BAŞARACAĞIZ İNŞAALLAH BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM VE GÜVENMEK İSTİYORUM.NE OLUR YALVARIYORUM YA BİRAZ HIRS YAPIN VE SİVAS CAMİASININ YÜZÜNÜ YERE EĞMEKTEN KURTARIN.İNSANLAR SİVASSPORLUYUM DİYEMİYCEK DURUMA GELMESİN.
Bu Konuda turgay5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
böyle giderse hoca en doğru kararı alacaktır ama daha yeni oyuncular hepsi daha ilk maçı dev takımlarla he lig başka bi konu tabi ama hoca en doğru alacaktır
bu sene ligi 10.sırada bitirirsek inşallah çok büyük iş yapmış olacağız.
i.b.b 2 maçtır kaybediyor bu maçı kazanmak isteyecektir.
tam onların dişine göreyiz.bizi parçalarlar.hiç umudum yok.
hocam yasin,uğur ve erseni ne olur oynatma ya...
adamlar bizi katlediyor resmen.
Sivas eski düzeni tutmayacaktır...! Özellikle başımızda Mecnun başkan olursa. Yöneticilikten anlamıyor. Elindeki futbolcuları satıp transfer bile yapamadı.
Hoca öyle konuşuyor öyle davranıyorki Sanki Sivasspor, Sivaslıların takımı değilde kendisinin kuruduğu ve bu takımın her şeyi kendisi olduğunu ima eder gibi konuşuyor. Böyle hocaya pirim verildiği sürece ve hoca istedği gibi konuşup at oynattığı sürece bu takım geçen yılları mumla arar ve Sivassporumuza yazzık olur.
BIZ ELESTIRSEKTE BASKASINA ELESTIRTMEYIZ HOCAYA YINE ITIMATIMIZ VAR BAZI KARARLARI ALMA YETKISINE SAHIP BIRGUN BUNLARIN HEPSI GECECEKBAKALIM OZAMAN NE DIYECEK BAZI VATANDASLAR
OZELLIKLE ERMAN DENEN TAVUK COBANI BU HAREKETIN COK DAHA FAZLASINI HAK EDIYORDU COK GEC KALINMIS BIR HAREKET AMA YINEDE SEVINDIRICI DARISI ERSEN KADIR UGUR YASIN GIBILERINE
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IN