Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
İnsan alıştığı şeylerden mahrum kalınca içi acır, acı çeker.Sahip olduğu bir şeyi kaybetmek gerçekten çok acı verir. Belki bunları yazmak için henüz daha çok erken ama bizim de içimiz acımaya başladı.
Umutlarımızı tüketmiyoruz ama günler geçipte umutlanamayınca endişelerimiz artıyor. Hazırlık maçları, Avrupa maçları, Ligin ilk maçları derken hergün alt alta yazıp umutlarımızı taze tutmaya çalıştığımız maçlar birer ikişer geçip acı gerçeklerle yüz yüze gelmeye başladık.
Biz bu değiliz. Veya bizi buna layık görmemiştin hocam. Bizi herkesin alkışladığı bir takım, centilmen taraftar sınıfına sokmuştun hocam. Kendimize özgüvenimiz gelmişti. Herkesin içinde başımız dik dolaşır hale gelmiştik. Ama şimdi ne oldu biliyormusun? Nasıl olduk biliyormusun? Herkesin dalga geçtiği, alay ettiği bir kitle haline geldik.
Sende bilirsin bu camia çok acımasızdır. Başarılı olduğun zaman, herkes alkışlar ama içten içe de fesatlanır, çekemezlik yapar. Bir açığını da bulunca hemen piranha gibi o yaradan kaşımaya, yemeye başlar.
Hocam kahroluyoruz. Keşke başarılara bizi alıştırmasaydın. Keşke her sene orta sıraların takımı olsaydıkta bu durumlarımızı başarısız diye addedmeselerdi. Üzülüyoruz, içimiz yanıyor. Hem de çok. Ama seni çok seviyoruz. Sana her zaman ki gibi güveniyoruz.
Biliyoruz ki, her karanlığın ardında güneş yine doğuyor, yine aydınlık oluyor. O günlerin çabuk gelmesi hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Zaten ezik bir toplumuz, yediğimiz laflar karşısında cevap veremiyoruz. Zeytinyağı olamıyoruz. Umudumuzu dilimize değil, yüreğimize yansıtıyoruz. Ama umutlarımızı içimizde çürütmek istemiyoruz.
Sen Sivas'lının, Sivasspor'un umudusun, güneşisin, gülen yüzüsün. Biz seninle ne heyecanlar, ne mutluluklar yaşadık. Yine yaşamak istiyoruz. Yine gülmek istiyoruz. Çünkü bizim tek avuntumuz Sivasspor'umuz. Başka neyimiz var ki? Sen daha iyi biliyorsun Bülent hocam.
Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz. Ama bir an önce yüzümüzü kaldırmak istiyoruz hocam. İçimiz çok acıyor, KAHROLUYORUZ !....
Ama seni çok seviyoruz.
AYK
|
Herşey güzel de Son cümle artık gittikçe değerini yitiriyor. ben o cümleyi şu şekilde kendime göre düzeltmek istiyorum.
Ama Sivasspor u Çok seviyoruz ve bu sevgimiz HERŞEYİN önüne geçiyor. yapılan yanlışlara ragmen size bile tepki vermiyoruz bu sevgi yüzünden.
bu gidişat bir kasımpaşa da kaldı o da hoca değiştirdi dikkat ederseniz. sivas ve mcnun odyakmaz bülent uygun için büyük bir şanstır.