Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maç Fotoları / İst.B.B - Sivasspor
Alt 29.09.2009, 17:19   #41
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maç Fotoları / İst.B.B - Sivasspor

Ben her zamanki gibi bu mactaki yerimi aldım evet idda ediyorum en az 5000 kişi vardı cekilen resimler mac başlamadan saatlerce önceki hali gönül isterdiki stadyum ful dolsun ama olmadı gelenlere teşekkür ederim gelmeyenlerinde canı sağolsun ancak maca gelmeyen arkadaşlar sadece istanbuldan değil sivastan izmirden ankaradan kısaca Türkiyenin her yerinden var herkes gelebilirdi bizler kalkıp bütün deplasmanlara gidiyorsak herkeste her yerden pek ala gelebilirdi hem gelmeyip hemde insafsızca eleştiri yapmanın mantığını anlayamadım millet işi gücü bırakmış istanbuldaki sivaslılara takmışlar bu maca gelmeyenlerin insafızca eleştirme hakkı yoktur klavyeciler ekran karşısında atıp tutmak çok kolay acaba hayatınızda kac defa SİVASSPORUMUZUN macına gittiniz ve bu takıma acaba kac kuruşunuz nasip oldu lütfen hoşgörüyü elden bırakmadan eleştiriniz kendinize söylenmeyi istemediğiniz kelimeleri başkaları için kullanmayınız yoksa keser döner sap döner bir gün hesap geri döner
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.09.2009, 18:12   #42
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben her zamanki gibi bu mactaki yerimi aldım evet idda ediyorum en az 5000 kişi vardı cekilen resimler mac başlamadan saatlerce önceki hali gönül isterdiki stadyum ful dolsun ama olmadı gelenlere teşekkür ederim gelmeyenlerinde canı sağolsun ancak maca gelmeyen arkadaşlar sadece istanbuldan değil sivastan izmirden ankaradan kısaca Türkiyenin her yerinden var herkes gelebilirdi bizler kalkıp bütün deplasmanlara gidiyorsak herkeste her yerden pek ala gelebilirdi hem gelmeyip hemde insafsızca eleştiri yapmanın mantığını anlayamadım millet işi gücü bırakmış istanbuldaki sivaslılara takmışlar bu maca gelmeyenlerin insafızca eleştirme hakkı yoktur klavyeciler ekran karşısında atıp tutmak çok kolay acaba hayatınızda kac defa SİVASSPORUMUZUN macına gittiniz ve bu takıma acaba kac kuruşunuz nasip oldu lütfen hoşgörüyü elden bırakmadan eleştiriniz kendinize söylenmeyi istemediğiniz kelimeleri başkaları için kullanmayınız yoksa keser döner sap döner bir gün hesap geri döner
gidenlerden Allah razı olsun da ustam başka yerde istanbulda 2 milyon sivaslı var diyen abilerimiz iş maçlara gitme konusunda neden böyle pasif davranıyorlar millet merak ediyor
Alt 30.09.2009, 08:17   #43
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Maç Fotoları / İst.B.B - Sivasspor

Oğlumla beraber, Maçı stadda izleyen vefalı ve gerçek Sivaslılardan birisiydim. Çekilen resimler her ne kadar henüz başlarda çekilmiş olsa da , dendiği gibi 5000 kişide stadda yoktu. Üşenmeden oglumla beraber maça 5 dk. kala karşı taraf dahil olabildiğince saydık. 2.500 kişi civarı seyirci vardı. Bunun 200 kişi kadarı İstanbul taraftarı idi.

Şampiyonluga oynarken 15.000 kişi zor toplanan bu hayırsız taraftarın, küme düşmeye oynarken 2.000 kişi gelmesi son derece doğal. İstanbul'daki Sivasspor taraftarından hiç bir halt olmaz ! Böyle gelir böyle gider !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 09:02   #44
kerem_inci
YASAKLI ÜYE

kerem_inci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kerem_inci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oğlumla beraber, Maçı stadda izleyen vefalı ve gerçek Sivaslılardan birisiydim. Çekilen resimler her ne kadar henüz başlarda çekilmiş olsa da , dendiği gibi 5000 kişide stadda yoktu. Üşenmeden oglumla beraber maça 5 dk. kala karşı taraf dahil olabildiğince saydık. 2.500 kişi civarı seyirci vardı. Bunun 200 kişi kadarı İstanbul taraftarı idi.

Şampiyonluga oynarken 15.000 kişi zor toplanan bu hayırsız taraftarın, küme düşmeye oynarken 2.000 kişi gelmesi son derece doğal. İstanbul'daki Sivasspor taraftarından hiç bir halt olmaz ! Böyle gelir böyle gider !

BİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYDIK GELMEYEN TARAFTARA BİŞİ DİYEMİYORUM GEÇEN SENE 30,000 KİŞİ VARDIK BUSENE 5000 CİVARINDA BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE MADDİ MAVEVİ DESTEKLEMEYE ÇALIŞICAM CANIM ABİCİM SAYMIŞSIN GERÇEKTEN SAYDINMI ABİ 2500 KİŞİYİ BN TRİBÜNDE BAĞIRMAKTAN SAYAMADIM ÇEKİRDEKÇİ DEİLİZ YHA O YÜZDEN SADECE TAKIMA DESTEK VERDİĞİMİZ İÇİN BİZ SAYAMADIK KUSURA BAKMAYIN (ABİ ELLERİNE SAĞLIK FOTOLAR GÜZEL)

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği KEREM İNCİ
kerem_inci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009, 09:19   #45
handsome5867
Yiğido

handsome5867 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 handsome5867 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Fotoları çekenlerin eline sağlık....Maça gidip takımı yalnız bırakmayan yiğidolara helal olsun diyorum..Bazı arkadaşların hava yağmurlu;stat uzak mazeretlerinin de geçerliliğini yitirdiğini düşünüyorum...burdan asker arkadasım adem göze ye de selam lar herzman olduğu gibi yine maça gitmiş onu ayrıca kutluyorum
handsome5867 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda handsome5867'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2009, 09:39   #46
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

resimler açılmıyor. Resimlerin yüklendiği server (yukle.tc) göçmüş galiba. Resimleri açabilen var mı?
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2009, 19:39   #47
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
handsome5867 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fotoları çekenlerin eline sağlık....Maça gidip takımı yalnız bırakmayan yiğidolara helal olsun diyorum..Bazı arkadaşların hava yağmurlu;stat uzak mazeretlerinin de geçerliliğini yitirdiğini düşünüyorum...burdan asker arkadasım adem göze ye de selam lar herzman olduğu gibi yine maça gitmiş onu ayrıca kutluyorum
topim sen benden daha çok maça gidiyorsun.senin yanında biz lafımı olur
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ademgoze'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.10.2009, 16:01   #48
özyiğido
Acemi Yiğido

özyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 özyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"UEFA ŞAMPİYONU BİLE STADIMIZI DOLDURMADI"

Sivasspor taraftarına Avrupa yaşattıklarını ancak, taraftar konusunda beklentilere cevap alamadıklarını ifade eden Otyakmaz, "Son UEFA şampiyonu Shaktar'ı Sivas'a getirdik. Stadyumun tamamen dolmasını beklerdim. Sonuç ne olursa olsun taraftarımızın takımlarını desteklemelerini ve bu önemli anı yaşamalarını beklerdik. Ama Sivas'a gelen Son UEFA şampiyonunu sadece 10 bin kişiye izletebildik" diye konuştu.

kaynak:mecnun odyakmaz
özyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2009, 16:31   #49
Sivas Meydan
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas Meydan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Resimler açılmıyor ımageshackten yüklenmemiş resimler.
Sivas Meydan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2009, 18:23   #50
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gidenlerden Allah razı olsun da ustam başka yerde istanbulda 2 milyon sivaslı var diyen abilerimiz iş maçlara gitme konusunda neden böyle pasif davranıyorlar millet merak ediyor
Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sizin yaptığınız burdaki bütün arkadaşları yalancılıkla suclamadan başka bir şey değil bu kadar insan 5 bin kişi diyor sen oğlunla nasıl saydınsa 2500 kişi olduğuna kanaat getirdiniz hayret bir şey kardeşim yapıcı olalım insanları kacıracak kelimler yerine teşfik edici cümleler kullanalım vefalı seyirci olduğunuzu yazmışsınız böyle bir kanıya nasıl vardınız vefalı olmanın krıteri nedir söylede bizde bilelim sizin vefalı olup olmadığınıza siz değil taraftar karar verir ben vefalı olduğunuzu bileydimki yaşınız itibarıyla olumlu eleştirilerde bulunup hiç olmazsa gelen taraftarı incitmezdim stadyuma gelenleri yalancı yerine koymanız tam bir handikap benim ömrüm sivassporumuzun arkasında geciyor sivasspor nerde ben ordayım buna deplasman macları dahil yinede sizin gibi ayda yılda bir maca gelip insanları eleştirmiyorum özellikle İstanbul'daki Sivasspor taraftarından hiç bir halt olmaz ! Böyle gelir böyle gider demenizi kınıyorum o laf ne anlam taşıyorsa size noktasıyla virgülüyle iade ediyorum

ayrıca bir arkadaşımız istanbulda 2 milyon sivaslı var diyen abilerimiz iş maçlara gitme konusunda neden böyle pasif davranıyorlar diyor her sivaslı maca gidecek diye bir zorunluluk yoktur her sivaslıda sivasspor taraftarı değildir evet bende söylüyorum istanbulda en az 2 milyon sivaslı yaşıyor ama kardeşim burda insanlarımızın bir çoğu asgari ücretle calışıyor adamlar gecim derdine düşmüşler mac olar için bir şey ifade etmez o kardeşlerimiz için maca gitmek çok lüks olur uzaktan davulun sesi hoş gelir sitemizde baba harclığıyla gecinen bazı genclerimiz klavye başında sallıyorlar istanbuldaki sivaslı kardeşlerimize fb macında yok burda 50 tane sivaslı varmış istanbulbş macında 200bin taraftar varmış bunlardan bir halt olmazmış diyerek atıp tutuyorlar lütfen eleştirilerinizi makul ve mantık cercevesinde yapın kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yoktur burası büyük şehir şartlar ağır hoş görülü olalım
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fotoları, maÇ, sivasspor, İstbb