haram lokma girtlak tikar bunlar baslangic birde evrimlesmemis tarafi var canli yayinda bir mukozanin nasil bir evrim gecirecegine sahit olacaksiniz starda iyi izleyin bit ile japonun ayrilis noktasi
besiktas kallesligin bedelini ödüyor.gecen sene elimizden alinan sampiyolugun bedeli.her taraftan sivassporumuzun yolunu kestiler son maclarda bir düsünün neden antep sivasa karsi vahsice saldirdi ölümüne oynadilar besiktasa yararlanmak icin .mustafa denizli ve federesyon baskani ikiside izmirli ve arkadaslar .olanlar yigidoma oldu bizim elimizden sampiyonlugu aldilar simdi onlarin beldelini ödüyor insallah ligden düserler.tüm yigidolara selam
beyler bu forumu gezdim ve beşiktaşlı olarak üzüldüm yazdığınız yazılara ve size ağır bir cevap vercam:siz neyin şikesinden bahsediyosun bana geçen seneden yaptığımıaz şike yada kazandığımız haksız bir maçı söleyin şampiyon olamadınız diyemi bunlar daha sittin sene şampiyon olmaaz sivas sanmıyorum başka bir anadolu takımın olcağını ama olursada tebrik ederiz ama siz olamadınız diye bjkye ağır şekilde itamlar var bende size söyle diyorum ey sivaslılar önce aynaya bakın ondan sonra başka takımları eleştirin önce kendi takımınıza bakın böyle giderse küme düşme ihtimaliniz bile var önce kendi takımınızı düzeltinde sonra bjkye laf atın kendinizi bjkylede karşılaştırmayın ve kendinize gelin