiz şeylermi var....cukkalama felan...
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkkk
Alt 29.07.2009, 15:06   #232
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkkk

hoca defans diye bir şey yok, orta saha sıfır. ileride kaleye şutumuz yok. hani senin transferlerin.

geçen sene antep ve istanbul b.b. bizi ne hale soktu. orta sahada top yaapan takımlar karşısında çaresiz kaldık. bunları gördüğün halde bu senek orta saha geçen sendende beter olmuş.

hazırlık maçlarını önemsemeyin dediler. bende neden diye sordum. katılmıyordum bu düşündceye.çünki aynı bozuk oyun ortada idi. bir sürü bahane. demekkki hazırlık maçları doğru göstergeymiş. kendimizi kandırmışız.

messi erman, dünya sıralamasındaki mbemba, beni izleyin diyen ersen, hani nerdeler. 2 top çeviremediler.

Bülent hoca sana az övgüler yazmadım. ama grura kapılıp bakın ben yeni bir takım bile yaparım. demek için. mahvettin. takımı bozmayacaktın. üstelik takım geçen sene bile top çeviren takımlara karşı zorlanmışken. sen dahada kötü yaptım. aynı hatayı antep ve belediye maçlarında da yaptın.

ÇOK ÜZÜLDÜM. AYLARDIR BEKLEDİĞİM MAÇA MAÇA BAKAMADIM. ARADA GİRİP GOLLERİ SAYDIM. ÇOK ÜZÜLDÜM. İNANILMAZ. TÜRKİYE ADINA BÖYLE BİR REZALETE HAKKIMIZ YOKTU. İNŞAALLAH İYİ OLUR. BELKİ BU BİZİM KENDİMİZE GELMEMİZE VESİLE OLUR.
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sgulturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 15:11   #233
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

balili söylemişti çok hata yapıldı. tum gitmesi yanlıştı diye. üstelik ersen kim ya. demişti. Balili haklı çıktı. helal olsun adam doğru söylemiş. zaten çok sevmiştik onu
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 15:15   #234
SECURITY
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SECURITY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mantikli dusunup oyle cevap yazin laf ebeligi yapmayin!!!!

Bulent Uygun suc benim demekle gercekten kendi sucu oldugu icinmi yoksa

sahada topu iskalayan futbolcularin sucunu yuzlerine vuraramak sporcularin

bozuk olan motivasyonunu sezon sonuna kadar duzeltilemiyecek halemi

getirmeliydi!!!

Sivasspor bizim sivassporda oynayan oyuncularda!!!!!!!!!!!!

Bulent uygununda hatasi var oyuncularinda

Anderlecht Sivasa 5 gol atacak kapasitede olan bir takim degil diger maclarini

seyrederseniz Anderlectin kac gol yedigini sayarsiniz

sivasspor tam olarak hazirlanamamis

hatasi olan hatasini gorur ders cikartir buda bir erdemliktir
Alt 29.07.2009, 15:40   #235
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımı eleştirmek suç mu peki?

takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak!

şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada!

bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı?

bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı?

ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen
herkesin eleştirisi senin ki kadar yapıcı olsa ben onları yazmak zorunda kalmazdım hocayı hükümetin önünde asacaklar nerdeyse benim eleştirim o tip yazanlara. artı bilicanın yerinde sen olsan kalır mıydın. yada takımdaki tek sivaslı olan hayrettine teklif yapsa fener hayrettin kalır mı. ibrahim toraman gelsin o zaman sivaslı nede olsa. biraz profesyonel ve mantıklı olmak lazım. biz şampiyonlar ligine katıldık ama başarısız olduk. takıma sahip çıkmaya devam etmek lazım istikrar sayesinde başarılı olduk biz yine istikrarlı olmalıyız.
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 15:44   #236
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1290 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Uygun'un UEFA beklentisi

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına 5-0 yenilen Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir'' dedi.

Uygun, kişisel web sitesinde yaptığı açıklamada, RSC Anderlecht karşısında aldıkları 5-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi.

Avrupa tecrübesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Uygun, şunları kaydetti:

''Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve transferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat safhada. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası'nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak.''
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 15:45   #237
58cebeci58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58cebeci58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporumuza bu denli yüklenilmesi yalnıs.sivasımız kendi kapatisesini yakaladı sınırlarını zorluyor oda olacak insallah.bazı kendini bilmez insanlar sivas gittide ne oldu keske trabzon veya istanbul takımları gitseydi diye görüs bildiriyor tamam haklılar diyelim onlar ilk gittiklerinde azmi yiyorlardi düne kadar 8 yiyen besiktas 5 yiyen galatasaray 7 yiyen fener bahce var onlar bunu cokmu iyi basariyorlar.biz birmac yaptık galip gelemedek fener 6 mac yaptı sıfır cekti cimbom 6 mac yaptı 1 puan alabildi besiktas ise nadir cıktıgı ligde puanlar almıs ama 70 li yıllarda kalan 8-0 yeniliyor birsey olmaz deniliyor sivas yenilince ne isi var deniliyor kendini bilmezlere diyorumki kendi musurunuzda tas arayın ligden düssede sivassporluyuz anadolunun yıldızıyız türkiyenin parlan yıldızıyız sampiyon sivasspor........
58cebeci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58cebeci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 15:49   #238
Kaannn
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Kaannn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaslar size bir sey söyleyeyim.. Bizim henüz avrupa heyecanımız bitmedi daha Uefa Avrupa Ligi heyecanımız olacak... Orada da ön eleme oynayacağız ama ben mucizelere inanırım ne olursa olsun umudumuzu yitirmemek lazım Bülent Hocamız ne kadar suclu olsada futbolcularımızın hiç mi sucu yok basit hatalar yüzünden yenilmis 5 tane gol tamam benimde fazla bi umudum kalmadı ama en azından hala uefa grup sansımız var o yüzden avrupa heyecanımız hala devam ediyor...
Kaannn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 15:49   #239
g-unıt058
Acemi Yiğido

g-unıt058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 g-unıt058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BÜLENT HOCA GENELDE HEP BU LAFI FENERBAHCE MACLARINDAN SONRA SÖYLERDİ AMA ARTIK ANDERLECHT MACINDAN SONRADA SÖYLEDİ SEN ELINDEKI BİLİCA YI FENERE PEŞ KEŞ ÇEK TUM U YOLLA BALILI YI YOLLA PARAYA KIYIP ADAM AKILLI TOPCU ALMA GIT 2 INCI 3 UNCU LİGLERDEN FUTBOLCULARI TOPLA SONRADA BASARI BEKLE VE EN SONUNDA BUYUK BI HEZIMETE UGRA EN KARLI CIKAN TAKIM SİVAS SAYESINDE BEŞİKTAS OLDU BESIKTAS TURU GECMESI HALINDE SİVASIN ALACAGI 5 MİLYON EURO YU VE HAVUZ SISTEMINDEKI PARAYIDA BJK ALCAK YANI BU SENE TOPLAM BESIKTAS 17.1 MİLYON EURO ALCAK HEMEN HEMEN BUNU 5-7 MİLYON EURO SU SİVASIN HEDİYESİ
g-unıt058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 15:50   #240
g-unıt058
Acemi Yiğido

g-unıt058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 g-unıt058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Kaannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar size bir sey söyleyeyim.. Bizim henüz avrupa heyecanımız bitmedi daha Uefa Avrupa Ligi heyecanımız olacak... Orada da ön eleme oynayacağız ama ben mucizelere inanırım ne olursa olsun umudumuzu yitirmemek lazım Bülent Hocamız ne kadar suclu olsada futbolcularımızın hiç mi sucu yok basit hatalar yüzünden yenilmis 5 tane gol tamam benimde fazla bi umudum kalmadı ama en azından hala uefa grup sansımız var o yüzden avrupa heyecanımız hala devam ediyor...
NE MUCİZE AMMA SİVAS BU ANDERLECHT I ELESIN BEN KAFAMI KESERİM
g-unıt058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen