Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
Kötüyü örnek gösterip haline sükret diyen arkadaslarimiz en cok gecmis yilarda ücüncü ligde oldugumuzdan baslarlar bu güne gelirler ve derlerki bakin simdi süperligdeyiz.bununla menmun olun bunuda yaparken okadar bilincli bir sekilde yaparlarki Takimi birinci lige cikaran ismail kartal Takimin basindaki Teknik adam degilmis gibi yaparlar.Bu kesim Takima vefa adi altinda en büyük vefasizlik yaparlar. Takimi birinci lige cikaran Sivas Belediye Sivas Belediye Başkanı ve Külüp Osman Secilmis Bu cok vefali arkadaslardan bir türlü vefa payini alamaz. Onlar görevini yapip bir bayrak teslim etmislerdir. haklarida verilmelidir. Ayrica en büyük payida Bu Külübü 1967 lerde kuran Nusret AKÇA, Hüseyin YILDIRIM. Hüseyin PALA, Nurettin TARIKAHYA gibi kuruculara da bu vefali arkadaslardan vefa payi almaz..... onlar icin hersey 2006-2007 sezonunu ortasinda baslar Tek bir kisi vefa hak eder bu öyle abartilarak yapilirki, bütün herseyi senle var oldu senden öncesi yoktu denir... Bir adama 40 gün deli dersen deli olurmus misali.... Oda gercekden buna inanir olmazsam olmaz demeye baslar herseyin tek sahibi kndini görür. 6 yil öncesindeki basarida payi olmadigi halde Adma 6 yilda ne olmusa ben yaptim ligede ben cikartim 8.7.4.2 olmayida ben yaptim bile dedirttiniz.
|
Güzel tarihi tespitler, tebrik ederim.
Hemen hemen her alanda olduğu gibi futbol takımının da trendi yukarı doğru ise bu trendin bir bölümünü görmezden gelmek ve son bir dönemine tüm dikkati vermek mantığa terstir.
Alıntı:
Bülent uygunla yakalanan basariyida hafife almak en büyük vicdansizliktir. onunda hakki verilmeli SivasSpor onun yönetiminde tarihinin en büyük basarilarina imza atti. sezarin hakki sezara ama yanlisda olmusa söylenmeliki yanlis yapanlar yanlislarinin görüldügünü anlasin kendine ceki düzen versin.
|
.
Bunu defalarca söyledik, kimse bir kaç kendini bilmez dışında vefasız değil. Bir adama bu kadar misyon yüklenirse fıtratı kalitelide olsa yoldan çıkar. Kendine olan adam gibi eleştirilere kulak verip düzenleme yaparak kendisi de kazanmak yerine kendisini eleştirenleri düşman ilan eder ve kendisini körü köre destekleyenleri bu eleştirenlerin üzerine gönderir. Kendisini başında olduğu takımın sevdalısı sayan eleştirilerinde adabı, sınırı iyi bilenleri bile kendisinden uzaklaştırır, gereksiz gerginliğe neden olur.
Alıntı:
Simdi Öyle bir noktaya geldiki Taraftar olarak Külübe en önemli maddi destek sunan kesimlerle statlarda internet sitelerinde kavgalar baslatildi küfürler hakaretler hata Sivasli olmamakla ithamlar basladi bu vefali arkadaslardan
|
.
Bülent bey acilen kendisini mantıklıca sevgi dolu eleştirenlerin gönlünü almalı ve tribünde olan bu ayrışmayı, bu ikilemi, en Sivaslı, en iyi taraftar tartışimasına son vermelidir. Bulunduğu konum ve bu şehirdeki insanların kendisine yüklediği bu misyon (ki bence çok yanlış) bunu gerektirir.
Biz eleştrienlerden insaf isteyen, hatta bize kızan, abartıp küfreden arkadaşlar:
"Bize ettiğiniz lafların çok azını yaparak, lütfen deli gibi sevdiğiniz hatta taptığınız, olması gerekenin çok üstünde misyon, görev ve tanım yüklediğiniz bu adamdan ortaya çıkan bu seyirci savaşını sonlandırması için bişeyler açıklamasını isteyin. Ona verdiğiniz misyon bunu yapmasını gerektirir. hani Sivas'ın en nadide adamı, gördüğü en değerli insan, bunu da yapsın"
Alıntı:
Bir kulüp gelmemesi gereken en kötü noktaya geldi... basta bu vefali görünen Ama Sehrine takimina taraftar olmayan bunna vefa göstermeyen bu arkadaslar yüzünden.
|
Bülent bey başta olmak üzere tüm takımı gözü kapalı, amiyane tabirle taparcasına sevmek asıl takımı ikinci plana atmak demektir, bazı arkadaşlar bunu gözden kaçırdılar.
Alıntı:
Taraftar Kaybedince üzülür kizar Kazaninca Sevinir Onuru gruru oksanir. Taraftar Yunana savasa giden asker degildir kimseninde emireri hic degildir. cebinden parasini verir macini izler.kendi parasiyla takimini destekler.....
|
.
Her sporda kaybetmek kazanmak vardır. Adı üstünde spordur, eğlencedir, Bülent beyin tabiri ile temaşa sanatıdır. Bir çoğu tribüne futbol zevkini tatmak, güzel oyun izlemek, takımını desteklemek, eğlenmek, mutlu olmak için gidiyor. Sporu bir savaş gibi görmek, rakibi düşman adletmek, anasına avradına küfretmenin mantığı yoktur.
Ayrıca eleştirenlerin çoğu skoru eleştirmemektedir oynana oyunu eleştirmektedir, tatsız tuzsun bir oyun oynamaktadır takım
Diğer taraftan evet taraftarım ama benim iyi oyun izleme hakkım yok mu? saçma sapan bir oyunu sadece taraftar olduğum için neden izlemek zorunda kalayım ve neden bunu eleştirmeyeyim.
Alıntı:
Her olumsuzluktan kendine vazife cikarip bunu Camiaya sadiri icin firsat sayanlar kadar...... bu vefali fefasizlarda bu takimin bu hale gelmesinden ve bundan sonra yasanacak olumsuzluklardan sorumludur...
|
Vefazlığın nedeni aşırı duygusal Sivas insanıdır.
Sağlıcakla