Alıntı:
eseseseseses Nickli Üyeden Alıntı
Valla darılmak gücenmek yok arkadaşlar ben gerçeği söyledim biz 06-16 yanına 26 koymadık onları bursa ve ankara koydu ki biz o oluşumun içine hiç girmedik kimseyede yalakalık yapmadık herekz bizimle kardeşlik kurmaya çalışıyor ayrıca öyle kardeşlik durumumuz olamı kimseyle. Ama sizin ilinizde istanbul takımları şampiyonluk kutlanıyorsa bunu nasıl içinize sindiriyorsanız anlamak mümkün değil bence sizler eses ve taraftarını örnek alın ben ilersini görerek söyledim bu sene sivas çok kötü eğer diyarbakırı evinde yenemiyorsan hangi takımı yeneceksin diye sormazlarmı adama. Biran önce toparlanın nacizane tafsiyem yoksa hiç ummadığınız bank asyada kendinizi görür verirsiniz. Bundan sonra sempati ile baktığım sivasa herzaman antipati ile bakacağım şu yazdıklarınızdan ve büyüğünüze saygı göstermediğinizden dolayı. ayrıca izim eskişehirspor caom da asla küfür olayı olmaz çirkef diye bir tabir olmaz bu yakıştırmalarda anında üyelikleri elinden alınır aynı şekilde burdan bu sitenin moderatörleride lütfen böyle yakışıksız kelimeleri yazanları siteden uzaklaştırmanız diye düşünüyorum.
|
abi sen çok çıtkırıldımsın yaw,söyledin sözleri kulağın duymuyo kendi kendine küsüyon,antipatiyle bakıyon bilmem ne.bizimle kimse alay edemez es esli abi kusura bakmada.hem o ne demek öyle yok ilinizde istanbul takımları seviniyo bilmem ne.sevinmesinler mi,öldürelim mi adamları yani bununlamı övünüyosunuz.resmen provokatörlük yapıyosun,yazdıklarına bakarak söylüyorum kusura bakma ama yazdıkların yukarda.hem bundan önce yazdığın yok 0 puandasınız 10 puan alırsınız ilk yarı falan bunlar hiç hoş şeyler değil es es li abi.bunun adı resmen tahriktir.ama biz yine edebimizi koruyacaz ve misafire nasıl davranılması gerekirse öyle davranacaz.görüyosun ya es es li abi,biz bırak kendi şehrimizde sevinen istanbul takımları taraftarlarını kendi sitemize giren bu kışkırtıcı yorumlara bile usulü dairesinde karşılık veriyoruz.kusura bakma biz iklimimiz gereği biraz sertizdir abi sürçü-lisan ettiysek affola diyelim ve şunuda söyleyelim,bizde asla misafire yanlış olmaz,saygısızlık asla tabi misafir gibi gelene...