Cevap: Maçın Ardından FB 3-0 SS
[/QUOTE]Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, deplasmanda 3-0'lık skorla kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından, "İlk yarıda istediğimiz yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, alanı kapatıp kontra atakla golleri bulmaya çalışan bir takımımız vardı.
Kamanan ile buldugumuz pozisyon da vardı, onu degerlendiremedik. Fenerbahçeye karşı yakaladığınız pozisyonları degerlendirmek zorundasınız.
Esas üzüldüğüm taraf, kornerden yediğimiz gol. Bize yakışmıyor. Sezonun başı olması itibariyle iki tane arka arkaya önemli maçı kaybetmek sıkıntı verecektir. Ama biz bunların ötesinden gelmeyi biliyoruz. Shakhtar maçına odaklanmış durumdayız" dedi.
Bülent Uygun, sakat oyuncuların durumuyla ilgili olarak da, "İki tane daha transferimiz var. Oyuna girecek alternatiflerimizin olabilmesi için bu transferleri yapmalıyız. Mehmet yıldız 2 hafta daha yok. İbrahim Şahin dönecek. Bu sıkıntıları atlayacağız. Sezer in dönmesi de 2-3 haftayı bulur. Milli maç arasında da sakatlıktan çıkan arkadaşlara kondisyon yüklemesini yapınca, kendilerini bulacaklardır" dedi.[/QUOTE]
FB 3 Bülent Uygun 1
Kazanan Fener bahce Kaybeden Bülent Uygundur..
Sayin Hocam Gercekten sizi anlamakda zorluk cekiyorum...70 dakika kendiniz de söylüyorsunuz rakibini karsiliyan bir SivasSpor vardi...O dakikaya kadar ciddi diyebilecegimiz fenerin 1 tane direkten dönen topu ve atagi var buna verdigimiz karsilik iki tehlikeli atak bir Kamanan vurusu ve Ersanin vurusunda fener kalecisi son anda kurtardi...iki atakla tüm eksiklerine ragmen karsilik verildi.. Siz ne yaptiniz sorunlu da olsa Ortasahamiz ve defansimiz kademeli bir sekilde birbirinin acigini o dakikaya kadar kapatan bir takim görüntüsü veriyordu. tek eksigimiz Forvete etkili top cikarma sayisinin az olmasi idi...Ortasahanin Göbeginde kosan pres yapan oyun daraltan defansina yardim eden iki oyuncuyu oyundan aliyorsunuz ve iki kanat oyuncusunu oyuna sokuyorsunuz...Takimin kimyasini bozdugunuz gibi Ortasahanin göbegini bosalttip Kendine rahat alan bulamayan rakibinize siz beceremiyecekssiniz bari ben size alan acayimda bakalim ne yapiyorsunuz havasi yaratan degisikligi gerceklestiriyorsunuz..
Hangi akil mantik kabul eder hala anlamiyorum tekrar ediyorum 3 lige git oranin hocasi yapmaz benim futbolla ilgim seyirci düzeyinde bana sorsalar ben bile yapmam ama siz pres yapmiyan alan savunmasini sevmiyen rakibini kovalamiyan kanatlara yakin oynamayi seven iki kanat oyuncusunu oyuna sokup Ortasahayi yol gecen hanina cevirip oyunun kaderini rakibe teslim ediyorsunuz.. ,....Yine Kamanan pozisyon buldu atamadi.... buldumu atmali idi diyorsunuz. Kornerden gelen golde kalecini hatasindan söz ediyorsunuz kisaca eksilikleride oyunculara havale ediyorsunuz....bir forvet 3 topdan birini gollük bir top olarak rakibin kalesine gönderiyorsa rakibin defansinin öne cikmasini engelliyorsa önde pres yapiyorsa ortasahasina yardim ediyorsa. basarilidir onu da cikarip yine bir kanat oyuncusu aliyorsunuz. anlasilir degil. Mehmet yildiz gecen yilin ikinci yarisinda sahada dolasip dururken pozisyonlari leblebi gibi harcarken masallah ona ozaman cok sabirliydiniz. Kamanan bir pozisyonnu kacirdi diye cikmasi gerektigini ima ediyorsunuz... Bülent hoca rakip 70 dakikada yapamadiginin 10 katini 20 dakikada yapti.Gecen yil aynisini Antep macinda yapmistiniz demekki hatalarinizdan ders almiyorsunuz. Sizin o hataniz Antepde bizi 3 puan ve sampiyonlukdan etti ... Bu macdada yaptiginiz O Hatanin tekraridir... inanilmaz bir bicimde Bu maci da futbolcularimiz degil siz kaybettirdiniz.
Iddalariniz ve hayallerinizin oldugunu biliyorum basarili olamak istediginide biliyorum.ama basari papatya fali ile gelmez. basariyi istemek kadar bunu istediginizi dosta düsmana gösterecek gayrette olmakda yani basarida ve basarisizlikda bile gayretlerin samimi oldugu hissini vermek önemlidir. dogru bir cikis yapmaz iseniz kendinizi yenileme gayretini göstermez iseniz Samet Aybaba ne kadar ise sizde okadar olursunuz. hatta o Trabzon gibi yerlerde yer buldu siz onuda bulamazsiniz.
Kimse burada su masallarida artik okumasin. bu macin skoru belliydi falan demesin.15 gün önce tüm kadrosunu olusturmus (DiyarbakirSpor) teknik heyetini 15 gün önce getirmis bir takim ligde 4 poan topluyorsa bizim evimizde yenildigimiz Trabzonu evinde yenebiliyorsa. biz haydi haydi Trabzonu feneri yenmeliyiz bu mantikla tekrar tekrar hatalar kendini yenileyecekse hoca senin elinede barselonanin tümü olsa ne deyisir ki!!!!!!
|