Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam şu söylediklerine sen gerçekten inanıyormusun.
Yasin iyi futbolcuydu ama FB yinede gönderdi. iyi futbolcu olsa FB sana yar edermi bi futbolcuyu
Bırak transferi ayakkabısını bile vermez.
Kalitesine gelince, neye göre kaliteli olduğuna karar veriyorsun bi izah etsene.
TSL'de yasine çalım atmayacak futbolcu yoktur. kolay çalım yiyen futbolcudan defans olmaz.
Hiç bir topa müdahale etmiyor. yalandan futbolcunun yanında koşuyor ama ne topa ayak koyabiliyor nede rakip oyuncudan top çalabiliyor.
Hiç bir topu kesemiyor. ben bugüne kadar yasin'e çalım atamayan futbolcu göremedim.
Gören varsa allahaını serverse bi söylesinde bizde bilelim kimmiş o beceriksiz ve sakar futbolcu.
Ben TD olsam şahsen yasin'e çalım atamayan bir futbolcuyu transfer etmezdim.
Yasin'e çalım atamayacak bir futbolcu bank askayada üst sıraya oynayan takımlarda bile oynayamaz.
Yasin kaliteliymiş. şu söze inanacak iki tane adam say dersen evet onu sayabilirim sana hemde zorlanmadan.
1. Mecnun Odyakmaz.
2. Bülent Uygun.
Bunun haricinde yasine kaliteli diyecek başka birini bilmiyorum ama ne kadar kaliteli olduğunu bank asyayı garantiledikmi görecek bizim yönetim galiba.
|
Peki ayakkabısını vermeyen fenerden zamaninda servette gelmedimi?
rizede iyi olmasaydi onu ozaman fener transfer edermiydi?
yasinin oynadigi mevkide servet haric kac tane türk futbolcusu cok basarili?
bizde maglubiyet zaten hep aliskanlik haline gelmis mac bitiminde düdük
caldiginda ben dahil sucu yasine atiyoruz gerisi sanki hatasiz 100de 100 oynamista kaybetmisiz.
yasin babamin oglu degil.kendisini sevmemde belki yasini ben senden fazla elestirmisimdir bundan önceki yasin üzerine yazdiklarimi okuya bilirsin.ama bizde oynadigi futbol haklisin cok kötü,ama ben bunun daha iyisini yapacagini inaniyorum bu adamin su zamanlar piskolocik sorunlari oldugunu düsünüyorum.INSALLAH biran kendine gelirde rizesporda nasil basarili olduysa bizdede olur