Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?
Petkovic 46 5,45%
Uğur 10 1,18%
Murat Sözgelmez 18 2,13%
Sedat 9 1,07%
Hayrettin 35 4,15%
Musa 12 1,42%
Agbetu 4 0,47%
İbrahim 16 1,90%
Onur 17 2,01%
Erman 9 1,07%
Cihan 197 23,34%
Ersen Martin 9 1,07%
Kamanan 462 54,74%
Katılımcı sayısı: 844. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.08.2009, 23:42   #61
AlBeyaz58
Acemi Yiğido

27 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 AlBeyaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Balili konuyu izah etmiş; Başka söze hacet yok

Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Balili, eski takımı Sivasspor'un transferde yanlış politika izlediğini söyledi. Sivasspor'un Herve Tum'u İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a vermesine anlam veremediğini kaydeden Balili, şunları söyledi: "Sivasspor'un bu sene yaptıkları transferlere bakınca eski başarılarını yakalayacaklarına inanmıyorum. Beni göndermelerini anlayışla karşılıyorum. Ama Herve Tum'u niye gönderdiklerini anlayamadım. Tum, çok iyi bir oyuncu.. Onu gönderip Ersen Martin'i almaları yanlış bence. Ersen Martin kim? Tum'un yarısı olmaz. Bence burada yanlış yaptılar."

http://www.goal.com/tr/news/232/turk...sen-martin-kim
AlBeyaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2009, 23:43   #62
Kuiflex
Acemi Yiğido

Kuiflex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 Kuiflex Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

61 li Densizler yürüyün gidin bu forumda size yer yok,adam olun adam gibi davranın.
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
Alt 08.08.2009, 23:45   #63
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor

Yeni maçtan geldim.Takımımız gerçekten çok kötüydü bugün.Trabzon bu maçı haketti ve aldı kendilerini tebrik ediyorum.

Ancak şu konuda birşey söylemek istiyorum.Trabzonsporlu taraftarlar da her zamanki gibi statta yerini almışlar takımlarını desteklediler.Maçı izlerken trabzonsporlu taraftarların golu attıklarında her defasında koltukları kırmaları, sahaya atmaları, bizim onları özellikle altını çizerek söylüyorum katletmemiz için ellerinden geleni yaptılar.

Ben işte yine görüyorum siteye de girmişler yine adiliklerini şrfsizliklerini devam ettiriyorlar.

Hayatımda bu kadar srfsiz, bu kadar kanı bozuk, bu kadar adi, bu kadar terbiyesiz, ahlaksız, hayvan(hayvan demeyecem aslında hayvana yazık olur) bir insan topluluğu bir arada görmedim.Hayatımda ilk kez bunların ağızları ile burunlarının yer değiştirmesini istedim.Bakın trabzonlular demiyorum.Tabzonsporlular diyorum.Bu farkı özellikle söylüyorum.

Tebrikler yendiniz ama biz şunu da öğrendik.Tabzonsporlular gerçekten adam değilmiş.Bunu bugün stadda birkez daha kanıtladılar...

Site üyeleri de bu mesajımdan sonra beni banlayabilirler.Bu tasarrufu kendilerine bırakıyorum...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivassporummm58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.08.2009, 23:46   #64
Alperen58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alperen58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Su anki duruma göre siradan bir takim haline gelmisiz,insallah düzelir diyelim.Bizden sonrakilere ders olsun, oturmus ve basarili olan bir kadroyu dagitirsaniz böyle dagilirsiniz skora göre konusmuyorum ama takim hic birsey oynamiyor rakibi seyrediyor basamiyorlar,topa girenler yalandan giriyor gibiler ya takima cok yüklenilmis halen yorgunlar yada iyi calismamislar cabuk yoruluyorlar.
Son dakikalarda bile rakibin pozisyonlari ataklari vardi bizimkiler mac bitsede gitsek havasindaydi.
Alperen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Alperen58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2009, 23:46   #65
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ILGINC BISEYI SIZLERLE PAYLASACAM YALANSIZ KATIKSIZ BIREBIR

SIVASSPOR FUTBOLCU SECMELERINE ISVICRENIN BASEL TAKIMININ ALT YAPISINDA OYNAYAN YEGENIM GELDI ADAM CIKTI OYNADI SECMELERDEN ONCE SIVASSPOR TESISLERINDE ALT YAPI HOCALARININ KONUSMASINA SAHIT OLDUM GUYA BIZ GELECEGE YATIRIM YAPIYOZYA ADAMIN SOYLEDIGI SU AYNEN YARDIMCISI SORUYO HOCA YARIN DEVAM EDELIMMI ALTYAPI SORUMLUSUDA YOK BE KIM UGRASACAK BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVERIN YOLLAYIN GITSIN BUNE CIDDIYETSIZLIK BE GUYA ALT YAPIYI GUCLENDIRECEKMISIZ PEHHH YABANCI BITAKIM TARAFTARI OLSAM UZERIMDE MAKINADA VARDI KAYDEDER REZILLLIKLERINI TURKIYEYLE PAYLASIRDIM AMA YINEDE SIVASLIYIZ KENDI TAKIMIMIZA ZARARIMIZ OLMASIN DIYE SUSTUK BU MANTIKLA BIZ NE BUYUK TAKIM OLURUZ NEDE GELECEGE YATIRIM YAPARIZ
GUYA IKIBUCUKCUKLUKLARLA HER HAFTA IKI KERE TOPLANTI YAPIYOMUS BULENT HOCA KULLI YALAN BULENT UYGUN DUNYA MALININ DERDINE DUSMUS HER SEMINERE KOSUYO HER TOPLANTIYA GIDIYO MACTAN BIR IKIGUN ONCE SIVASA GELIP SIVASSPORU CALISTIRIYO YAZIK YA VALLA DAHA PROFOSYONEL NE YONETIMIMIZ VAR NEDE TEKNIK KADROMUZ INSALLAH UEFANIN YAZDIGI GIBI BALON PATLAMAZ DA BIZLER YANILIRIZ GIDISAT GELEN GIDENI ARATIR SOZUYLE AYNI PARALELDE ...........

AYRICA ILGINC BIR BILGI DAHA PAF TAKIMINDA OYNAYAN FUTBOLCULARIN COGU TORPILLI ZENGIN SOZU NAZI GECEN INSANLARIN YAKINLARI COCUKLARI VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN
Alt 08.08.2009, 23:49   #66
asasasasasas
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asasasasasas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi ? sivas 4 eylül stadının zemini mükemmeldi....
Maçın en kötüsü kimdi ?sivasspor takımı ve uğur kavuk

Maçta göze çarpanlar ?ortasahımızın E5 KRAYOLU GİBİ İŞLEK OLMASI.ORTASAHADA KİMSE YOKTU.YOKSA BİZİM OYUNDAN OYUNCUMUZ ATILDIDA BENİM Mİ HABERİM YOK.
Ne gibi eksiklerimiz var ?EKSİK ÇOK ÇARE YOK....
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?GÖRÜŞ YOK,SORUN ÇOK.
Taraftar nasıldı ?TV DEN İZLEDİĞİM KADARIYLA STAT FULL DOLU.AMA DESTEK FAZLA YOKTU.
Maç hakkında genel yorumunuz ? KAMANAN GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ GÖZÜKTÜ.DİĞER OYUNCULAR CİHAN ZAMAN ZAMAN ETKİLİ OLDU
asasasasasas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2009, 23:51   #67
Kalınlı
Acemi Yiğido

Kalınlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 Kalınlı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
G Ü N E R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanki Bülent Hoca istifa etse önümüzdeki maçtan itibaren harikalar yaratacaz...KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLMA ZAMANI...yapılması gereken bırakıp kaçmak değil... bu takım tepeden nasıl bu hale geldiyse düzeltmek lazım...hataları görmek lazım daha birinci hafta hiç bişey bitmedi...
Bu takımın neyine destek olacagız.Sahada olmayan trabzondan 2 gol yedı.Geçen sene forvet sıkıntısı çekiyorduk.Bülent e ders olmamıskı bu sene hiç forvetimiz yok.Kamanan dan forvet olmaz.Topu önüne alamıyor.Ersen martin mehmet yıldız çok ağır adamlar bunlara kımse gol attırmaz.peki golu kım atacak her hafta önumuze gelenden 3-5 yıyecegız herhalde.bunamı destek olalım
Kalınlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2009, 23:52   #68
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2009, 23:57   #69
starkhan
Yeni Yiğido

starkhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 starkhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçın nesini değerlendirecez ya bırakınsana.Tek kale bir maç oynandı ve izleyenlere saç baş yoldurdular.Kalkmış maçın analizi fakan diyorsunuz boşverinsene siz.Neresinden başlayalımki anlatmaya hepiniz izlediniz zaten defans evlere şenlik resmen yolgeçen hanı gibi.Trabzon defansından çıkan her top direk kalemizde tehlike oldu.Hayrettin gibi bir adamı ben 3. ligde bile oynatmam kardeşim, adam bir tanedemi olumlu top kullanmaz ya.Bülent hoca Allahını seversen kes şu adamı artıkkkkkkkk.
starkhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2009, 23:58   #70
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI
ilk yarı için sana katılıyorum ama ikinci yarı hiç bişey yapmadık...yaslandıkça yaslandık....bide bence insanların bu kadar tepkili olmasının nedeni potansiyeli olan bir takımın bu potansiyeli kullanaması...zaman gerekli...konuşmak için erken bence...

Etiketler
değerlendirelim, maçı