ALLAH SİZİN ELİNİZE KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN ADAM 4 MAÇ KAYBETTİ ASTINIZ,KESTİNİZ,BİTİRDİNİZ YEDİNİZ BÜLENT HOCAYI..BEN ONA HALA GÜVENİYORUM VE SAHİP ÇIKIYORUM..6 YIL ÖNCESİNE KADAR DEPLASMANA NASIL GİDECEĞİ MERAK EDİLEN BİR TAKIM UEFA KUPASINDA SHAKTARDAN 3 YEMİŞ UMRUMDA DEĞİL 5 YESEDE UMRUMDA DEĞİL..ARTIK MARKA OLMUŞUM ..HERŞEY TECRÜBEYLE..HERSENE OYNAMIYORUZ UEFA'YI..AYIPTIR YETER ARTIK..
Sana katılıyorum haklısın nereden geldiğimizi bilmemiz ona göre davranmamız gerekir. Bizim 3-4 milyon avro verip alacağımız futbolcu yok. Biz kendi yağımızla kavrulmasını biliriz.
Sadece realist olarak düşünmüş Bülent hoca.
Mayk taysınla fenerin amigosu boks maçına çıkacaksa sonuç az çok bilinir.
ozaman demezlermi senin o ligde ne işin var. . git sadece kendi liginde oyna demezlermi.çıldırmamak elde değil. yav sen şampiyonlar lidine katılmaya hak kazanmışsın,bu ne demektir sende diğer takımlarla aynı kategoridesin.ne demek son şampiyona eleniyorz. git sen kumda oyna be bülen t hoca. cidden sivası antipatik yapmak için özel bi adam tutsak senin kadar başarılı olamaz.
ozaman demezlermi senin o ligde ne işin var. . git sadece kendi liginde oyna demezlermi.çıldırmamak elde değil. yav sen şampiyonlar lidine katılmaya hak kazanmışsın,bu ne demektir sende diğer takımlarla aynı kategoridesin.ne demek son şampiyona eleniyorz. git sen kumda oyna be bülen t hoca. cidden sivası antipatik yapmak için özel bi adam tutsak senin kadar başarılı olamaz.
Bizi sempatik yapanın antipatik yapma hakkıda vardır. Çok fazla üzerinde durmamak lazım.