Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları 98 4,53%
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması 1.029 47,55%
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması 160 7,39%
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı 752 34,75%
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği 125 5,78%
Katılımcı sayısı: 2164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 29.07.2009, 21:22   #81
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

oynayan kazanır olay bitmiştir
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 21:57   #82
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bizim takim gecen sene de cok aman aman top oynamiyordu ama en azindan defans yapmasini biliyordu. bir anda taslarin yerinden oynamasi, yani bazi esas oyuncularin gitmesi cok kötüoldu. alinmak istenen oyuncularin da alinamamasi hem fiyasko oldu, hem de gidenlerin yeri dolmadi. benim anlamadigim adam almadan neden faydali oyuncular gönderildi????? bu kadar yanlis bir transfer politikasi olur mu?
giden yabancilar bilica, sylla, tum, diallo, balili. bilica'yi tutamamayi anlayisla karsiliyorum ama ya digerleri!?!?!? gecen sene en verimsizi baliliydi. peki gelenlerden hangisi balili'den daha kaliteli!?!?!? hele tum'un gönderildigini duyunca icim CIZZZZZZZ etti ya.
diallo'yu ne yasin'e ne de mbemba'ya degisirim. adam hep hazirdi, futbolu da biliyordu.
sylla cok dinamik ve faydali bir futbolcuydu.

gecen seneki takim olsa belki yine 5 yerdi ama bir seyden eminim, o da dünki takim gibi sahada ne yaptigini bilmez, caresiz ve acinacak duruma düemezdi.

bu sene bu takim türkiye'de ilk 10'a girsin, öpüp basima koyarim.

insallah futboldan zerre kadar anlamiyordurum ve yanilirim (!) :-(
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:34   #83
cihoe
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cihoe FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vahapkeskek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen seneki kadro intertotoda ne yaptı acaba haberiniz var mı?
tabiki var,
sen demek istiyorsunki gecen sezonon kadroyla:"

heereveena karsi 5 yemezdik
psve karsi 3 yemezdik
anderlechte karsi 5 yemezdik bence
lutfen gec bunlari arkadas..
sivas bu kadroyla biraz zor bisey yapar..
ama destegim sonsuz sivassa
cihoe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 23:57   #84
sonkral58
Acemi Yiğido

sonkral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 sonkral58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ver bilicayı al yasini ver baliliyi al erseni ne güzel mantık hati forvet neyse idare eder ya desanf
bu sene işimiz cok cok zor
sonkral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 00:08   #85
SaToo
Yeni Yiğido

SaToo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SaToo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları takımı olumsuz etkiledi en azından takımı bilen oyuncular ne zaman ne yapacağını bilen oyuncular ve avrupa kupalarında olmamalarıda çok kötü oldu umarım biran önce sakatlıkları düzelir ve takımdaki yerlerini alırlar.
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması takımı en çok etkileyen etkendir ve böyle bir zamanda takımı sırtlayan oyuncuları göndermen çok büyük bir hata oldu ve bu oyuncuların yeri doldurulmazsada SİVASSPOR,U malesef üzülerek söylüyorum kötü günler bekleyecektir..
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması bu durumu doğal karşılıyorum kemik kadrodan bir kaç iskelet koptu ve yenileri geldi zamanla daha iyi olucaklarına inanıyorum umarımda öyle olur..
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı dün oynanan maçta ligde oynadığı gibi oynasaydı yeni sistemle oynamasayı sonuc daha iyi olurdu en azından yenilse bile oynadıda yenildi derdik ve böyle üzücü bir skor olmazdı ve biraz daha avantajlı olurduk olan oldu bir kere bundan sonraki maçlara daha iyi çalışmak gerekli futbolcular hatalarını görmeleri ve ona göre nerde eksiği nerde hatası olduğunu görmesi ve o eksikliğini gidermesi gereklidir eğer gidermiyorsada gidermek için uğraşmıyorsada öyle bir oyuncu SİVASSPOR CAMİYASI,NA YAKIŞMAZ..
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği evet asıl konu eksiklikler bazı spor sitelerinde sizlerde görmüşdürsünüz o kadar olumsuz mesajlar o kadar lafları görmek inanın ORDUSPORLU bir taraftar olarak beni çok üzdü ve öyle insanlara öyle futbol severlere ( y.z.k.l.r o.s.n ) daha ne denirki tamam o takımlar avrupada TÜRKİYE,yi güzel yerlere getiriyorlar çok güzel başarılar elde ediyorlar bazı takımlar ne kadar görünüşde iyi şeyler söylesede biliyorumki içlerinden neler geçiyordur SİVASSPOR,DA olupta onlarda olmayan çok şey var en basiti onlarda para var ama asla GURUR YOK....

SAYGILARIMLA

Not: Şehrinin takımına her zaman destek olacaksın köstek değil....
Alt 30.07.2009, 00:29   #86
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende ermani-birsey sanmistim
bülent hoca erman dedi baska birsey dememisti
ermana karsi 2 tane oyuncu verdik
hatta sylla son ana kadar gitmek istememisti
ermani gördük ne boy var ne bos var ya bülent hoca yaziktir ,günahtir tum gibi sylla gibi adami ermana karsilik nasil verirsin be
yani aytaci veya orhani versen neyse derim
yazik hocam yazik
sonrada diyorsunki hata benim maglubiyeti üzerine aliyorsun
peki ne olacak simdi 5-0
böyle defans olumu be bizim fabrikanin takimi bile bu golleri yemez
yasini zaten baska hic bir takim almazdi
bilicayi vererek
fenerbahceye olan diyet borcunuzuda ödemis oldunuz
bakalim bu yil ligde kalacakmiyiz
veya ilk 10 girecekmiyiz
hayirlisi allahtan
insallah düsmanlarimizi sevindirmeyiz
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 01:50   #87
canımözsivaslım
Acemi Yiğido

18 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 canımözsivaslım FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yapmayın arkadaşlar..o TUM dediğiniz adamı bursa dan ilk aldığımızda herkesbu ne biçim transfer demişti..eleştrimişti..ve adam ilk yarı doru dürst bişiy yapamadı ama daha sonra bülent hoca bunu takıma adapte tti..yerini değiştirdi..TUM ikinci yarı açıldı....dolayısıyla bu alınan yeni oyuncuların da hemen hepsinin bir anda süper oynamasıı bekleyemeyiz...ama biraz zaman geçtikten sonra ozaman aynı performans devam ederse ozman eleştrimeye hakkınız var
takıma adapte olacaklar diye?anderlehten 5 mi yemesi gerekiyor bu nasıl anlayış ya?onlar adapte olana kadar kümeden düşmede sen..hayret bişey adamlar sanki ilk defa top oynuyolar maçta..sen 2.ligden getir adamı ş.liginde top oynat..sonra.bu benim hatam de..adapte olamadılarmı daha hollanda kampından beri..böyle bir fırsat zor geçer bidaha benim yiğidom böylemiydi en azından bir mücadele sergilerdi.zaman geçsin öylemi eleştirelim kümeden düşerken eleştirelim isterseb ersenle:yasinle:uğur la gitmez bu takım..allahım inşallah düzelir
canımözsivaslım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 04:01   #88
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1617 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 07:34   #89
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz

Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 07:45   #90
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1617 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
skynet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!
iyi günde herkes çoşuyor önemli olan kötü gündeki destek güzel desteklerin için ayrıca teşekkürler evet kaybettik iyi oynamadık keşke iyi oynayıp kaybetseydik ama malesef geriye dönemiyorsan ileriye bakacaksın inşallah düzelir tek temennimiz bu olmalı
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gidişin, kötü, nedir, sebebi