ne zannettin bouza burası londra değil her köşe başı bar pub yok, malesef burada, işine gelirse arkadaşım, burada hovardalık yok, iş var kamp var başka bişey yok işine gelirse
__________________ zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .
sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused :
simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu
niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .
sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused :
simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu
Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...