Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olaylı İdman
Alt 01.08.2009, 19:45   #91
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Olaylı İdman

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce bütün yiğidolara selam.Arkadaşlar o taraftar bendim.İznimi kullanmak memleketim Sivas'taydım.Takımı yakından görmek üzere antremana gittim.takım sahanını ortasında toplanmış konuşuyorlardı.kaleci antrenörü sayın murat daldık idman toplarını sıfır noktadan boş kaleye atıyordu.ben bir müddet izledikten sonra 'Murat hocaya hitaben hocam o topları kaleye siz değil,futbolcuların atması lazım dedim bunun üzerine murat hoca ile aramızda kısa süren bir tartışma geçti.idmanı izlemek üzere orada bulunan basın mensubu arkadaşlar bana hitaben zaten morallerini bozuk olduğunu söylediler bende makul karşıladım sadece dedimki başarlı olmuş takımı neden dağıttınız dedim.bsaın mensubu ve oradaki başka arkadaşların ricasıyla arabama binip gitmek üzreyken yanıma bülent hoca geldi bana 3 milyon dolar verseydin de satmasaydık dedi.kimse beni antreman sahasından kovmadı ve kovamazda bült uygun ve diğerleri gelip geçici taraftar kalıcıdır. ta kalkıp istanbuldan gittim takımı daha yakından göreyim diye .Ayrıca abircan isimli yorumcuya soruyorum.takıma elimizden gelen desteği yapıyoruz istanbul ve yakın deplasman maçlarına gidiyoruz.açılan kampanyalara maddi imkanımız dahilinde kaılıyoruz.herkese selamlar.
değerli abicim sen sonuna kadar haklısın...! eleştirinin olmadığı yerde başarı olmaz...! şunu unutmamalıyız herkes gecici taraftar kalıcıdır...!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yorumcuyuz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.08.2009, 19:58   #92
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hoca futbolcular gelip geçicidir baki kalacak olan sivasspor takımı ve taraftarlardır taraftar takımı eleştirir başarıda alkışlar başarısızlıkta eleştirir bu gayet normal
Alt 01.08.2009, 21:18   #93
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivasspor>bülent uygun: geçer-gider ŞEREF KALIR.
Alt 01.08.2009, 22:18   #94
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce bütün yiğidolara selam.Arkadaşlar o taraftar bendim.İznimi kullanmak memleketim Sivas'taydım.Takımı yakından görmek üzere antremana gittim.takım sahanını ortasında toplanmış konuşuyorlardı.kaleci antrenörü sayın murat daldık idman toplarını sıfır noktadan boş kaleye atıyordu.ben bir müddet izledikten sonra 'Murat hocaya hitaben hocam o topları kaleye siz değil,futbolcuların atması lazım dedim bunun üzerine murat hoca ile aramızda kısa süren bir tartışma geçti.idmanı izlemek üzere orada bulunan basın mensubu arkadaşlar bana hitaben zaten morallerini bozuk olduğunu söylediler bende makul karşıladım sadece dedimki başarlı olmuş takımı neden dağıttınız dedim.bsaın mensubu ve oradaki başka arkadaşların ricasıyla arabama binip gitmek üzreyken yanıma bülent hoca geldi bana 3 milyon dolar verseydin de satmasaydık dedi.kimse beni antreman sahasından kovmadı ve kovamazda bült uygun ve diğerleri gelip geçici taraftar kalıcıdır. ta kalkıp istanbuldan gittim takımı daha yakından göreyim diye .Ayrıca abircan isimli yorumcuya soruyorum.takıma elimizden gelen desteği yapıyoruz istanbul ve yakın deplasman maçlarına gidiyoruz.açılan kampanyalara maddi imkanımız dahilinde kaılıyoruz.herkese selamlar.
GARDAŞ SANA HELAL OLSUN DİYORUM AMA BU YIL İŞLER KÖTÜ OLACAK GİBİ BAKSANA ADAM NE DEMİŞ PARAMIZ YOK 3 MİLYON DOLAR İSTEMŞ
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 23:46   #95
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

adam terbiyesizce söylemediyse bence hicbir sakinca yok. zaten bence asil sorun gelenlerden ziyade gönderilenler. bu kadar büyük bir degisime gitmek akil kari degil. üstüne de böyle adamlar gelirse tepki normal. nasil hayranlik ve övgümüzü ortaya koyuyorsak, belli bir seviyede tepki vermek de normaldir diye düsünüyorum.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 00:18   #96
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

taraftar dedığın herzamn haklıdır bakın da gorun galatasaray once fronko sonra keita sonrda da elona gibi yıldızlar aldı sizde 7 futbolcu alacağınaza 3 tane yapın güzel bır futbolcu alın ya
Alt 02.08.2009, 04:05   #97
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1123 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Elestiri dozunu gecmemeli ki verimli olsun fazla elestirmek biraz saldiri gibi olur arkadaslar
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 12:06   #98
m_fatihkilic
Yeni Yiğido

m_fatihkilic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 m_fatihkilic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocamız biraz daha sakin olmalıdır. Böyle yapması herkesin tepkisini alıyor.
m_fatihkilic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 14:00   #99
kral585858
Acemi Yiğido

11 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 kral585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun haddini aşarak sağa sola sataşmaya başladı ..
Ne demek 3 milyon dolar verseydin . Alla alla siz ne iş yaparsınız .. sen ver 3 milyon dolar.
Benim başarı beklemek hakkımdır ben maça giderim lisanslı ürün kullanırım ama bişi demeye hakkım yok öyle mi? üstelik 3 milyon dolar vereceğim de adam satmayacaksınız .. yuh diyorum sadece . Kendini imparator ya da ilah falan sanmaya başladın sen artık ..
yeter artık taraflı tarafsız herkesin antipatisi topluyorsun..
Senin haddin mi taraftarla muhattab olmak sen işini yap .. taraftarın canı yanmış 5 yemiş hiç mi bişi demeyecek size .. el bebek gül bebek . Babanızın çiftliği öyle mi Bülent bey !
Aklınızı başınıza alın .. Önce salı günü adam gibi bir futbol oynayın taraftarın gönlünü alın Sonra ctesi akşam TS maçına dim dik çıkın ..
Taraftara laf yetiştireceğine takımı adam et biraz . Kampta ta Ts taraftarı ile kapışırsın ne işsin anlamadım seni ya !!!
kral585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kral585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 15:02   #100
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yiğido sevindirdi!

Sivasspor'un, Belçika ekibi Anderlecht'e yenilmesi kadar doğal bir şey olamaz! Fakat bu kadar silik ve aciz oyunla yenilmeye hakkı yok! Salı gecesi oynanan maç ne Sivasspor'un, ne de Anderlecht'in gerçek gücünü yansıttı. Sivasspor o geceki futbolunu TFF 2. Ligi'ndeki sıradan bir takım karşısında sergileseydi yine yenilirdi. Son iki sezondur Türk futboluna damgasını vuran ancak buna rağmen Sivasspor'a, 'sallamak' için fırsat kollayanlara da, bu maç iyi bir şans oldu! Nitekim son iki gündür, kıskançlıktan doğan kinlerini kusmaya başladılar. Olmadı be Sivasspor! Sevenlerini bu kadar derinden üzmeye, çekemeyenlerini de bu kadar çok mutlu etmeye hakkın yoktu. 11 kişiyle oynanan futbolda, iki kişinin olmayışı (Bilica- Herve Tum) bir takımı bu kadar mı etkiler? Üstelik Sivasspor takım oyunuyla isim yapmış bir takım değil miydi? Daha önce bu tür maçları oynadıkları için en çok güvenilen Petkoviç, Yasin Çakmak ve Ersen Martin takımı yakanların başında geldi. Beni en çok üzen olay, Sivasspor'un 5 yemesinden ziyade takımın oynadığı futboldur. Rakip takım bile sanırım bu kadar kolayını beklemiyordu.

yukardaki yazi bana ait degil Abdullah Yigit e ait Fotomacta, adamin dedigi gibi gercekten üzüldük, sitemlerimizde üzüntümüzden ama oraya gelen bir taraftara 3 milyon verseydinde satmasaydik gibi kelimeler taraftari daha cok üzecek ve sana olan sempatisi antipatiye dönecektir..
Hocam gercek taraftarin elestirme hakkida vardir yoksa kuru kuruya taraftarlik olmuyor, ben isimden izin aldim 300 km yol katederek olimpiakos macina geldim, sizleri sevmesek o zahmetlere katilmayiz, ama lütfen tavirlarinizi gözden gecirin ve görmek istedigimiz Takim ruhunu diriltin, sorun 5 yemek degil, sorun oynamayipta 5 yemek... saygilar
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Yadigar Barcin'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
olaylı, İdman