Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.09.2009, 23:32   #1
Yigido5458
Acemi Yiğido

Yigido5458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Yigido5458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum Bülent Uygun ISTIFA!
daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??
Yigido5458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido5458'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2009, 23:45   #2
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Yigido5458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??
ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2009, 23:58   #3
Yigido5458
Acemi Yiğido

Yigido5458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Yigido5458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?
bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç
Yigido5458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:08   #4
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Yigido5458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç
konuyu degistirmis degilim, son 3-4 yorumlarimda herseyden bahsettim.
Bugnlük Bülentcilere son sözüm:
Bülent uygunu bu kadar radikal savunmaya, kötü bir maci "iyi oynadik" diye gecin ve bir beraberlik üzeri sampiyon olmus gibi sevinmeye devam edin sizi sezon sonunda büyük bir hayal kirikligi bekleyecek, insallah tam tersi olur ve ben yanilirim...iyi geceler.
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:16   #5
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bülent uygunu bu kadar radikal savunmaya, kötü bir maci "iyi oynadik" diye gecin ve bir beraberlik üzeri sampiyon olmus gibi sevinmeye devam edin sizi sezon sonunda büyük bir hayal kirikligi bekleyecek, insallah tam tersi olur ve ben yanilirim...iyi geceler.

alinti yapmayacaktim ama ginede dayanamadim,,,

bu sene bizim icin sampiyonluk degil ilk 15e girelim bize yeter, ilk 10 girelim bizim icin fazlasi olur ,, ilk 5 e girelim düsündüklerimizi boy farkiynan asar.....

bizim icin yeterki sahaya cikalim Yigidolar gibi,koclar gibi mücadele verelim bizim istedigimiz bu ,,ve bunun ardindanda neticeler zaten otomatikmen gelir,,

bizim icin hayal kirikligi,, sahada rakibe ezilip,yikilmaktir ,,,, seyredilmeyecek kötü futbol seyretmektir,, keske önceki maclarimizida böylesine oynasaydikta sesimiz cikmasaydi,,, 4 mactir 3 pas bit atakta yapamiyan sivassporu görmedense,, sezonu böylesine mücadele eden sivassporu görmek 1ooo kat daha iyidir.
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:21   #6
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
macı ızlemeden ezbere konusma macı ızleyıpde boyle konusuyosan zaten futbol bılgıne sasarım. bu kadar eksıkle bu kadar olur.hakem olacak adıherıf musade etmedı macı almamıza.. bu kadar basıt..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı