Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olaylı İdman
Alt 02.08.2009, 16:14   #101
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Olaylı İdman

yaa sen kimsin arkadaş ne sallıyon okuyanda seni
Alıntı:
kral585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun haddini aşarak sağa sola sataşmaya başladı ..
Ne demek 3 milyon dolar verseydin . Alla alla siz ne iş yaparsınız .. sen ver 3 milyon dolar.
Benim başarı beklemek hakkımdır ben maça giderim lisanslı ürün kullanırım ama bişi demeye hakkım yok öyle mi? üstelik 3 milyon dolar vereceğim de adam satmayacaksınız .. yuh diyorum sadece . Kendini imparator ya da ilah falan sanmaya başladın sen artık ..
yeter artık taraflı tarafsız herkesin antipatisi topluyorsun..
Senin haddin mi taraftarla muhattab olmak sen işini yap .. taraftarın canı yanmış 5 yemiş hiç mi bişi demeyecek size .. el bebek gül bebek . Babanızın çiftliği öyle mi Bülent bey !
Aklınızı başınıza alın .. Önce salı günü adam gibi bir futbol oynayın taraftarın gönlünü alın Sonra ctesi akşam TS maçına dim dik çıkın ..
Taraftara laf yetiştireceğine takımı adam et biraz . Kampta ta Ts taraftarı ile kapışırsın ne işsin anlamadım seni ya !!!
yaa sen bunları yazarken buradan nasıl olsa herkes bişiler yazıyo bende biraz sert yazayım biraz ilgi cekeyimderdinde ve eminim bunları yazdıktan sonra aynada omuzlarına bakmışındır birazda yamuk yürümüşündür..!!! sen adama neden sattın dersen oda sana öle der..adam takımı şampiyonlar liğine yazdırmış hala eleştriyonuz yuh size beee..!!arkadaşlar biz sivas sporuz daha bu liğde yeniyiz biraz daha zamanımız var kalıcı başarılara....sana biraz anlatacaktım kimlerin neden satıldığını ama sen şimdi başka sanal sallamalar peşindesindirr..zaten gercek sivas spor taraftarı kimlerin neden satıldığını biliyorrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 16:32   #102
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
skyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa sen bunları yazarken buradan nasıl olsa herkes bişiler yazıyo bende biraz sert yazayım biraz ilgi cekeyimderdinde ve eminim bunları yazdıktan sonra aynada omuzlarına bakmışındır birazda yamuk yürümüşündür..!!! sen adama neden sattın dersen oda sana öle der..adam takımı şampiyonlar liğine yazdırmış hala eleştriyonuz yuh size beee..!!arkadaşlar biz sivas sporuz daha bu liğde yeniyiz biraz daha zamanımız var kalıcı başarılara....sana biraz anlatacaktım kimlerin neden satıldığını ama sen şimdi başka sanal sallamalar peşindesindirr..zaten gercek sivas spor taraftarı kimlerin neden satıldığını biliyorrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Gardaş söle bizde bilelim malum bizler gerçek sivasspor taraftarı değiliz...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 17:37   #103
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence o taraftar hakli, sonuna kadar arkasindayim
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bozkurt187'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 17:39   #104
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
skyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

skyhan Nickli Üyeden Alıntı Profilime yazilmis 31.07.2009 10:49
sen nesinki pravokatörmüsün...sivastan yazmadığın belli..hepinizin kuyruk acısı var..yoksa menajermisin..yada bi yakınını tesislere işemi almadılar..

skyhan Nickli Üyeden Alıntı
klavye kabadayıları gidin biraz maclarda bagırın bülent kadar taş düşsün kafanıza .....kahvemi orası gidip ona buna söylenecen..sorsan sivaslı ama sivaslı gibi davranmıyo...adam takıma antreman yaptırıyo sen ona buna söleniyon kimsin sen kim gönderdi seni?zaten moraller bozuk topcuda..ceplerinden sivasa 1 milyon nasip olmaz gider antremanda ona buna sallar...gecen senede yaptınız aynısını 10 uncu bitiririz diyenler sonradan neden şampiyon olamadı diye salladı..memnuniyetsizler lafım size bu takım düzelecek öle veya böle ortadaki yanlışları hocada görüyo başkanda taraftarda biraz sabır..bu arada cok fazla pravokatör var özellilke yakını tesiste işe alınmadı diye bile bülente sallayan var yeğeni transfer yapılmadı diye adam dğil diyen var.!!!ama ortada sivası bu günlere getiren mecnun başkan.bülent uygun ve kalpten

Önce olay icerisindeki Traftari yakinini takima sokmak isteyen kisi ve tesislerde yakinlarinin calismasini isteyen kisi olarak lanse ettin.

Sonra Beni Bülent uygunun Menejer rakibi görüp provakatör ilan ettin kafana göre sanal bir posta koydun.

Kafana göre yine yine hosuna gitmeyen elestirilere posta koyyorsun ve kimsenin bir sey sormaya hakkinin olmayacagini söylüyorsun ve neden satildigini sorarsa oda öyle der diyor ve hem badigard hemde avukatlik yapiyorsun.

Sana söyleyecegfim teksey Temizleyemiyecegin her kirlilik seni kirletir.
yanlisa yanlis dogruya dogru demek insani bir erdemdir.

Bu yaziyida polimik niyetiyle yazmiyorum olurya belki dogru düsünmene bir nebze katkim olur mantigi ile yaziyorum yoksa yazdiklarin muhatap alinip cevap verilecek cinden degil.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 18:31   #105
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPORU YERDEN YERE VURAN ELEŞTİREN SİVASLIYIM DEYİPTE SİVASI KARALAYAN SİZİN SEVDANIZ ANLAŞILIYORKİ PAZARA KADARMIŞ AMA BENİM SEVDAM MEZARA KADAR YENSEDE YENİLSEDE SİVASSPORU SEVİYORUM İYİKİ VARSIN SİVAS NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE SİVASSPORU HER YERDEN CANİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM HERKESE SEVGİLERLE HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR LÜTFEN
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 21:27   #106
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayin, bülent bey,,,

SivasSpor senin babanin mali degil,, 5-0 yenilgiden adam biraz utanir, ve cenesini kapar,
bu takim tüm sivaslilarin bunu hic unutma ,biz yigido dogduk yigido ölecegiz ,gerekirse kizip, gerekirse bagracagizda, biz elestireleri yapacagiz, bizim malimiza kimse karisamaz, sende dahil,
senin suyun yavascana isindi ve kayniyor , tencereyi tasirmadan hatini bileceksin ve gerekirse istifanida vereceksin,
SivasSporu dagitigin yetmiyormus gibide taraftari dagitmana hakkin yok ,,,
ya kendine artik ceki düzen verirsin, yoksa biz ne yapacagimizi iyi biliriz.
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Aydogan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 23:20   #107
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun ise tutumu nedeniyle taraftara tepki göstererek, kimsenin Sivasspor'a kızmaya yada sitemde bulunmaya hakkının olmadığını söyledi.

????
KİMSE SİVASSPORA KIZMIYOR KARDEŞİMMM KENDİNİ HERŞEYİN SAHBİ SORUMLUSU, HATA BENDE SUÇ BENDE SİZENE DİYEN BÜLENT'E, RUHUNU ORTAYA KOYMAYAN TOPÇULARA KIZIYOR....BU TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR...SİZLERİ GAFLET UYKUSUNDAN UYANDIRIYOR....
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı crayz58body'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2009, 23:40   #108
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Berkkaya5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPORU YERDEN YERE VURAN ELEŞTİREN SİVASLIYIM DEYİPTE SİVASI KARALAYAN SİZİN SEVDANIZ ANLAŞILIYORKİ PAZARA KADARMIŞ AMA BENİM SEVDAM MEZARA KADAR YENSEDE YENİLSEDE SİVASSPORU SEVİYORUM İYİKİ VARSIN SİVAS NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE SİVASSPORU HER YERDEN CANİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM HERKESE SEVGİLERLE HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR LÜTFEN
KİMSE SİVASSPORU ELEŞTİRMİYOR...SİVASSPORU CAHİLANE Mİ DİYELİM, AKILSIZCAMI, ŞUURSUZCAMI MI DİYELİM...YOKSA HER ZAMAN KENDİNİ ÖN TARAFA ÇIKARIP SİVASSPORUN YARATICISI GİBİ GÖSTERİP SİVASSPORU TARAFTARINI VE SİVASSPORU BEŞPARASIZ GÖSTERİP...KENDİLERİNİ İLAH İLAN EDENLERİN BİLİÇLİ BİR ERİTME ÇABALARINI ELEŞTİRİYOR BU İNSANLAR BU TARAFTARLAR YÜREĞİ YANANLAR, AZ BAŞARIYLA YETİNMEYENLER,,,GÖRMÜYORMUSUN ALLAH AŞKINA TAKIMIN DURUMUNU...HALA BÜLENT ŞAKŞAKÇILIĞIMI YAPIYORSUNUZ...BAKIN FAZLA DEĞİL BİR İKİ SEZON SÜRMEZ BU TAKIMI ERİTİRLER...SATAR SAVAR YAĞMA EDER KASALARINI DOLDURUR KAÇAR GİDERLER...OZAMAN GÖRECEĞİZ SİZİN GİBİ ATEŞLİ TARAFTARLARI...BİZ BU TAKIMI AMATÖR KÜMEDEDE DESTEKLEDİK DOSTUM...GÖZUNÜZÜ AÇIN UYUMAYIN...DAHA BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN BUGÜN BU TAKIMI HARCAYANLARA VAR GÜCÜNÜZLE HAYKIRIN VE ELEŞTİRİN...
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda crayz58body'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.08.2009, 02:54   #109
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
crayz58body Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KİMSE SİVASSPORA KIZMIYOR KARDEŞİMMM KENDİNİ HERŞEYİN SAHBİ SORUMLUSU, HATA BENDE SUÇ BENDE SİZENE DİYEN BÜLENT'E, RUHUNU ORTAYA KOYMAYAN TOPÇULARA KIZIYOR....BU TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR...SİZLERİ GAFLET UYKUSUNDAN UYANDIRIYOR....
sizleri mi? sen benım ne demek ıstedıgımı dusundun ki ben dıyorum kı 2X2=4
sende dıyorsunkı ne alakası var 2X2= 4 eder
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 12:20   #110
Gencosman
Yeni Yiğido

Gencosman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Gencosman isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bulent hoca bu takimi nerden aldi nerelere getirdi. Herkes taktir etti hellal olsun dedi buna kimsenin tepkisi olmadi.
Ama Anderlecht macinda eski sistemi birakti hazirlik maclarinda bizi Gol manyagi yapan yeni sistemde israr etti.
Tebriklere itirazi yoksa bulent hocanin elestirilere de birsey dememesi lazim "Duzeyli olmak sartiyla"
Gencosman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Gencosman'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
olaylı, İdman