Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 31.08.2009, 01:06   #71
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten hep söylüyorum, kazanırken olduğu gibi yenilirken de tabela yorumculuğu yapmamak lazım, yenilmek değil konu, takım değil bank asya, amatör küme takımları gibi oynuyor. Budur can sıkan.
Tabiki değişir dünya da böyledir,en büyük takımlar bile pat diye değiştirir teknik heyeti. Onlar bir form üyesinin dediği gibi işçidir ve fanidir. Baki olan takımdır taraftardır. Ama değiştirenin gücü kudreti alternatifi yerindedir, bilinçlidir, anlatabiliyor muyum..??
aynı şeyi savunuyorum senle. top oynayalım küme düşelim mücadele edelim küme düşelim. emin olun bizden cok kimsenin canı yanmıyor herkes cebine girenin derdinde. abi takımınıza sahip cıkalım ben bunun derdindeyim şahıslara degil. haa vefasızlık mı yapalım hayır. ama göz göre göre de takımımızı harcatmayalım
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:09   #72
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim de bülent kadar hatalı bence bi takım birisinin eline bu kadar bırakılmaz
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:10   #73
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kadir20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene seri galibiyetler alininca bülent hocadan iyisi yoktu!simdi kötü gün dostlari cikti ortaya,niye arkasindan atip tutuyorsunuz,gecen sene takim basariliyken hanginiz bülent hocayi böyle elestirdi?her ne olursa olsun takimin basinda kalmasi ve takimi toparlamasi lazim,gitse kim gelcek?takimi taniyana kadar ilk devre biter is isten gecmis olur,bence biraz daha sabretmekte fayda var...
Ben dahil bir sürü tabela yorumcusu olmayan arkadaş oynanan futbolu eleştirdi, demek ki sen kaçırmışsın.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:12   #74
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum bülent uzaklaştırılmadı. sakaryaya gitti. yani orayı tercih etti. yani bület yine ansızın bi gün gidebilir. emegine saygı duyalım ama adama tapmayalım bu ne ya. hatalıysa hatalı kardeşim. sedat bayrak forvet mi olur?
Hafızam beni yanıltmış olabilir ne de olsa ben de bu topluluğun bir üyesiyim
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:12   #75
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

takım küme düşmemeye oynar son haftalar eğer ipin ucunda olursak kimse gözümüzün yaşına bakmaz herkes sivasspor değil zaten sevenimiz yok allah tüm yiğidolara sabırlar versin
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:13   #76
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kadir20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene seri galibiyetler alininca bülent hocadan iyisi yoktu!simdi kötü gün dostlari cikti ortaya,niye arkasindan atip tutuyorsunuz,gecen sene takim basariliyken hanginiz bülent hocayi böyle elestirdi?her ne olursa olsun takimin basinda kalmasi ve takimi toparlamasi lazim,gitse kim gelcek?takimi taniyana kadar ilk devre biter is isten gecmis olur,bence biraz daha sabretmekte fayda var...
kardes ben sivassporu seviyorum sahislar gelici gecicidir, sivassporda isler kötü gidiyor bunun da sorumlusu bülen hoca ve yönetimdir. bir Hocaya bu kadar yetki verilirmi hayir?? kendi cikip her mactan sonra suclu benim demiyormu her sucun bir cezasi olmali yoksa bu düzen calismi ..Futbolda amatörce düsünürsek bir yere varamayiz, amatörce yapilan isler sedece kalpten sevgiden maddi ve manevi bir sey beklenmeden yapildigi hatali olsada sevilir.. ama profesyonel futbolda böyle bir sey söz konusu olamaz her seyin bir bedeli vardir. isini kötü yapanda bedelinide ödemelidir....

gitse kim gelecek yazmissin.. Ersun yanal bence cok iyi bir alternativ
Alt 31.08.2009, 01:14   #77
refikpura
Acemi Yiğido

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hafızam beni yanıltmış olabilir ne de olsa ben de bu topluluğun bir üyesiyim
yok kardeş sadece ufak ama önemli bi ayrıntıyı kaçırdın

Yani insanlar bilsin yere göge koyamadıgınız bülent yıllar önce bu takımı 2. ligde çıkma mücadelesi verirken yalnız bıraktı. burda yası ufak olan arkadaslarımız var onlar bilmeyebilir. bilsinler ve takımlarına sahip çıksınlar bireylere degil.
Alt 31.08.2009, 01:15   #78
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes ben sivassporu seviyorum sahislar gelici gecicidir, sivassporda isler kötü gidiyor bunun da sorumlusu bülen hoca ve yönetimdir. bir Hocaya bu kadar yetki verilirmi hayir?? kendi cikip her mactan sonra suclu benim demiyormu her sucun bir cezasi olmali yoksa bu düzen calismi ..Futbolda amatörce düsünürsek bir yere varamayiz, amatörce yapilan isler sedece kalpten sevgiden maddi ve manevi bir sey beklenmeden yapildigi hatali olsada sevilir.. ama profesyonel futbolda böyle bir sey söz konusu olamaz her seyin bir bedeli vardir. isini kötü yapanda bedelinide ödemelidir....

gitse kim gelecek yazmissin.. Ersun yanal bence cok iyi bir alternativ

güzel yorum kesinlikle katılıyorum

bu yorumun da tek suçlusu benim )))))))))))))))))))
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 01:17   #79
refikpura
Acemi Yiğido

beyler ersun yenal ismi cok iyi ancak bu enkazı devralır mı orası muamma.
adam lig öncesi kampa önem veren bi hoca orda yükleme yapıyo fizik kondisyonu güçlü takımla başarı arıyo. fizik kondisyon yani bizde olmayan şey..
Alt 31.08.2009, 01:18   #80
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır.

2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.
tebrik ediyorum birilerinin gerçekleri söylemesi lazım Bülent Uygunla mezara girecek arkadaşlar var adam fenerden teklif alsa bir dakika Sivası düşeneceğini sanmıyorum
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın