Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, karşılaşma sonrasında “transfer yapmalıyız” dedi.
Uygun’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:
-“POZİSYON BULUNCA ATMALIYDIK”-
İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, kontra atakla gol bulmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Kamanan’la yakaladık bir pozisyon ama gole çeviremedik. Fenerbahçe deplasmanında yakaladığını fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Benim esas üzüldüğüm kornerden yediğimiz gol. Bunun bir tarifi yok, bize yakışmıyor.
-“2 MAĞLUBİYET SIKINTI YARATACAKTIR”-
Sezona 2 mağlubiyet ile başlamak bizim camiamızı biraz sıkıntıya sokacaktır ama hem Avrupa kupasında oynayacağımız Shakhtar hem de önümüzdeki lig maçlarıyla eski günlerimize döneceğiz inşallah. Transferler de gelecek, sakat arkadaşlar da aramıza katılacak ve daha güçlü olacağız.
- BÜLENT UYGUN'UN BASIN TOPLANTISI -
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, orta sahaya transfer yapmalarının zorunlu olduğunu söyledi.
Uygun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sakatların düzelmesi ve orta sahaya zorunlu transfer yapmaları gerektiğini belirterek, ''Yaşadığımız bu sıkıntı bize pahalıya patlıyor. Başarılarınızdan sonra insanlar sizden daha iyi başarılar bekliyor. Sakatlıklarla birlikte transferde yaşadığımız kaos bizi çok etkiledi'' dedi.
Sivasspor güçlü bir camia olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, ''Milli maç arasında toparlanıp, eski günlerimize döneceğiz. İlk gol bizi demoralize etti. İkinci gol bize yakışmadı. Öyle bir gol yemeyi kabul etmiyorum. Tabii ki bir bardak suda fırtına kopartılacaktır, ama Sivasspor'un denizi çok büyüktür. O gemi yüzmesini her zaman bilecektir'' diye konuştu.
Bu arada, Uygun, toplantının başında, ''Öncelikle Cumhuriyet tarihimizin en büyük depreminin ardından 10 yıl geçti. 17 Ağustosta bu depremi yaşamıştık. O yüzden zorunlu deprem sigortanızı yaptırın'' diye konuştu
|
SELAM
SAYIN HOCAM IYI GUZELDE KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ ?? YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ? EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ
BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA???, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA MACI IZLIYORSUNUZ SESSIZCE
BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ
BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH