Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 31.08.2009, 00:38   #41
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor taraftarına yakıştımı 2'ye bölünmek...kimi istifa diye bağırır kimi destek verir...şuan Bülent Uygun gitse bile yerine daha iyi alternatif yok...başkası gelse bile değişen bişey olmayacak çünkü top oynayan futbolcu yok...
Kardeş dogru diyosun ayrılmak yakışmadı hep beraber istifa diyelim :-)
ayrıca bence ersun yanal gelmeli takımın başına. ilk yıl ligde tutsun bizi ikinci yıl efsaneyi yeniden uyandırsın. Ya bugun ki maça gidip zevk alan biri varsa yazsın. ben yenilmenin ya da yenmenin peşinde degilim mücadele etsinler. ruhlarıyla oynasınlar yenilsinler. bagrımıza basalım.
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:38   #42
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Avrupa kupalarında oynadığımız maçlarda;

Anderletch:5-Sivasspor:0
Sivasspor:3-Anderletch:1

Sivasspor:0-Shakhtar Donetsk:3
Shakhtar Donetsk:2-Sivasspor:0

Ligde ise;

Sivasspor-Trabzon:1-2
Fb-Sivasspor:3-0
Sivasspor-Diyarbakır:0-2

Oynadığım toplam 7 maçta 1 galibiyet 6 mağlubiyet almışız.4 gol atmışız kalemizde 18 gol yemişiz.Avrupa kupalarında havlu atmışız ve ligde de 3 maçta sıfır çekmişiz.Sivassporun gidişatı hiç iyi değil.Bundan sonra da hiç iyi gözükmüyor.Saolsun bülent Hocamız hiçbirşey olmamış gibi takım iyiye gidiyor, düzelme aşamasındayız gibi laflarla hala bizi oyalamakla meşgul ediyor.Takım hiç iyiye gitmiyor arkadaşlar.Takımda geç olmadan bazı radikal kararlar alınmalı artık.

Ayrıca bir Bülent Uygun için de bir paragraf açmak istiyorum.Bülent Hoca maalesef kendini artık bitirme aşamasına geldi.Ulusal basına hemen hemen hergün verdiği zamanlı zamansız demeçleri, dengesiz yorumları tüm takımları olduğu gibi biz sivassporluların da canını sıktı.Bugün mağlup olduğumuz için arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama Bülent Hoca kendi sonunu kendisi hazırladı.Bizler Sivassporlular olarak onun sadece kendi takımına motive olmasını bu takımın teknik direktörü olarak her zaman takımımızın menfaatlerini savunmasını başka takımlarla bir bağ kurabilecek nitelikte hareketlerden ısrarla kaçınmasını istedik.Ancak maalesefki bu konuda çok yanlışlar yaptı.

Bu takım küme de düşse kendi takımımızdır.Bizim sivassporumuzdan başka takımımız yok.Bir hoca gider bir hoca gelir.Kutsal olan Sivasporumuzdur bu renklerdir.Bizim kimseyle bağımız olamaz kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Eğer taşırsak bu sivassporumuzun önüne geçer.Onun için birkez daha söylüyorum ki bizim için tek gerçek sivaspordur, sivassporu yönetenler değildir.Yönetenlere karşı sadece minnet borcumuz olur.Yeri geldiği zaman onlar da çeker giderler...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 00:38   #43
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 781 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..

Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda SİVASTAN mı kaçıyor.. Adam gibi transfer yap Parayı ver o zaman kimse kaçmaz..

Sevgili Bülent UYGUN Sivasspor sizin bakkalınız olmuş.. Maaşallah iyi kazanıyorsunuz.. Taraftarlar bu tabloda illaki haklı Ya kendine çeki düzen ver Ya da Çek Git...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:40   #44
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam senı en çok savunanlar arasındayım ama olmadı be olmadı bülent hocam GÖNÜL VERMİŞ SİVASLILAR YİGİDOLAR BİZ BUNU HAK ETMEDIK CİDDİ ANLAMDA ÜZÜNTÜ İÇENDYIM
Alt 31.08.2009, 00:40   #45
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler o tezahuratın dakikası 90 + oynanırken. takımın performansı mı kalmıs ortada. ee stadda istifaya davet etmeyip faks mı çekecek millet? Şu kadar söylüyorum Bülent uygun olmasa ayrı hoca olsa trabzon maçından sonra bu çagrı yapılırdı. Şehrimizin geliri ortada kimsenin cebindeki sınırlı parayı takımı için harcamıs taraftara lafı olamaz. dedigim gibi o tezahurat 90 + da yapıldı
İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
Şu sorulara cevap verilmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
3. Taktik hata mı yapılmaktadır? (tartışılır)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)
Sonuçta Bülent beyi göndermek ve yerine hoca bulma olayı çok iyi tartılmalıdır.
Ama ona iyi bir ders de verilmelidir.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:48   #46
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Dostum dersi avrupada aldık o yetmedi lazlardan aldık o yetmedi istanbul züppelerinden aldık o yetmedi kürtlerden aldık :-) bülent zaten kafasından silmis sivası yoksa böle bi takımın ligde kalamayacak kadar zayıf oldugunu göremiyor mu bülent. ben şahsen begenirim bülenti emegi çok geçti bize.
ama artık adam kovulmak istiyo çünkü sivas başka yolla yollamaz bülenti. sedat bayrak forvet oynuyosa senin sonun gelmiştir.
Bak burada Bülent beyi kovmak kovmamak konusunu enine boyuna tartışırız. Eminim burada konuşulanlardan haberdardır..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:49   #47
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

takımı daha hazırlık maçlarından itibaren ezmeye başladı.. dünyanın en ünlü takımları zayıftan güçlüye oğru hazırlık maçları yapmaya başlar.. biz hep güçlülerle oynamaya başladık.. gs elano'yu getiriyor, adam hazır değil diye yedek oturtuyor.. bu adam hazır değil bizim kadir bekmezci hazır.. anlayamıyorum bu nasıl futbol bilgisi.. 2 senelik rüya sona erdi arkadaşlar.. günaydın..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:49   #48
refikpura
Acemi Yiğido

Tecrübe Puanı: 644 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

namochi. omotoyossi moreno tomas
bunların getirlmesini söz verdi kulup kim bilirdi sözlerin yalan cıkacagını. gele gele ersen geldi çakmak geldi.. evet iyi çaktırıyo. rezil ettiler bizi
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:50   #49
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KALEDE: KAMANAN
DEFANSDA ERMAN ONUR CİHAN MUSA
ORTA SAHADA : YASİN ÇAKMAK ERSEN
FORVETTE: SEDAT HAYRETTİN ABDURRAHMAN

OYNARSA BU TAKIM LİGDE KALIR SİZE DİYİM
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 00:51   #50
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kardeş dogru diyosun ayrılmak yakışmadı hep beraber istifa diyelim :-)
ayrıca bence ersun yanal gelmeli takımın başına. ilk yıl ligde tutsun bizi ikinci yıl efsaneyi yeniden uyandırsın. Ya bugun ki maça gidip zevk alan biri varsa yazsın. ben yenilmenin ya da yenmenin peşinde degilim mücadele etsinler. ruhlarıyla oynasınlar yenilsinler. bagrımıza basalım.
2 yıl sonra aynı şeyi onada yaparsınız ne diyim...bu meslek böyle işte
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın