Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 31.08.2009, 00:59   #61
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
savununyigidogeliyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU BİZİZ Bİ DAHA STADYUMA GİTMEYELİM ))))))
NEDİR SİZDEKİ BU BÜLENT AŞKI BÜLENT BABAMIN OĞLU DEĞİL BEN RENKLERE AŞIĞIM NE KUPAYA NE BÜLENTE NE MECNUNA ŞAHISLAR GİDER KULÜP BAKİ KALIR!!!
yorumuna kurban oluyum:-) bülenti savunanlar babaları olsa bu kadar savunur mu merak ediyorum.
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:00   #62
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:00   #63
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:00   #64
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
furkandtr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hocamıza yapılan yorumlarımızı haksız buluyorum. Mecnun Başkanla Bülent Uygun sivassporu kurtaran 2.ligden süper lige çıkaran .süper ligde önemli işler yapan Mecnun Başkanla Bülent Hoca'nın sonuna kadar arkasındayız.
Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır.

2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:01   #65
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer.
yüzde 100 katılıyorum sana ali samiyende 90 dakka anasına küfrettile hala büyüklere yavşasın BÜLENT EFENDİ
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:02   #66
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bende hoca sürekli degişir demiyorum. ama inanın takım yok sahada sanki hiç idman yapmamıslar diyarbakır 9 kişi defans 2 kişi hucum yapıyo ve gelip burdan rahatca 3 puan alıyo. hocaya güven kalmadı artık ne taraftarda ne futbolcuda
Zaten hep söylüyorum, kazanırken olduğu gibi yenilirken de tabela yorumculuğu yapmamak lazım, yenilmek değil konu, takım değil bank asya, amatör küme takımları gibi oynuyor. Budur can sıkan.
Tabiki değişir dünya da böyledir,en büyük takımlar bile pat diye değiştirir teknik heyeti. Onlar bir form üyesinin dediği gibi işçidir ve fanidir. Baki olan takımdır taraftardır. Ama değiştirenin gücü kudreti alternatifi yerindedir, bilinçlidir, anlatabiliyor muyum..??
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:03   #67
refikpura
Acemi Yiğido

Tecrübe Puanı: 644 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır.

2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.
dostum bülent uzaklaştırılmadı. sakaryaya gitti. yani orayı tercih etti. yani bület yine ansızın bi gün gidebilir. emegine saygı duyalım ama adama tapmayalım bu ne ya. hatalıysa hatalı kardeşim. sedat bayrak forvet mi olur?
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:03   #68
muratduru58
Acemi Yiğido

muratduru58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratduru58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BULEN HOCAYLA DEVAM EDILMELİ, PETKOVİÇİN YERİNE AKINA ŞANS VRİLMELİ. İYİ BİR FORVET ALINIP KAMANANLA DIREK OYNATILMALI ERSEN MARTININ FALAN YAPACAGI İŞ DEĞİL. EFANSA İYİ BİR OYUNCU ORTA SAHAYA İYİ BİR OYUNCU ALIRSAK KÜMEDE KALIRIZ. YOKSA GELECEK SENE 2. LİĞDEYİZ. ALLAH YARDIM ETSİN.....
muratduru58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:04   #69
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 781 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı
selim konuş kim tutar seni
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:04   #70
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

DOSTUM SONUNA KADAR KATILIYORUM GERÇEKLERİ GÖRMEK ZOR DEĞİL MİLLET BU TARZ DÜŞÜNÜRSE ARTIK BÜLENT HOCANIZI 2. LİGDE SEVERSİNİZ ARTIK
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın