Cevap: Bülent Hoca Gidiyor (mu?)
KISA VE NET...
FATİH TERİM'İN UEFA KUPASINDAN SONRA GALATASARAYDAKİ VEYA MİLLİ TAKIMDAKİ KREDİSİ NEYSE BÜLENT UYGUN'UN SİVASSPORDAKİ KREDİSİ ODUR...
8.haftada biletini kesip söylenmek 4yıllık başarının hiç edilerek "defol" tarzı söylemler YİĞİDO'YA yakışmaz
Bülent UYGUN Sivasspor'un zirvesidir...
HOCAMIZA ZOR GÜNLERİNDE DESTEK ÇIKMAK YİĞİDOYA YAKIŞANDIR ,ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE BÜLENT HOCA EN BÜYÜKSÜN DİYE BAĞIRIP SONRA HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ YENİLGİDEN SONRA BIRAK GİT TAKIMI DİYE BAĞIRMAK DEĞİLDİR.BÖYLE DAVRANIP PUSUDA BEKLEYEN SİVAS DÜŞMANLARINA BİLEREK YA DA BİLMEDEN FIRSAT VERMEK DEĞİLDİR ONLARLA AĞIZ BİRLİĞİ YAPMAKTA DEĞİLDİR.YİĞİDOYA YAKIŞAN ELBİRLİĞİ EDİP İSTİKRARLA BU ZOR GÜNLERDEN ÇIKMAKTIR.
ÖNÜNDE DÜĞME İLİKLEDİKLERİ FRANK RIJKAARD IN ROTTERDAM I KÜME DÜŞÜRDÜĞÜNÜ BİLMEYENLER VARDIR ELBET...
içimde gram şüphe yok.
en geç 5 yıl içerisinde 2. avrupa kupasını türkiye'ye getirecek hocaların hocasına güvenim sonsuz.
takımına, taraftarına, ekibine kuruş kızıyorsam da namerdim.
hepsinin s..i sağolsun.
da kızdığım tek nokta, şimdiye kadar MUNTAZAMAN oturttuğu futbol lalelerine kısa bir süre de olsa söz hakkı doğurması.
bana en çok koyan taraf, bu.
yoksa isterse küme düşürsün takımı.
ne olur yani!?
paçalarından dahi karizma akan, müzik zevkiyle kalbimize taht kurmuş, saçlarına kurban olunası, total futbolun bayraktarı güzel adam rijkaard abimiz düşürmüş, bir de o düşürsün, çok mu..
-ama abi rotterdam o zaman finansal olarak zor bir süre...
+doğrudur yiğidim..
...
|