Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
ne yapsın adam artık, kaç haftadır yenilgi alıyoruz. sen fikret ünsalın yerinde olsaydın napardın. artık şinirlerimiz gerildi. övelimmi futbolcular, ya bırak Allah aşkına. yanlış konuşuyorsunuz.
|
Ya kardeşim niye anlamak istemiyorsun.
Bu adam açık açık futbolcuları tehdit ediyor.
Otur futbolcuyla yüz yüze konuş ne derdi var önce anla sor sonra çok basının karşısında adama at tut.
Biri seni tehdit edip sana unu yaparım sana bunu yaparım, şöyle cezalandırırım dese sen bu adama
boğun eğer tamam ne diyorsan yapıyımmı dersin yoksa gururun incindiği için hadi ordan
ne yapacaksan yapda görelimmi dersin.
Sen futbolcuyu tehdit eder, aklınca korkutmaya kalkarsan adamı hem takımdan soğutursun hemde daha da kötü oynamasına sebep olursun.
Ama fikret Ünsal denilen bi adamda bu kadar düşünce ve anlayış olmadığıda ortada
O yüzden bu tehditler ve göz kokutmaya çalışmalar dahada kötü skorlar olarak dönecektir bunu ileriki haftalarda göreceğiz.
Ben Fikret Ünsal'a soruyorum.
Defans'ta Yasin, Çakmak, Uğur Kavuk ve Hayrettin Yerlikaya'nın görev yaptığı ve ileride Ersen Martin'in olduğu bir takımda sen oyuncu olsan rahatlıkmı batar yoksa umutsuzluk ve güvensizlik motivasyonunumu bozar.
Her an basit goller yiyen bir takımda sahada moralli biçimde oynayabilirmisin.
ama Fikret Ünsal bunu anlayabilecek durumda olsaydı bu saçma sapan ve gereksiz konuşmaları yapmazdı.
Bu adamı Basın sözcüsü yapıp, üstelik yönetim kurulu üyeliğine kadar yükselttilerya, yazıklar olsun diyorum başkada bi şey demiyorum.
Sivasspor'un kamuoyundaki sempatisi kaybolduysa ve yeni taraftar kazanamıyorsa sebebi Fikret Ünsal gibi konuşmasını bilmeyen yöneticilerdir.