Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'
Alt 09.09.2009, 21:10   #41
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'

melih gökçek türkiyenin yetişdirdiği ender siyasetcilerden biridir kendi partisinin milletvekillerinin yarısından fazlasının karşı çıktığı halde çoğu milletvekilinin inşallah kaybederde boyunun ölçüsünü alır dediği halde karşısında muhalefeti basını medyası olduğu halde ankarayı yıllardır yönetmek akıl zeka işi olsa gerek Demekki çalışıyor ankaralıda hakkını veriyor ankaraya sen layıksın diyor sahip çıkıyor tabi bazı kişilerde karşı çıkacak bu en doğal bir şey türkiyede
hiç kimse bu ülkede çalışanı iş yapanı sevmez sahtekar olsun rüşvetci olsun hırsız olsun önemli değildir dünya vede siyasi görüşüne uyuyorsa en iyi adam odur
beni melih gökçekin siyasi görüşü başarısı vede başarısızlığı ilgilendirmez beni ilgilendiren ankaradan bir şampiyon takım çıkarma isteği vede istanbul takımlarına karşı en gür sesiyle karşı durması her zaman ankaragücü ile bursasporun bende yeri ayrıdır
anadoludan bir şampiyon çıksın istanbul hegomanyası yıkılsın takım ister bursa ister ankaragücü ister eskişehir önemli değil o kulubün başkanı kimin olduğu hiç önemli değil
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.09.2009, 22:27   #42
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Ben tekrar önce şunu belirteyim...Siyasi çizgim tamamen Melih Bey'in dahil olduğu oluşumun dışındadır.Burada bu konulara girmek istemiyorum...Ama yazılanlar karşısında son bişey söylemek istiyorum...Ben Ankara Belediyesinin su sayçları konusundaki yaklaşımını falan bilmem...Ben olaya sportif açıdan bakarım ve değerlendirmemi yaparım...Lütfen burada Ankara'nın Belediyecilikle ilgili sorunlarını tartışmayalım...Bu amaca hizmet eden birçok web sitesi bulabilirsiniz...Burası yeri değil....

Şimdi soruyorum Ankara'da yaşıyan arkadaşlara...Sportif anlamda yaptığı tesisler, amatör spora katkıları vs...bunda önce herhangibir belediye başkanı tarafından yapıldımı? Daha önce spora bu kadar katkı sağlandımı? Banane sizin su sayaç parlarınızdan yahu !!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 22:44   #43
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Değerli yorumcu arkadaşlar İ.Melih GÖKÇEK'in Ankara Spor'a harcadığı paranın nereden geldiğini hiç düşündünüz mü ? İşte harcanan bu paralar halkın parası yani sayaç paraları.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2009, 00:58   #44
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ANKARA GÜCÜ TAMMAMDA EVALLAH AMA ŞU GÖKÇEKLERİ ANLAMIYORUM ADAMLAR MİLLETİN PARASIYLA SÜREKLİ TAKIM ALIYOR NEALE MELMEKET YE ALLAHAŞKINA YE NE GÜZEL MELMEKET DİMİ
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2009, 01:59   #45
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ankarada yaşayan biri olarak Sensetik hocama katılıyorum. Melih Gökçek'in spora yaptığı katkıyı birçok kişi yapmamıştır Türkiyede. Siyasi görüşüne katılmayabilirsiniz ama spora yaptığı hizmetler inkar edilemez. İnşallah başkentinden şampiyon çıkmayan ülke nitelemesini yıkar Ankaragücü.
Arkadaşın biri karşısına güçlü aday çıkmadı demiş. Sol partiler tek adayla girdi aday Murat Karayalçın. MHP Mansur Yavaş' la girdi. Daha kim çıksın karşısına. Deniz Baykalla Devlet Bahçeli kalıyor
2 tane halterci 1 tane güreşçidir verdiği katkı ise çok katkı sağlamış sanki kendi cebinden yapıyor katkıyı ankarasporun kime ne faydası var belediye takımlarından nefret ediyorum istanbul belediyespora aktarılan paralar şehrin altyapısına harcansaydı dün yaşanan olaylar bu kadar ağır olmayacaktı
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2009, 03:10   #46
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 tane halterci 1 tane güreşçidir verdiği katkı ise çok katkı sağlamış sanki kendi cebinden yapıyor katkıyı ankarasporun kime ne faydası var belediye takımlarından nefret ediyorum istanbul belediyespora aktarılan paralar şehrin altyapısına harcansaydı dün yaşanan olaylar bu kadar ağır olmayacaktı
İstanbul'da şimdiye kadar 1 metrekareye en fazla 60 kg yağmur düşmüş...
Dün ise metrekareye 205 kg...yani en ağır tahminlerin 3 katı demektir bu...
Bunu kimse tahmin edip buna göre bir alt yapı hazırlayamazdı...Zaten tvlerden dinlediğim kadarıyla bu tam 10 katı bir alt yapı harcaması gerektiriyormuş...

Ayrıca senin bakış açınla yaklaşırsak, her yıl ülkemiz genelinde futbola harcanan parayla ve seyircilerin bu alana aktardığı parayla birçok aç insan doyrulabilir, birçok fabrika yapılarak işsizlik sorunu çözülebilir, daha fazla okul veya hastane yapılabilir hocam...Bu değerlendirmeler bana komik geliyor doğrusu...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2009, 08:10   #47
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben melih gökçeği seviyorum..TFF yi kınıyorum acemice bir karar veriliyor..
Alt 10.09.2009, 09:44   #48
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Idee Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'

Ankara da yaşıyan biri olarak evet burdan bir şampiyon takım çıkacaksa bu en çok taraftarı olan Ankaragücüdür.Melih Gökçek ten zerre kadar hazetmem.Ama sezarın hakkı sezara.20 yıl dır o koltukta oturmayı başardı ve 15 yıldır arzu ettiği Ankaragücü sevdasını gerçekleştirdi.Adam azimli herkonuda Burda yaşanılan paradoks anadoludan bir takımın İstanbul hegamonyasına son vermesini arzu etmemiz ama diğer yandan Melih Gökçeğin bu işin başında olmasının rahatsızlık vermesi görünüyor..
vexol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2009, 12:23   #49
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapılan tesislerden bahsediyoruz. Dünki yağışa hangi altyapı engel olabilirdi mantıklı yazın biraz.
Alt 10.09.2009, 14:43   #50
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapılan tesislerden bahsediyoruz. Dünki yağışa hangi altyapı engel olabilirdi mantıklı yazın biraz.
İşine gelince Megakent işine gelince Megaköy bu adamların işleri belediyecilik futbol takımı değil 15 sene önce de aynı olaylar olmuş 15 senede hiç bir şey yapılmamış hayla neyi savunuyorsunuz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
dedi, düşürsünler, güçleri, gÖkÇek, pfdk, yetiyorsa, yetkim