Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı
aslında benzer şeyleri söylüyorum...türbülans falan çok komik şeyler...ama eleştiri yapmanın bir adabı vardır...bu adam bizim halen teknik direktörümüz...biraz dozajı ayarlamakta fayda var...dediğim gibi çirkin sözler bize yakışmaz...ayrıca gerçekten hoca bu çirkin sözleri hak etmiyor..bakın bir kez daha söylüyorum...eleştiriyi hak etmiyor demiyorum...bilmem anlatabildim mi?
|
isin asli tamam takimin cogu gitti yaani 11 katli binanin guclu kolonlari yikildi su an bina curuk kolonlar uzerine duruyor, yapmamiz gerken o curuk kolonlari tekrardan onarip eski haline getirmek, simdik eski kadronun hemen hemen cogu olmadigindan yeni gelenler o eski takimin mucadeleci ruhunu henuz kavrayamadilar sorun ordan kaynaklaniyor, ha bide cok kotu bir zaman dilimine denk geldi artci depremler sarsintilar, anderlecht trabzon fener derken schaktar maclari binayi iyice hirpaladilar, oyuzden simdik sular durulmus gibi gorunuyor biraz bekleyip egerki DIYARBAKIR VE DENIZLI maclarini alirsak insallah
takimin kendine tekrardan oz guveni gelecegini tahmin ediyorum eskisi kadar olmasada alisma sureci zaman alacak benim en cok korktugum taraf savunma hattindaki zaaflar ve bireysel hatalar takimin oyun sisteminde onemli derecede kan kaybina neden oluyor bekleyip gormek lazim biraz