Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Ahde vefa, unutkanlık, adam satmak, körükörüne zır cahillik hepsi şu sitede sözüm ona Sivasspor taraftarı diye geçinen aklı evveller.. Siz rüyanızdamı gördünüz Süper Ligi, şampiyonluğa oynamayı, şampiyonlar ligi ön elemlerini, uefa ligi ön elemlerini, avrupayı hıı bundan çok değil 7-8 yıl önce siz değilmiydiniz bu takımı süper ligde biz göremeyiz ama çocuklarımız torunlarımız belki diye sızlanan zır cahiller.. Sonrada kalmış bu takımı buralara getiren insanlara ağzınızı açıp gözünüz yumuyorsunuz.. Yazıklar olsun sizlere.. Hele sözüm ona futbolu öyle çokkk iyi bilen futbol uleması olmuş örümcek beyinlilere.. Geçen sene antalyaspor 11 haftda 2 puana sahipken ligde kaldı.. Bunu hiç düşüneniz oldu mu.. Futbolun hertürlüsonuca ve süprize açık olduğunu unutup etek altı vurmaya devm edin.. Sizler iyi gün taraftarı olun..devam edin böyle.. Kötü günde ise konuşmayın susun bari.. Bana şimdi Bülent Uygun'un yalakalığını yapıyor diyeceksiniz.. Siz söyleyin durun ama ben daha bir gün olmuş gidip Bülent Uygun ile tanışma fırsatımın bile olmamıştır.. Ama siz devam edin ağır hakaretler etmeye, kötü söz söylemeye.. Yiğigoların sivaslıların hasletleri bunlar değil.. Kadir şinaslık, vefakarlık, kötü gün dostluğu, ve her türlü insani meziyetler olarak biliyorum.. Burda olumsuz yorum yapanlar olsa olsa ya trabzonlu yada sivasspor düşmanı yaratıklardır.. Kötü gün taraftarı karşısında saygı ile eğiliyor, diğerlerinide Allah'a havale ediyorum..Önce siz kendinize aynda bir bakın ondan sonra konuşun diyorum.. hatta konuşmayın susun diyorum..
|