Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Sevenlerimi Üzersem Giderim
Alt 25.08.2009, 09:21   #31
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Sevenlerimi Üzersem Giderim

Avrupa maçları için ligi erken açan; hazırlık maçları, Avrupa ve liglerde aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendisine ait resmi internet sitesinden kendisini eleştirenlere cevap verdi. Uygun, "Sevenlerimi üzersem valizimi toplar giderim" dedi.

2008-2009 Sezonunu Beşiktaş'ın ardından 2'inci sırada tamamlayan ve katılacağı Şampiyonlar ligi karşılaşmaları için ligi ereken açan ve üst üste aldığı kötü sonuçlar ile taraftarlarını üzen Sivasspor'un başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun kendisini ve takımını eleştirenlere resmi internet sitesinden cevap verdi. Bülent Uygun internet sitesinde şu konuşmalar yer aldı. "İşin kolayı sizin intikam saatiniz. Akrep'in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak. Ve gerçek. Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi. İntikam alma saatiniz geldi mi. Yaklaşık 3 yıl önce kaleme aldığım dizelerimden bir mısraydı bu, hani Sivasspor, “İner misin, çıkar mısın" gözüyle bakılan bir takımdı, hani ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyordu ya, o günlerde kaleme almıştım. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" demiş büyüklerimiz ne büyük bir sözmüş, şimdi daha iyi anlıyorum. Yaklaşık 6 yılda bir takımı nereden nereye getirdiğimizin hesabını, sadece vicdan sahibi yüreklere bırakıyorum. Geçmişte yüksek sesle konuşulan, bunlar kim canım, düşerler diğerleri gibi, denilen bir takımı bugün Avrupa mücadelesinin içine koyabiliyorsak, bir şeyleri başarabildiğimizin de görülmesini istemek en doğal hakkımız olsa gerek. Hayatında sadece futbol seyrederek futbol otoritesi olan insanların, madalyonun diğer tarafını nedense görmek istememelerinin ısrarında diyecek pek bir şeyimiz olmuyor. Onun yorumunu, sahada güzellik adına bir şeyler görmek isteyen yapılan mücadeleye, dökülen alın terine saygı duyan siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. Etle tırnak ayrılır mı birbirinden, bizim başkanla dostluğumuzun tarifini böyle yapmıştım. Bu takımı nereler getirdiğimizin muhasebesi ortadayken, yalan yanlış kulaktan dolma, bilerek yada bilmeyerek yapılan haberlere sadece gülüyoruz. Bizim dostluğumuz, acıyı lokma yaparak tüketme sanatıdır. Mutluluğumuzu hediye ederiz, acımızı böleriz. Başka bir tarife gerek var mı. İşler iyi giderken çok dostunuz vardır, ya kötü başladıysanız. Önce fareler terk eder gemiyi. Duruşumuz, inancımız asla değişmez, dün neydiysem bugün de şüpheniz olmasın oyum. Lig uzun bir maraton, tabiki istenmeyen sonuçlar olacak, tabi ki acıyı da sevinci de tadacağız. Başka türlüsünü düşünmek eşyanın tabiatına aykırı değil mi, sadece, “Neydik, ne olduk" sorusunu sorun ve cevabını bekleyin. 34 maçlık bir toleransımız yok mu bunca şeyden sonra. Beklemek o kadar mı zor. Sevenlerimi üzmemek adına her şeye razıyım, eğer üzersem valizimi toplar giderim." şeklinde yer aldı.
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...
Alt 25.08.2009, 09:33   #32
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...

Bülent bey!!!
Hala başka yerlerdesin, demek ki yorumların sadece bazılarını veya başlıklarını okuyorsun, ve hala inadım inat diyorsun.
Kimsenin gemiyi terk ettiği felan yok.
Can sıkıntısından uyuyamıyoruz o maç sonrası.
Sahada futbolcu pis pis sırıtırken (hayrettin) bizim öfkeden üzüntüden başımız ağrıyor.
Sen ve topçuların oteline çekilirken biz bize laf sokan bası asalaklara (bazı Trabzon taraftarları) biz formlarda mücadele ediyoruz.
Sabahlara kadar buralarda ne olur nasıl oluru tartışıyoruz.
Aklı salim yiğido diyor ki:
Sorun skor değil, oynana futbol, transfer de hala yanlış yapma ısrarı, ve hala kapılar arkasında olan şeyler.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
BAVULUNU TOPLA GİT BÜLENT
Alt 25.08.2009, 13:07   #33
tarik5860
Acemi Yiğido

tarik5860 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tarik5860 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden BAVULUNU TOPLA GİT BÜLENT

Evet BÜLENT hoca bavulunu topla ve git. Bu takıma takviye şart ve gelen futbolcular ya taakımda durmuyo yada hiç gelmiyo işte onları sivasa getirip burda tutabilmek için bavulunu topla ve hemen transfer avına git. Gitki takım kendini biran önce toparlasın Gitki yeni bilicalar keşfedesin. Gitki artık bu sezonda güldürebilesin bizi. Git ama gittiğin yerden çabuk dön, çünki artık zaman kalmadı.
tarik5860 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 13:27   #34
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu ... sivaslıları görünce yazdıkları saçma yorumları insaf ölçüsüne sığmayan zırvaları görünce niye sivaslıyımki niye bursalı değiilim eskiişehirli değilim diye sormadan edemiyorum. YA SİVASSPOR KİM UEFA ŞAMPİYONU İLE MÜCADELE KİM. BİZİ KİM TANIRDIR YA. SİVASLILAR HER ŞEY OLABİLİR AMA VEFASIZ İNSAFSIZ OLDUĞUNU YENİ ÖĞRENDİM. Bir sivaslı ve sivasspor sevdalısı olarak bülent uygundan özür dilemek istiyorum. Seni seviyorum kişiliğini seviyorum iyi ki sivasa geldin. daha çok mutluluklar yaşayacaz eminim. ha yaşamasakta sen kalbimizde en güzel yerlerdesin zaten.
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sgulturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2009, 13:33   #35
congarlim
Acemi Yiğido

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 congarlim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep ayın lafla hep aynı,İNŞALLAH gittiğin günü hep beraber görürüz bülent efendi.işin zora girdi duygusallığa başlamışsın,seni çok bile taşıdık sırtımızda,her baharın bir sonu her yazın bir kışı vardır.gitme vaktin geldi bülent efendi
cengiz saygi deger hemserim biz büyük takim degiliz bir bir anadolu takimiyiz futbolcu bile gelmiyor bizim sivasimizi her sene kafaya oynamak zordur gecen sene gs ve fb bir bak ne kadar transfer yaptilar ligi nerde btirdiler bulent hocayi begenmiyorsun neden begenmiyorsun bu gün anderlecht sahktarla oynuyorsak bulent hocada basarili takimda tamam bir kac mac kütu oynadik takim alisma uyum sorunu yasiyor kolaymi baska bir sehirden baska yere gelmek orda yasamak sen bile yatagini degistir o gece uyuyamazsin biraz sabirli ol zaten bulent hoca yapamiyacagini anlatinmi kendi birakir takimi gelen hoca hemen zirveyemi tasiyacak bizi futbol oynamakta oynatmakta kolay degil sana bir baska örnek veriyim bayren munchen 3 haftadir kazanamiyor ama ne hoca gitsin diyor nede oyuncular orda liberiy var fiyati 60 milyon avro bir seyler yazarken düsunerek yaz
congarlim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 13:58   #36
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocaya git diyenler kesinlikle sivasi sevenler olamaz...
5 mio euroluk kadroyla 100 milyon ve hakemin destegiyle zorla büyütülmek istenen istanbul takimlarina karsi verdigi bu savas müthis bir basari...
simdi soruyorum eger sivasspor bir seri yakaliyipta ligin onuncu haftasinda yine zirvede olursa bu sefer ne diyecek yalakalar...
siz gidin istanbul yalakalarini destekleyin...
bülent hoca en az 3 sene daha sivasda kalmali...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 14:36   #37
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep ayın lafla hep aynı,İNŞALLAH gittiğin günü hep beraber görürüz bülent efendi.işin zora girdi duygusallığa başlamışsın,seni çok bile taşıdık sırtımızda,her baharın bir sonu her yazın bir kışı vardır.gitme vaktin geldi bülent efendi
Sen Sivaslı olamazsın. Diyorsanda yalan söylüyorsun. 2. liglerde gezinen bir takım sahasına son UEFA şampiyonunu getirdi hala kem küm ediliyor. Ben futbolcularıda teknik heyetide en başta Bülent hocayada bu şerefi bir Sivaslı olarak bana yaşattığı için teşekkerlerimi sunuyorum. cengiz kardeş kaç kuruş desteğin oldu takıma kaç maçına gittin. Hadi diyelimki her maça gittin ve yüklü bağışta bulundun, bunlar sana bu şekilde beyanda bulunma hakkı verirmi. Senmi geçecen takımın başına. Futbol bilgin deneyimin nedir, hangi tecrübenle yazdın onları.
Ayıptır günahtır.
Elinizden bişey gelmiyorsa gölge etmeyin
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 14:40   #38
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklısın hocam lig uzun bir maraton ama avrupa maceramız 4 maçla sonlanıyor.

bizim isyanımız buna.avrupada zamanında antep,malatya,denizli gibi takımlar da dar bütçeyle başarılı olmuştu.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 14:51   #39
ONUR SAVAŞÇISI
Yeni Yiğido

ONUR SAVAŞÇISI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ONUR SAVAŞÇISI Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent uygun gitsin diyenler vefasız insandır öylelerinden uzak durun... Bunlar bu gün selam verir seni zor gününde yalnız bırakır ... BEN HOCAMIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM INADINA BULENT UYGUN ... VEFASIZLAR GITSIN GALATASARAYI FENERI TUTSUN ONLAR HERGUN HOCA YOLLU BIZ SIVASSPORUZ BIZDE VEFA ONDE GELIR BULENT UYGUN OLMASA BU GUN SIVASLI FUTBOLUN NE DEMEK OLDUGUNU ANLAMAZDI......
ONUR SAVAŞÇISI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ONUR SAVAŞÇISI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2009, 20:05   #40
carlcox
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 carlcox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her yukselisin bi dususu vardir..onemli olan yukarida kalmaktir..bu sene kader yili..olmak yada olmamamk
carlcox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
acidir, gerÇekler, giderim, sevenlerimi, uygun, Üzersem