Sivasspor'un çıkışa geçeceğini belirten
Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten "Gerçek Sivasspor'u bu haftadan sonra göreceğiz" dedi.
2009-2010 sezonuna kötü bir giriş yapan Sivasspor'da futbolcular ve yöneticiler bu haftada çıkışa geçeceklerine inanıyorlar.
Bu haftadan itibaren gerçek Sivasspor'u tüm futbolseverlere izlettireceklerini belirten Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Faruk Taşseten, "Futbolculardaki sakatlıklar hızla iyileşiyor. Takımda bu sezon görülmemiş bir hırs var, inanmışlık var. Büyük ölçüde sakatlıkları da atlatmış durumdayız. Biz bu hafta Ege'de Manisa ve Denizli ile oynayıp geleceğiz. Bir kaç gündür gördüğüm kadarıyla inşallah bu maçlardan boş dönmeyeceğiz. Evimizde oynayacağımız Bursa maçı ile bizi sevenlere bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Gerçek Sivasspor'u bu haftadan sonra tüm futbolseverlere izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.
Hiç bir zaman Sivasspor'u yalnız bırakmadıklarını ifade eden Genel Koordinatör Faruk Taşseten, " Her zaman Sivasspor'un yanındayız. Futbolcu kardeşlerimizi bu zor günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Her zamankinden daha çok ihtiyaçları var bize. Gece gündüz demeden bütün yönetici arkadaşlar ile yanlarına geliyoruz. Beraber geldik bu günlere beraber yürüdük. Her şeyden fedakarlık edip başarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah bunu da bu haftadan itibaren göreceğiz" dedi.
Taraftarlara da seslenen Taşseten "Yiğidolara sesleniyorum. Bu takımı buraya kadar getiren Teknik Direktör Bülent Uygun'a ve Sivasspor'a sahip çıksınlar. Sivasspor en üst seviyede en güzel başarılara imza attı. Yönetim olarak daima takımın yanında olduk. Daha ne yapılsın. Tek bir şey söyleyeceğim. Gerçek Yiğido, gerçek taraftar takımına sahip çıksın. Önceki maçta bazı çatlak sesler vardı. Allah'ın izniyle bu hafta onları utandıracağız" diye konuştu.
Kaynak : DHA