Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?
Alt 11.09.2009, 03:20   #21
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?

ben son alıntı yaptıgı mesaja gore yazmıstım. tam okumadan son mesaja göre yorum yapmak en sevmedıgım seyken şimdi bende o tembellıgı yaptım.. saatde gec oldu tabıkusura bakma..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.09.2009, 03:25   #22
İbrahimAyas01
Acemi Yiğido

İbrahimAyas01 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 İbrahimAyas01 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tamam bursada es este kemik taraftar var bunu herkes biliyor örnege gerek yoktu bence ama kombine satılmıyorsa yönetim bunun nedenlerini araştırmalı.Sen yerel gazeteci olarak araştırabildin mesala eleştirmek kolay ama çözüm üretmek zordur tabi git kahveye çay ocagına stada konuş halkla neden kombine alamıyorsunuz diye sor ögren.2 satırlık yazı yazıp taraftar eleştirmek ne sana nede sivas taraftarına nede takıma birşey katmaz hocam.sanki Adana çokmu küçük biryer nufus 2 milyon bilmem kaç tane Toyota SA falan SA filanSa fabrikası var sanayi gelişik memur amir dolu refah düzeyi yüksek bir şehir ama 200-300 liralık kombine satılmıyor niye?bizde bilmiyoruz?sorumlu kim o şehrin takımının yöneticileri.araştırma yaptırmaları lazım madem para kazanmak birşeyler yapmak istiyorlar araştırsınlar.emeksiz yemek olmaz.niye kombine almıyorsunuz degil, niye kombine alamıyorsunuz arasında büyük fark var
biri keyfinden almıyordur
diger ekonomik sıkıntıdan nasıl ayırt edecem ben halkı kim fakir kim zengin kim orta düzey gelirli nerden bileyim hemşerim?
İbrahimAyas01 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda İbrahimAyas01'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.09.2009, 07:48   #23
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KİM DİYOR KOMBİNEDE TAKSİTLENDİRME YOK DİYE KAOS DİYE BİR VATANDAŞ SİVASA NE VERDİĞİNİ SÖYLEMESİ GEREKİRKEN ENGİN İSTATİSTİKİ BİLGİLERİNİ DÖKMÜŞ ORTAYA SANA ONU SORMUYORLAR GARDAŞIM SEN NE VERDİN BEN NE VERDİM ..ALLAH BİLİR BU KADAR YORUM YAPANLARIN KOMBİNESİ YOKTUR..
Alt 11.09.2009, 08:05   #24
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bir yere kadar haklısın sayın yiğit, ama taraftara kızmaya hiç kimsenin hakkı yok.
eleştirmek kolay, bana bir maç öncesi bir taraftar organizasyonuna ön ayak olduğunuzdan bahsedin..
taraftarların nasıl organize olacağı üzerine bir projeniz varmı bundan bahsedin.
tamam takım bize çok güzellikler yaşattı eyvallah, ama zaman zaman bülent hoca v.s. takıma bizim kadar sahip çıkamadı..
bir çok zor maçı hatırlıyorum, gece 3 lere kadar yatmamışım, elimde makas ve kitap maça konfeti hazırlıyorum heyecandan uyku yok aklımda bir soru acaba futbolcular benim kadar heyecanlımı benim kadar istiyorlarmı.nihayetinde bu maçların bazılarında gördümki emekler boşa adamlar maçta koşmaktan aciz, bülent hoca takımına sahip çıkacağına taraftara sitem ediyor artistlik yapıyor..
paramızı kısıp tişört bastırıyoz, bilmem pankart hazırlıyoz sesimiz kısılana kadar bağırıyoruz söylermisiniz futbolcular ve takım yönetim bize ne verdi. ıynadılar başarılı oldularsa paralarınıda aldılar peki biz ne kazandık.ist b b maçında staddan en son ben çıktım, sinirden şapka tişört çıkardım yırttım yaktım, kalpten gidiyordum ne için kimin için.sizce 2. olmak başarımıdır!!! bazı maçlarda ist takımlarının bazılarına karşı resmen maçı elimizle verdik taraftar daha napsınn nereye kadar sahip çıksın..

bir tane gazeteci, gazete, tv, iş adamı çıkıpta taraftara sahip çıkmış gösterin bana.şimdi bir örnek veriyorum; siz gazeteciler ön ayak olsanız, taraftarın maçlarda şov yapması açısından maddi olarak destek olma yolunda ön ayak olamazmısınız bal gibide olursunuz ama asıl sizde ruhh yok!!!
Alt 14.09.2009, 00:38   #25
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Tabiki takım kötü oynadığı, yada iyi sonuçlar alamadığı zaman taraftarlar eleştirir!
Ancak Sivasspor taraftarının durumu biraz farklı.
Birincisi, bu teknik heyetle birlikte Sivasspor özellikle son iki yılda hayalini bile kuramayacağı işler başardı. İkincisi "Ne doğradın aş'ına ki, o gelsin kaşığına". Daha net ifadeyle kim Sivasspor'a ne verdiki, bu kadar ağır eleştiriyor?
Bakın hemen basit bir örnek verip, birde karşılaştırma yapalım. Sivasspor sezon başında 2 bin 200 kadar kombine bileti satışa sundu, fiyatıda 300 TL. üstelikte taksitle. Ayrıca bu 300 TL.'lik kombine biletiyle UEFA Şampiyonlar ligi ve Türkiye kupası maçlarıda izlenebilecek. İnanması zor ama hâlâ kombine biletleri bitmedi.
Sivas'ta bunlar olurken, Bursa'da bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçının bilet fiyatının 250 TL olduğunuda hatırlatırım.
Yani bir yanda koskoca sezon ile Avrupa ve Türkiye kupaları içinde geçerli olan kombine bileti fiyatı 300 TL., diğer yanda tek maç bileti 250 TL. Bu kadarını yazdıktan sonra aslında fazla yorum yapmayada gerek yok.
Bir şey daha dikkatimi çekiyor, ben zaman zaman Sivaslı'ları eleştirip "Bu şehir bu takıma layık değil" dediğim zaman, ayrıca stada gelenlerin yüzde 90'ının taraftar değil, seyirci olduğunu, bununda aslında Sivasspor'un en önemli meselelerinden birisi olduğunu söyleyip yazdığım zaman bana katılmayanlar vardı. Ancak şimdi görüyorumki, şu anda Sivasspor'un öncelikli meselesi taraftarı-seyircisi olmuş.
İşin ilginçi, ben taraftarı eleştirdiğim zaman Sivasspor yöneticisi kalkıp "Yok biz taraftarımızdan memnunuz" diyordu. O yönetici tribünlerin sessizliğinden, efendiliğinden memnundu herhalde!
İşin özü şu; Sivasspor'un şu andaki durumu hepimizi üzüyor, ancak üzülmekle, tepki göstermeyi iyi ayırt etmek gerekir. Şu anda yapılan üzüntüden oluşan refleks değil, takıma zarar verecek eleştirilerdir.
Bunu yapmaya hakkımız yok, Sivasspor'un bize, bizimde ona verdiğimiz ortada!...

valla ne kadar güzel yazmış helal olsun destek olacağına sözde taraftarımız kı ben onları taraf tar olarak hörmüyorumm kesinlikle zaten köstekden başka bişeyde oldukları yok yok uygun gitsin yok bilica niye satılmış yok çok konuşuyormuş bülent hocaya diyorsunuz ama sizin çene bülent hocadan önde buyurun adam konuşmuyor artık arkadaşlar iğneyi ilk önce kendinize baturun özellikle sivastaki arkadaşlar 1 kere ben mecnun başkanın yerinde olsam stada çekirdekle kimseyi almam en kötü ihtimal bi grup kurarım bakarım kım çekirdek çiğniyor atarım dışarıya herşey düzelecektir ben buna eminim bülent hocanında herzaman yanındayım ligden düşse bile
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 22:11   #26
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Murat ARICI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KİM DİYOR KOMBİNEDE TAKSİTLENDİRME YOK DİYE KAOS DİYE BİR VATANDAŞ SİVASA NE VERDİĞİNİ SÖYLEMESİ GEREKİRKEN ENGİN İSTATİSTİKİ BİLGİLERİNİ DÖKMÜŞ ORTAYA SANA ONU SORMUYORLAR GARDAŞIM SEN NE VERDİN BEN NE VERDİM ..ALLAH BİLİR BU KADAR YORUM YAPANLARIN KOMBİNESİ YOKTUR..
Kombineler son haftalarda iyi yerler kalmayınca taksitlendirildi uydurmayın...
Ben mi Sivas'a ne verdim?
Her sene en az iki tane hemde ilk çıktığında kombine alıyorum...
41 yıldır Sivas'a canımı dişimi hayatımı veriyorum..
16 yıldır bu memleket insanın sağlığına hizmet ediyorum...
Ama bunlar anlamsız...
Tanımadan bilmeden böyle abuk subuk yorumlara aslında cevap vermemek lazım ama duramadım işte...
Aklın yetiyorsa verdiğim istatisliklere kafa patlat, anlarsın o zaman neden bu memlekette daha fazla kombine neden satılmıyor..
Ben seni savunuyorum anlasan biraz, ama nerdeeeeeeeee.....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 22:17   #27
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kanımaksa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla ne kadar güzel yazmış helal olsun destek olacağına sözde taraftarımız kı ben onları taraf tar olarak hörmüyorumm kesinlikle zaten köstekden başka bişeyde oldukları yok yok uygun gitsin yok bilica niye satılmış yok çok konuşuyormuş bülent hocaya diyorsunuz ama sizin çene bülent hocadan önde buyurun adam konuşmuyor artık arkadaşlar iğneyi ilk önce kendinize baturun özellikle sivastaki arkadaşlar 1 kere ben mecnun başkanın yerinde olsam stada çekirdekle kimseyi almam en kötü ihtimal bi grup kurarım bakarım kım çekirdek çiğniyor atarım dışarıya herşey düzelecektir ben buna eminim bülent hocanında herzaman yanındayım ligden düşse bile
Bu savunduğunuz gazeteci azcık yüreği varsa gazeteci müsvettesi değilse bir başka başlık altında gerçek Sivassporlu bir taraftarın sıraladığı şu sorulardan bir kaçını bırakın Bülent beyin yüzüne köşesinde yazar...

1- 2007-2008 yılında PAF takımı şampiyon oldu...şampiyon takımdan kaç tane genç yetenek A takıma kazandırıldı?

2- Pilot takım diye Üsküdar Anadolu ile protokol imzalandı, amaç sivasspor a takımına futbolcu kazandırmaktı...acaba bu yolla kaç tane futbolcu kazandırıldı?

3- PAF takımını şampiyon yapan Ahat Kömürlüoğlu'nun görevine neden son verildi, ki kendisi özbeöz sivaslıdır ve sivasspora çok emeği geçmiştir...

4- 2007-2008 sezonunda tekniği ile beğeni toplayan, oynadığı maçlarda da genelde olumlu görüntü veren gurbanov'a ihtiyaç varken bile neden ısrarla forma şansı tanınmamıştır?

5- gene aynı sezon takıma kazandırılan ve hoca tarafından ikinci alex olarak daha gelmeden reklamı yapılan sergio, takımın o tarz futbolcuya şiddetle ihtiyacı olmasına rağmen neden forma şansı verilmemiştir? bu futbolcu bildiğim kadarıyla sivassporun transfer ettiği en pahalı futbolculardan biriydi...ben geçen sene sivasta oynanan fb maçında izlemiş ve de çok beğenmiştim...belki çok koşan bir futbolcu değildi ama orta sahada oyun kurabilen, oyunu yönlendirebilen, teknik bir oyuncuydu...bu tip futbolculardan zaten fazla koşmaları beklenemez...geçen sene sergio tipinde bir futbolcuya çok ihtiyacımız olduğu halde sayın hocamız neden onu oynatmamakta ısrar ederek sakat ve yaşlı muhammet alide ısrar etti? zira bu ısrarı bir antep maçına mal olmuştur...

6- bilicayı anladık, para için verildi fenere, kabul...hiç bir itirazım yok...ama karşılığında bir wederson, bir gürhan yada bir önder değil de futbol olarak hiç bir şey ortaya koymayan yetenekleri sınırlı yasin alındı...ne gibi bir ışıltı gördüler yasinde?

7- ibb takımından ermanın alınmasını anlarım...takım geçen sene kasasını doldurdu...e bilicadan da kazandı...para var yani...madem çok istiyorsun ermanı, basarsın parayı alırsın...teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu alınması doğal, çünkü ihtiyaç var...iyi de geçen sene takımın omurgasını oluşturan ve olağanüstü oynayan tum ve syllayı vermek niye...yattaranın kadroya alınmadığı gine milli takımının direkt oyuncusu sylla...diyelimki ibb takımı onlar olmazsa transfer olmaz dedi, varsın olmasın ne olacak yani...sanki aldığımız oyuncu messi mi?

8- tum ve syllanın ibb ye verilmesine karşı çıkanlara hocamız dediki "siz o adamların yaşını biliyormusunuz" bakıyorum sylla 29 tum 30 yaşında...yani bir futbolcunun en verimli çağları bu yaşlar...diyelimki yaşlı, o zaman 30 yaşındaki uğur ile 32 yaşındaki erseni almak niye??? hani gençleştiriyordunuz takımı???

9- bilica olmayınca onun yerine diallo oynardı ve ben diallonun bugüne kadar kötü oynadığı tek maç seyretmedim...bilica gittikten sonra diallonun onun boşluğunu dolduracağını düşünürken üstelikte hazırlık maçlarında takım 3 ten aşağı yemezken, üstelikte dialloya çok ihtiyaç varken bir duyduk diyarbakıra satılmış...üstelik gine milli takımının değişmez oyuncusu ve 24 yaşında...gerçekten, diallo neden satıldı, bunun bir tek izahı var mı?

10- mbemba alındı yerine, evet çok genç...ama risk, uyum sağlar mı sağlamaz mı bu bir sorun? oysa elinde hazır diallo var...buna da tamam diyelim o halde neden mbembayı oynatmıyorsun? agbetuyu neden oynatmıyorsun? maksat gençleştirme demiştin, o halde neden gençlere şans vermiyorsun hocam...ve hiç şans vermediğin agbetuyu neden diyarbakıra göndermek istedin?

11- uğur kavuk un hangi özelliğini beğendin de transfer ettin...bir tek sebep göster, onuda kabul edelim...

12- şampiyonlar liginde 2 adet ön eleme oynayacaksın...lig zaten haziranda bitmiş...topu topu 1 ay zamanın var hazırlanman için...neye güvenerek tutup sistemle, takımın omurgasıyla oynuyorsun? 1 ayda yeni bir sistemi mükemmel bir biçimde oturtman mümkün mü? fatih terim bile uefa şampiyonu gs yi 4 yılda oluşturabildi...sen bunu çok iyi bilecek kadar futbolu bilirsin...o halde neden bu radikal değişiklik? ben iddia ediyorum, eğer takımın omurgası bozulmayıp 2-3 takviye yapılsaydı biz en azından anderlehti elerdik...var mı aksini düşünen...

13- namuşi ismi ilk kez geçen sene devre arasında gündeme gelmişti...eğer alınsaydı çok faydası olurdu...ama onun yerine murat erdoğan alındı...peki o zaman namuşi bu fransız okulu sevdasından bahsetmedi de son dakikada sürpriz mi yaptı? hem neden devre arasında alınmadı...sakın alt yapı binasını yaptık gerekçesine itibar etmemizi bekleme? o zaman 1 numaralı soruyu tekrar sorarız haklı olarak...

13- neden omotoyossi 100.000 euroluk bir ek ödeme için alınmadı...bir süperlig takımı için 100.000 euro para değilki...

14- murat erdoğan ve farukun da son saniyede gitmesi bir risk değil midir?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 22:46   #28
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Murat ARICI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben diyorum...
Ben belki de hiç kullanamayacağım bir kombine için 400 lira bile vermeye hazırdım ama taksitle..Şimdi iyi yerler kalmayınca taksitmiş..Pehh!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 23:01   #29
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardeşim ne olursa olsun SİVASın kemik 10.000 taraftarı var.ben ikinci ligden beri takip ediyorum SİVASIMIZIN maçlarını ve biz en az 1000 kişiye oynadık buna emin olun kim ne derse desin.bu abdullah bey taraftarlığı çok iyi biliyo madem öyle gelsinde bize biraz amigoluk yapsın taraftarlık öğretsin.kaldıki birileri bizi fenerle falan kıyaslamış yok 35 bine oynuyodu falan(muhtemelen ilk takımı fenerdir bunu diyenlerin).fener 4 maç kaybetsin ligin başında bende feneri bi göreyim,bakalım kaç kuruşluk taraftarı varmış
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomurat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 23:04   #30
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşın bir yazmış...diyor ki "takım küme düşse bile bülent hocanın yanındayım"...bu nasıl bir zihniyettir? kişiler ne zaman takımlardan üstün tutulur oldu?? bu nasıl profesyonellik?? bu zihniyetinle sen mi gerçek taraftarsın yoksa eleştirdiğin kişiler mi??

ben aynen şöyle diyorum...bu takım küme düşse bile bülent hocaya geçtiğimiz yıllarda bize yaşattığı hayal bile edemeyeceğimiz başarılar için teşekkür ederim...nasıl ki o başarılarda payı varsa, başarısızlıkta da en büyük pay onundur...hocanın yanlışlarını kimse taraftara yıkmaya çalışmasın...

bir de şunu derim, ölene kadar bülentsporlu değil sivassporluyum...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
biz, bize, ona, sivasspor, verdik