Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 17.08.2009, 20:25   #91
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
SkorYazarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent bence hatalılar listesinde son sıralarda, gutbolcularımız topa bile vuramıyorsa Bülent ne yapsın?
Tutupta antrenmanlarda futbolculara topa vurmasını öğretecek hali yok ya.
hemserim eger antrenor topa vurmayi ogretmeyecekse ne is yapacak birsey vermeyecekse takima bostan korkulugu gibi orada dikilmesinede gerek yok futbolcular ciksin kafasina gore oynasin
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçın Ardından
Alt 17.08.2009, 20:27   #92
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
karakocyakup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
PETKOVİCİN YERİNE HERZAMAN AKIN OLMALI ... YAW BİDE ARKADAŞLAR 2 .3 SENEKİ HALİNİZİ Bİ DÜŞÜNÜNSENE YENİLGİMİZ DERT DEGİL DAHA ÖNÜMÜZDE KOSKACA Bİ SEZON VAR AYRICA 4 BÜYÜKTEN 2 SİNDEN YIRTTIK AYRICA GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ EKSİKLERİMİZ SAKATLARIMIZ VAR HERŞEY DÜZELDİKTEN SONRA ELEŞTİLERİNİZİ YAPIN
hemserim dort buyuklerden yirtamadik malesef dort buyuge yirttirdik desek daha dogru olur puanmi aldikki yirtalim puanlari bir kenara burakalimda
Cevap: Maçın Ardından FB 3-0 SS
Alt 17.08.2009, 20:32   #93
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

Standart Cevap: Maçın Ardından FB 3-0 SS

ALLAH askina ersen martin ve erman kimden arttida bize kaldi digerlerinin adini bile duymadim cok mu aradilar aceba bu tavuk cobanlarini ne isi var sivassporda bunlarin ne kotulugunu gordukku tum ve sillanin bir tavuk cobanina karsilik ikisini birden verdik adam tas gibi oynuyor istanbul da bulent hocaya iyi transfer yapti dediler gecen sezon ne iyi transferi yapti bir bilica tuttu oda zaten gelmeden once yeterince basari elde etmisti zaten bu senede muneccimlik yapmak istedi ama olmadi bu gidisle olmazda zaten sezon da bitiyor transfer icin
Alt 17.08.2009, 21:40   #94
alpmi58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 alpmi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FB 3 Bülent Uygun 1
Kazanan Fener bahce Kaybeden Bülent Uygundur..

Sayin Hocam Gercekten sizi anlamakda zorluk cekiyorum...70 dakika kendiniz de söylüyorsunuz rakibini karsiliyan bir SivasSpor vardi...O dakikaya kadar ciddi diyebilecegimiz fenerin 1 tane direkten dönen topu ve atagi var buna verdigimiz karsilik iki tehlikeli atak bir Kamanan vurusu ve Ersanin vurusunda fener kalecisi son anda kurtardi...iki atakla tüm eksiklerine ragmen karsilik verildi.. Siz ne yaptiniz sorunlu da olsa Ortasahamiz ve defansimiz kademeli bir sekilde birbirinin acigini o dakikaya kadar kapatan bir takim görüntüsü veriyordu. tek eksigimiz Forvete etkili top cikarma sayisinin az olmasi idi...Ortasahanin Göbeginde kosan pres yapan oyun daraltan defansina yardim eden iki oyuncuyu oyundan aliyorsunuz ve iki kanat oyuncusunu oyuna sokuyorsunuz...Takimin kimyasini bozdugunuz gibi Ortasahanin göbegini bosalttip Kendine rahat alan bulamayan rakibinize siz beceremiyecekssiniz bari ben size alan acayimda bakalim ne yapiyorsunuz havasi yaratan degisikligi gerceklestiriyorsunuz..

Hangi akil mantik kabul eder hala anlamiyorum tekrar ediyorum 3 lige git oranin hocasi yapmaz benim futbolla ilgim seyirci düzeyinde bana sorsalar ben bile yapmam ama siz pres yapmiyan alan savunmasini sevmiyen rakibini kovalamiyan kanatlara yakin oynamayi seven iki kanat oyuncusunu oyuna sokup Ortasahayi yol gecen hanina cevirip oyunun kaderini rakibe teslim ediyorsunuz.. ,....Yine Kamanan pozisyon buldu atamadi.... buldumu atmali idi diyorsunuz. Kornerden gelen golde kalecini hatasindan söz ediyorsunuz kisaca eksilikleride oyunculara havale ediyorsunuz....bir forvet 3 topdan birini gollük bir top olarak rakibin kalesine gönderiyorsa rakibin defansinin öne cikmasini engelliyorsa önde pres yapiyorsa ortasahasina yardim ediyorsa. basarilidir onu da cikarip yine bir kanat oyuncusu aliyorsunuz. anlasilir degil. Mehmet yildiz gecen yilin ikinci yarisinda sahada dolasip dururken pozisyonlari leblebi gibi harcarken masallah ona ozaman cok sabirliydiniz. Kamanan bir pozisyonnu kacirdi diye cikmasi gerektigini ima ediyorsunuz... Bülent hoca rakip 70 dakikada yapamadiginin 10 katini 20 dakikada yapti.Gecen yil aynisini Antep macinda yapmistiniz demekki hatalarinizdan ders almiyorsunuz. Sizin o hataniz Antepde bizi 3 puan ve sampiyonlukdan etti ... Bu macdada yaptiginiz O Hatanin tekraridir... inanilmaz bir bicimde Bu maci da futbolcularimiz degil siz kaybettirdiniz.
Iddalariniz ve hayallerinizin oldugunu biliyorum basarili olamak istediginide biliyorum.ama basari papatya fali ile gelmez. basariyi istemek kadar bunu istediginizi dosta düsmana gösterecek gayrette olmakda yani basarida ve basarisizlikda bile gayretlerin samimi oldugu hissini vermek önemlidir. dogru bir cikis yapmaz iseniz kendinizi yenileme gayretini göstermez iseniz Samet Aybaba ne kadar ise sizde okadar olursunuz. hatta o Trabzon gibi yerlerde yer buldu siz onuda bulamazsiniz.

Kimse burada su masallarida artik okumasin. bu macin skoru belliydi falan demesin.15 gün önce tüm kadrosunu olusturmus (DiyarbakirSpor) teknik heyetini 15 gün önce getirmis bir takim ligde 4 poan topluyorsa bizim evimizde yenildigimiz Trabzonu evinde yenebiliyorsa. biz haydi haydi Trabzonu feneri yenmeliyiz bu mantikla tekrar tekrar hatalar kendini yenileyecekse hoca senin elinede barselonanin tümü olsa ne deyisir ki!!!!!!
Gardas eline saglik cok guzel özetlemisin ve sana ilave takim hazirlik kampi yerine gezi kanpina gitmisler maclar basladi turbulans heralde virus girdi takim 45 dakikadan sonra bitik boylemi takim hazirlanir anlamadin.takim tamhazir deyil gucu yok takimin bunu cikip neden oldugunu biri bana anlatsin cok merak ediyorum ve yeni sinirim gecti maca oynanmiyan futbola.
alpmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alpmi58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2009, 22:27   #95
1264
Yeni Yiğido

14 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 1264 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdurrahman dereli nerelerde sahi?
1264 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 22:44   #96
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, karşılaşma sonrasında “transfer yapmalıyız” dedi.

Uygun’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:

-“POZİSYON BULUNCA ATMALIYDIK”-

İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalışan, rakibe pozisyon vermeyen, kontra atakla gol bulmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Kamanan’la yakaladık bir pozisyon ama gole çeviremedik. Fenerbahçe deplasmanında yakaladığını fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Benim esas üzüldüğüm kornerden yediğimiz gol. Bunun bir tarifi yok, bize yakışmıyor.

-“2 MAĞLUBİYET SIKINTI YARATACAKTIR”-

Sezona 2 mağlubiyet ile başlamak bizim camiamızı biraz sıkıntıya sokacaktır ama hem Avrupa kupasında oynayacağımız Shakhtar hem de önümüzdeki lig maçlarıyla eski günlerimize döneceğiz inşallah. Transferler de gelecek, sakat arkadaşlar da aramıza katılacak ve daha güçlü olacağız.

- BÜLENT UYGUN'UN BASIN TOPLANTISI -

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, orta sahaya transfer yapmalarının zorunlu olduğunu söyledi.

Uygun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sakatların düzelmesi ve orta sahaya zorunlu transfer yapmaları gerektiğini belirterek, ''Yaşadığımız bu sıkıntı bize pahalıya patlıyor. Başarılarınızdan sonra insanlar sizden daha iyi başarılar bekliyor. Sakatlıklarla birlikte transferde yaşadığımız kaos bizi çok etkiledi'' dedi.

Sivasspor güçlü bir camia olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, ''Milli maç arasında toparlanıp, eski günlerimize döneceğiz. İlk gol bizi demoralize etti. İkinci gol bize yakışmadı. Öyle bir gol yemeyi kabul etmiyorum. Tabii ki bir bardak suda fırtına kopartılacaktır, ama Sivasspor'un denizi çok büyüktür. O gemi yüzmesini her zaman bilecektir'' diye konuştu.

Bu arada, Uygun, toplantının başında, ''Öncelikle Cumhuriyet tarihimizin en büyük depreminin ardından 10 yıl geçti. 17 Ağustosta bu depremi yaşamıştık. O yüzden zorunlu deprem sigortanızı yaptırın'' diye konuştu
SELAM
SAYIN HOCAM IYI GUZELDE KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ ?? YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ? EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ
BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA???, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA MACI IZLIYORSUNUZ SESSIZCE
BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ
BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın