Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP
Alt 26.09.2009, 13:42   #41
generalvolkan
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 generalvolkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP

Bakın arkadaşlar westham kulubünü herkes bilir kurulduğundan bu yana sadece 10 teknik adam değişmiş.. bu çok güzel birşey ben küme düşsek dahi bülent hocanın takınmın başında kalmasını istiyorum..
generalvolkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 14:03   #42
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
generalvolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakın arkadaşlar westham kulubünü herkes bilir kurulduğundan bu yana sadece 10 teknik adam değişmiş.. bu çok güzel birşey ben küme düşsek dahi bülent hocanın takınmın başında kalmasını istiyorum..
Arkadaşım bülent Hoca hatalarını görür ve düzeltme yoluna gider ve birdahada tekrarlamazsa gitmesi için bi sebep yok zaten.

Ersen Martin konusundaki hatasını inşallah gerçekten anlamıştır.
bu maç sonunda Ersen Martin'i yedek kulubesine gönderirse doğru yolda demektir.
Ondan sonra Sırada, Yasin Çakmak, Hayrettin, Uğur Kavuk var.
Doğru şeyler yaparsa zaten başarısız olmaz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 14:06   #43
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyiken her kez yanında Kötüyken hemen istifa sanki istifa edince her şey düzeliyor.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 14:31   #44
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

bülent hoca giderse mecnun başkan da durmaz.bülent hoca nın yeri doldurulurda mecnun başkan gibi bir başkan ın yeri zor doldurulur.bugünler geçecek.bu kadro geçen senekinden daha kaliteli bir kadro.sakatlar iyileşip uyum süreci aşıldığı zaman geçen seneki gibi kabız futbola mahkum olmayacağız,inşaallah.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 14:45   #45
halil_58_yigido
Yiğido

halil_58_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 halil_58_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

Şurda istafa bekleyenleri Sivassporlu değil demiyeceğim çünkü elimde kim ne kadar Sivassporlu veya değil ölçen bir alet yok ama geçon sezon burada yazılanları soru şekline getireceğim..

Hani en büyük başkan bizim başkandı?? Hani mert delikanlı Sivasın gururu idi Mecnun başkan..Hani bizi ikinci ligden alıp birinci lige çıkaran Şampiyonluk için oynayan Sivasın mimari Başkanımız Mecnun beydi.. Hani bu taraftar onunla gurur duyuyordu?? Ne oldu bu sözlere, bu sözleri daha 5 ay önce söyleyen biz değil miydik??

Hani Asker Bülent Sivasın gözbebiği idi.. Hani Bülent uygun tam bir sivas delikanlısı idi.. Hani bu takıma varını yoğunu veren diğer takımların 1/10 kadar bütçe ile herkese kafa tutan şampiyonluğa oynayan takımın Mecnun başkanla beraber imar eden o değil miydi?? Hani gelecek sezon Fenerbahçeye gidecek söylentileri çıkınca Bülent Hocam bizi bırakma bu takımı şampiyon yap öyle git diyenler biz değil miydik?? Bu sözlerimiz sadece başarılı olduğu için miydi??

Gelelim taraftara yani bize.. Biz ne yaptık?? Takımın otobüsü yoktu otobüsü alana kadar akla karayı seçtik.. Mesaj kampanyası yapıldı kaç bin mesaj geldi?? Takım zor durumda dedik ne kadar para toplayabildik?? Sivasta şartlar zor. Bizler zengin ailelerin çocukları değiliz ya da Sivas iş imkanlarının sınırsız olduğu herkesin iyi bir maaşla bir işte çalıştığı şehir değil biliyorum ama elimizden gelecek şeyleri de yapmadık.. Hadi maddi şeyleri bir kenara bırakalım peki Sivas maçlarını izleyenler gidenler gördü ki 12.000 kişilik Sivas taraftarını 1000 kişilik BJK, GS, FB taraftarı Sivasta kendi evimizde susturabiliyordu.. Çoğumuz oturduk maça değil de sanki sinemaya gelmiş gibi çekirdek çıtladık bağıran gençlere de otur gardaşşş maçı göremiyorum dedik..Daha doğru dürüst taraftar bile olamadık.. Yanına üç beş kişi alan grup kurdu ve statta ayrı ayrı yerlere gidip daha doğmadan taraftarımızı kendi elimizle parça parçaya bölmedik mi.. Kendimde dahil korsan forma satın aldık.. Sivasspor taraftarı içinde bir oranlama yapsak acaba kulubün resmi formasını yada ürünlerini alan taraftar sayısı %10 geçmez.. Bir Bursaspor taraftarına bu oranlamayı yapsak bu oran en az %80 çıkar.. Bugün Recep Yüksel abiler havalanına takımı karşılamaya gittiler.. Kaçımız ordaydık.. Kaçımız işimizden izin alıpta takımı karşılamaya gittik.. Bende dahil olmak üzere çoğumuz işteyim diye gitmedik.. Demek ki Sivasspor sevgisi bizim için bazı şeylerin gerisinde kalıyor.. Onun için arkadaşlar birşeyi istemek için insanın haketmesi lazım.. Sen kulubün için hiçbirşey yapma, galibiyet alırken sevin gururlan ama yenilgi olunca hemen istifa iste.. Bunu yapabilmek için insanın yüzsüz olması lazım ve bizim insanımız YÜZSÜZ değildir.. Bizim insanımız VEFALIDIR.. Bizim insanımız KARAGÜN DOSTUR.. Bizim insanımız geçmişte yapılan iyilikleri unutmaz VEFASIZLIK yapmaz.. Gün birlik günüdür arkadaşlar.. Gün kenetlenme günüdür.. Gün dostu üzmemek düşmanı sevindirmemek için kulubümüze teknik heyetimize futbolculara sahip çıkma günüdür.. Gemiyi ilk önce fareler terkeder.. Bu Sivas ligten düşse 3. kümede de oynasa gerçek Sivassporlular takımının yanında olacaktır buna eminim.. Ve Sivaslılar takımını yalnız bırakmayacaktır..

Bazıları diyebilir bu kesin yönetimden bişeyler alabiliyor veya bir yararı var ki böyle yazıyor diyebilir.. Ama ben Mecnun başkanı İstanbuldaki bu seneki iftar organizasyonundan önce hiçbir sohbet ortamında daha önce bulunmadım.. Bülent Uygunu ise statlarda gördüğüm 100 metre mesafeyi saymazsak yakından bile görmedim.. Velhasılı kelam kim ne derse desin umrumda değil.. Bu yazdıklarım sadece içimden geçenler..inşAllah yarınki maçı alacağız ve takım toparlanmaya başlayacak ve ufak tefek çatlak sesler kesilecektir..

Yarın olimpiyatta göüşmek dileği ile..
halil_58_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 15:16   #46
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

[QUOTE=revenge58;566003]hemşerim bu işler dua ile beddua ile olsaydı dünya kupasını her zaman suudi arabistan alırdı.inşallah ile maşallah ile olmaz bu işler ,alırsın adam gibi topçuları kurarsın takımını oynarsın.iyi oynarsın yenilirsin anlarız.ama sürekli kötü oynayıp yenilirsen bunu dünyadaki hiçbir takım taraftarı anlamaz...[/QUsen

unutma sen istedigin kadar güzel kadro kursanda ALLAH istemedikten sonra sana ne galibiyet nasip olur nede sampiyonluklar:
zaten inanc olmayan yerde basarida olmaz,brezilyadaki,ispanyadaki futbolcular yada dünyanin cok basarili takimlari dini ne olursa olsun sahalarda ALLAHA dua ederkene görüyoruz taraftarlarinda cogu öyle.biz avrupa 3.lüyünü yada 2000 yilinda galatasaray penaltilarla kaldiginda arsenalin tooplari direklerden döndüyünde hicmi bize ALLAH yardim etmedi.
ondan sonra duanin araplarla ne ilgisi var anlamis degilim,yani birtek araplarin dualari kabul olunuyor diye bir hadis falan mi var?
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 15:24   #47
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aynen imzamı atıyorum. aynen katılıyorum Çoğu yiğidolarında senin gibi sağduyulu olduğunu düşünüyorum. çatlak ve mantıksız lafları sivasın deligöz ve favri davranan tipik delikanlıları söylüyor.
ama geçen maçta kombineli koltuğumda tezzahurat yaparken önümdeki yaşlı abi (ilk defa gördüm ) bülent istifa diye verdi veriştirdi. yani yaşlı deligöz delikanlılarda var. onlarıda Bülent abimiz hoş göreceğinden eminim.

Allah mecnun başkan ve Bülent uygun ebimizin tutuğunu altın etsin. onları doğuran anaları cennetine koysun
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 21:03   #48
KorogluZARA58
Yeni Yiğido

KorogluZARA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KorogluZARA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yeter artik bülent hoca.. cek gitttt..
KorogluZARA58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 21:33   #49
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

destek destek destek nereye kadar destek 6 hafta 1 puan.taraftarada yazık adam allah tan korkar biraz yazık günak taraftara kimse pembe tablo cizmesin bu takim dusmemeye oynar ancak
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 21:59   #50
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

reil rüsva olduk bee. ne desteği artık.
kan değişikliği gerekliii.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bekleyenlere, bülent uygun istifa, cevap, mecnun otyakmaz, sivas yönetim istifa, sivasspor, sivasspor istifa, İstİfa