06.09.2009, 05:02
|
|
|
Acemi Yiğido
14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 
|
Cevap: Daum Bilica'yı Sildi!!!
Alıntı:
ilteriş58 Nickli Üyeden Alıntı
sivasta oynarken son bi kaç maç hariç çok iyi oynuyordu fenere gitti bi haller oldu adama tıpkı fenerin diğer keşifleri gibi 
|
Büyük takıma gittigi zaman oyuncularda degişimler oluyor.Ruhsal yada fiziksel ikisinden biri kesin oluyor.Ayrıca orda diken üstündeler ve acaba kötü oynarsam kim ne diyecek diye bir kaygıları var.Ama Anadolu takımlarında böyle bir sorun yok.Teknik direktör yada tüm oyuncular suçlu oluyor.
Geçen sene Kocaelispor a son haftalarda mühtiş top oynatan Erhan Altın Denizlispor da 3 maçta sıfır çekti biletini verdiler eline.Sadece adamdamı suç oyuncuların hiç suçu yokmu.Sahada onlar oynamassa pek fazla yapabilecek birşey yok.
Guiza nın ben halen İspanya da gol kralı olduguna inanmıyorum.Neden diyor bazıları ve ekliyor ordaki oynadıgı takım sıradandı kimse onu dogru dürüst savunmuyordu oda atıyordu golleri diyorlar ama Fenerbahçe nin her maçını izliyorum her maç hiç kaçırmasa iki tane gol kaçırıyor.15 yaşında çocuk koy o bile atar.Ama dedigim gibi ordaki baskılar sonucu sanırım dogru dürüst konsantre olamıyorlar bazı oyuncular
|
|
|