Size katılıyorum futbol bu nankör meslek birde klavye başında her önüne gelen hoca beğenmez futbolcu beğenmez belki hayatında stadyumun yolunu bimeyenler atıp tutarsa işte adama o koyuyor
evet cok haklisin ama bu dedigin yani her hocayi begenmeyen tipler in cezasini biz cekecegiz sivas cekecek resmen türkiyenin en iyi hocasini istifa etmesini sagladik artik kim gelirse yaramaz
Bu Konuda karahisarli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
biz herseyı satarız adam satmayız dedi ama saolsun biz adam sattık .... kına yaksınlar arkandan
demekki bunlar sadece laftaymis abi, benim uzuldugum nokta Sivas'i sivassporla en guzel cekilde turkiye'ye ve dunya'ya tanitan adami bir kalemde cizmemiz.. dusunsene daha dune kadar avrupada sivasi bilen varmiydi? oysa simdi, bana soranlar bile var, sivasspor ne durumda dusun yabancilar bunlar.... kisitli butceyle zirveyi zorladigimiz icin bizi ovenler var.. .. bir laf vardir:
NANKORE ASKI OGRETEMEZSIN, bizde aramizda bazilarina sivasspor askimizi ogretemedik, yalaka olduk
HADIN LAN SIVASDAKILER BISEYLER YAPIN 100 kisi degil binler kisi olun gidin bagirin sokaklarda ASKER BULENTI ISTIYORUZ DEYIN BU SIIR COK GUZEL YAZMIS HERSEYI BIZLER ICIN YAPMIS
HADI GARDASLARIM MUHSIN YAZICIOGLU ICIN YAPIN LTFN
demekki bunlar sadece laftaymis abi, benim uzuldugum nokta Sivas'i sivassporla en guzel cekilde turkiye'ye ve dunya'ya tanitan adami bir kalemde cizmemiz.. dusunsene daha dune kadar avrupada sivasi bilen varmiydi? oysa simdi, bana soranlar bile var, sivasspor ne durumda dusun yabancilar bunlar.... kisitli butceyle zirveyi zorladigimiz icin bizi ovenler var.. .. bir laf vardir:
NANKORE ASKI OGRETEMEZSIN, bizde aramizda bazilarina sivasspor askimizi ogretemedik, yalaka olduk
aynen bızım kadromuzda messı yok ronaldo yok ki her pozısyonda olumlu bırseyler cıksın...sampıyonluk macında takım gerıde dıye futbolcusuna kufur eden ruhsuzlardan da ancak bu beklenırdı...buraya yazan yada ıstanbulda olup sivasın macına dahı gıtmeyen onlarca ınsan arkasından laf atıyor ama destek dıyınce kose bucak kacıyor...biz sivasdan kalkıp maca gıdıyoruz adam bır semtden ıkıtellıye gıtmıyor...sonrada bulent hocaya topculara hakaretler edıyor...lanet olsun dıyorum
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı merkez_emre'a Teşekkür Ediyor...
aynen bızım kadromuzda messı yok ronaldo yok ki her pozısyonda olumlu bırseyler cıksın...sampıyonluk macında takım gerıde dıye futbolcusuna kufur eden ruhsuzlardan da ancak bu beklenırdı...buraya yazan yada ıstanbulda olup sivasın macına dahı gıtmeyen onlarca ınsan arkasından laf atıyor ama destek dıyınce kose bucak kacıyor...biz sivasdan kalkıp maca gıdıyoruz adam bır semtden ıkıtellıye gıtmıyor...sonrada bulent hocaya topculara hakaretler edıyor...lanet olsun dıyorum
evet, hani bide diyorlar ya ''KISILER KALICI DEGILDIR, KALICI OLAN SIVASSPOR'' diye, peki onlara soruyorum kalici olan sivasspor'sa neden halen giden futbolculara yanip tutusuyorlar???
Arkadaşlar haberi görünce içim yandı cızz etti... buz gibi oldum...
ya hocam sendin bizi bugünlere getiren biz senle sen bizle bir bütün olmuştuk, aile içinde huzursuzluklar olacak her zaman güle oynaya olmaz ki sen hocam hepimizden çok daha dik aldığın kararlar ile ne kadar ileri görüşlü olan bir insan nasıl olurda bu durum karşısında istifa ettin... BİLMEDİĞMİZ BİŞEY Mİ VAR ACABA