Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?
Alt 23.08.2009, 16:31   #31
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?

store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı elemanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MURAT SARI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 16:36   #32
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insanın aklına şu soru geliyor acaba sivasspor ufaktan ufaktan satılıyor mu?
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 17:18   #33
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kime hizmet ediyor bilmiyorum lakin gerçek Sivasspor taraftarına hizmet etmediği kesin.
Daha çok fırın ekmek yememiz gerek.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 17:34   #34
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Benim anlamadığım bizim Sivas' taki yöneticiler ne iş yapıyor? Ne işle uğraşıyorlar?Sadece yönetimde olmak içinmi yönetimdeler.Başkan hangi birisiyle uğraşsın,bu Sivastaki yöneticilerin işi,inanın başkanın bir çok şeyden haberi yokturdur.Başkan ancak böyle bir yerlerde yazdığında haberdar oluyor bu tür şeylerden,buda tabiiki çok geç kaldığı zaman oluyor.
Mademki bir yönetim var,onlarda biraz uğraşsınlar bu işlerle,sadece ben yönetimdeyim diyerek övünmekle olmuyor bu işler.Madem yönetimdesin o zaman uğraşman gerek kardeşim,mademki orda koltukta oturuyorsun o zaman hakkını vereceksin,öyle yan gelip yatmakla olmaz bu işler!!!!
Gerçi onlarda haklılar,Bülent tek başına kimseye bişey yaptırtmıyorki,sadece ben ben .....
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2009, 20:04   #35
58zarali
Yiğido

58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kimse demesinki talep olmuyor diye her arz kendi talebini yaratır.
sen satta alan olur elbet
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2009, 20:32   #36
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MURAT SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı melamanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI
şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2009, 00:17   #37
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kurban Bayramina geliyoz iNsallah Sivasimiza Insallah ozamana kadar yeni Ürünler gelir...
GurbetciYigidom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009, 01:59   #38
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Valla isportacilar kendine hizmet ediyor, storede sineklere
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009, 02:01   #39
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım
Bir akrabamın oğlu gitmiş oda maalesef istediği formayı bulamamış.Kupa almak istemiş sıcak olduğunda sivasspor logosu gözüken,oda yok gelecek demişler.Demekki herkese bunları anlatıyorlar.Allahtan burda böyle bir konu açıldıda gerçekler ortaya çıktı,demekki böyle bir konu açılmasa,kimsenin birbirinden habersiz ordakiler babalarının çiftliği gibi yan gelip yatacaklar.Böyle bir konu açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum.
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Cem-Can'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 08:30   #40
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

demekki bu yıl sivası ve sivassporu gerçekten gözden çıkardılar ve kendi haline bıraktılar.üzücü. allah yardımcuımız olsun.mecnun başkanın haberi olmayabilir ama sivastaki yöneticiler ne yapıyor. abuk subuk demeçler veröeye gelince veriyorlar. yada tv lere beyanat vermeye gelince veriyorlarda bu konuyla neden ilgilenmiyorlar anlamak güç.

Etiketler
ediyor, hizmet, kime, lizansli sivasspor, orijinal forma, orjinal ürün, sivasforma, sivasspor store, sivasstore, store