Alıntı:
Yadigar Barcin Nickli Üyeden Alıntı
Arkadasim, Futbol 90 dakika oynanan bir Spor, Anderlecht macinda oynamisiz 20 dakika, Trabzon macinda sinifta kalmisiz, senin görüsüne maalesef katilmiyorum.
Bu Futbolla ilk 10 a giremeyiz, nedenine gelince haftasonu oynanan maclara dikkatini cekerim, senin kadar ümitli olmak isterdim ama olamiyorum, cünkü mücadele az ve Kadro bu Lig icin yetersiz..
|
Kardeş Anderletch maçını 3-1 aldık dikkatini çekerim.Bu skor 90 dakkanın sonucudur.Trabzon maçında ilk yarıda başa baş top oynadık, ikinci yarıda döküldük.Bunda Musa'nın oyundan çıkmasının Ersen Martin'in ve Ugur'un oyunda kalmasının önemli bir etkisi vardı.Çünkü ikisi de kondisyon olarak bitmiş vaziyetteydiler çok büyük hatalar yaptılar.
Orta sahaya bir oyun kurucu ve stoper mevkine(adam gibi) oyuncu alırsak bu takım inanki yine zirveyi kovalar sonuna kadar.Ayrıca Sezer Badur topla çalışmalara başlamış.Sezer ile Mehmetin de bu takıma katılmasıyla sivasspor şu anki durumdan çok iyi yerlere geleceğine eminim.
İlk on diyorsun; biz gençlerbirliği,kayseri veya ne bilim bursadan daha iyi top oynayamaz mıyız.Oynarız tabiki bu kadar karamsar olmayalım.Bu takım sonuçta bazı sorunları aşmış, idari ve mali sistemini oturtmuş bir takım.Son iki senedir zirveye oynamamız da bunun kanıtı.Bu yüzden en kötü ilk beş diyorum...