Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı
beyler o tezahuratın dakikası 90 + oynanırken. takımın performansı mı kalmıs ortada. ee stadda istifaya davet etmeyip faks mı çekecek millet? Şu kadar söylüyorum Bülent uygun olmasa ayrı hoca olsa trabzon maçından sonra bu çagrı yapılırdı. Şehrimizin geliri ortada kimsenin cebindeki sınırlı parayı takımı için harcamıs taraftara lafı olamaz. dedigim gibi o tezahurat 90 + da yapıldı
|
İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
Şu sorulara cevap verilmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
3. Taktik hata mı yapılmaktadır? (tartışılır)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)
Sonuçta Bülent beyi göndermek ve yerine hoca bulma olayı çok iyi tartılmalıdır.
Ama ona iyi bir ders de verilmelidir.