Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporumuzun İngiltere Premier Ligi'nden tranferi Bouazza'da şok gelişme.
Sivasspor'un İngiltereden transfer ettiği ve S. Donetsk maçında ilk 11 de forma giyen Cezayirli Hameur Bouazza, Sivas ile yollarını ayırdı. Bugun kaldıgı Büyük Otelden ayrılan yıldız futbolcunun neden sözleşmesini fes ettiği bilinmezken şehre ve takıma alışmadığı gelen haberler arasında.
Bu konudaki gelişmeleri www.sivasspor.com dan takip edebilirsiniz.
|
Simdi resmi aciklama olmadan tabiki her habere dogru olabilecegi üzerine yorum yapiyoruz. simdi bu haber dogru ise bir kac vahim durum var.
1.Bu haberin dogrulugunu var sayarak.Gazeteci Abdullah Yigit arkadasimiz üstlendigi görev Gazetecilik etigine yakismayacak bir sekilde ele almistir. Burada sayin Yigidin yaptigi teknik heyetin ve yönetimin yanlisini perdeleyip taraftari yanlis yönlendirmektir.Sayin Yigit taraftardan birilerini koruma gayreti verecegine SivasSporun basarisi nasil saglanir bu noktaya kafa yorsun bu noktadan öneri ve yazilarini bir iki kisiyi koruma gayreti ile degil tüm camianin basari ve cikarina göre yapsin.
2. Demekki Bouazza dün gece degil bu gün gitmis.yada gönderilmis. Sözlesmeli bir futbolcu olan Bouazza nin ben kendisinin gittigine inanmiyorum gönderildigini düsünüyorum taraftarin tepkisinden korkuldugu icinde Provakatif ortam yaratilip yok kacti yok sitemizi bastilar.derken adami sepetlediler.
yükleri hafifletiyorlar.Bir taraftdan biz bu kadro ile ilk devreyi götürecegiz diger taraftan istedik olmadi görüntüsüne bürün bukadar piskinlige pes dogrusu.iki gün sonrada cikar yine taraftar bize destek vermedi köstek oldu piskiliginide yaparsiniz.Herkesin verdigi kadar almaya hakki var. Taraftar size vermesi gerekeni her konuda tahammül de dahil fazlasi ile verdi artik birseyler görmek istiyor ayak oyunlari provakasyonlar degil.
3.öyle görünüyorki kimse yeni takviye beklemesin. masrafli seyler artik yük sadece kar getirecek isler olmali Tüccarlik mantigi ama bunda da böyle giderse tökezliyecekler cünkü zarar eden kötü tüccarlik yapiyorlar. basarinin olmadigi yerde getiri ve karda olmaz kimsenin basariyi öncelik olarak aldigi yok. onun icin benim artik bu sezondan umudum yok