Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
Alt 06.10.2009, 01:20   #31
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti

Kim derdiki bu sezon Sivasspor lige çok kötü başlayacak ve Bülent Uygun 8. hafta istifa edecek diye.Bunu bana ligin başında biri söylese hadi leyn derdim.Ama oldu işte.Kimbilir iyi yada kötü daha ne gibi sürprizler bizi bekliyor.Güzel bir rüyadaydık ve işte uyandık.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009, 01:35   #32
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

KARDEŞİM BEN ŞUNU BİLİRİM SIVAS BÜLENT İÇİN KURULMUŞ BİR ŞEHİRDİR BÜLENT TE SIVAS İÇİN YARATILMIŞTIR,,ALP ERENLER,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009, 01:44   #33
yiğidogur60
Yeni Yiğido

yiğidogur60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidogur60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti

Alıntı:
sevdamcihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
*** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..

BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..

GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..

HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..

FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..

ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..

BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..

AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..

BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..

BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..

GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..

""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***

*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***

iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )
TERBİYESİZ ADAM KULLANDIĞIN KELİMELERE DİKKAT ET EVLİYAULLAHIN ADINIDA BİR DAHA OYORUMLARININ ALTINA YAZMA UTANMAZ ADAM. SENİ KINIYORUM.
yiğidogur60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009, 01:48   #34
yiğidogur60
Yeni Yiğido

SEVDAM CİHAD SEN NE YAPIYON KARDEŞ SENİN MANEVİYATIN SIFIR ÇARPILACAN SEN HANGİ YOLDANSIN BİLELİM BAS.A NE YAZMISSIN SONA NE GO... NE OLUYO UTANMEZ DENSİZ HERİF YAZIKLAR OLSUN SANA
Alt 06.10.2009, 01:54   #35
yiğidogur60
Yeni Yiğido

BURADA NE KADAR ÇOK TERBİYESİZ, SEVİYESİZ, KENDİNİ BİLMEZ KINACILAR V.S VAR. SİTE YÖNETİMİ LÜTFEN BU VE BUNUN GİBİLERİN SEVİYESİZ YORUMLARINI YAYINLAMAYIN.
Alt 06.10.2009, 02:01   #36
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KaRiZmA YiĞiDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
(YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ) BU SÖZ HZ.MEVLANANIN .YA ANLAMAK ÇOK ZOR BU İNSANLARI HERKES BURADAN BAĞIRMIYORMUYDU 7 HAFTADIR BÜLENT UYGUN DEFOL DİYE .? NE OLDU ŞİMDİ ÇARK ETTİNİZ? TAMAM BÜLENT HOCA ÇOK ŞEYLER YAŞATTI AMA ÇOK ŞEYLERDE ALDI BİZLERDEN SİVAS SPOR BÜYÜK BİR CAMİA BAKIN BEN İSMAİL KARTAL'I TEBRİK EDERİM O ADAM BİZİ SÜPER LİĞE ÇIKARDIĞINDA GÖREVİ BIRAKTI NİYE? BEN YERİMİ BİLİRİM BEN SÜPER LİĞ ADAMI DEĞİLİM ,YERİM BANK ASYA 1.LİĞİ DEDİ BÜLENT HOCAYA SÜPER LİĞ ÇOK FAZLA GELDİ , KALDIRAMADI SONUÇ ORTADA BENCE GEÇ BİLE KALDI İSTİFA ETMEKTE BU İŞLER LAFLA OLMUYOR BEYLER ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI KİM GELİRSE GELSİN BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAYDALI OLACAKTIR.GÖRECEKSİNİZ AHKAM KESMEYİN , DÖNEKLİK YAPMAYALIM BÜLENT UYGUN'A TEŞEKKÜRLER YOLU AÇIK OLSUN UNUTMAYALIMKİ BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENDE O KÜME DÜŞÜYORUZ SAYESİNDE DEĞERMİYDİ İNAT ETMEYE,NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞTI BENCE ÇOK GÜZEL OLDU BELKİ YENİ TEKNİK ADAM KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIR BİZİ.
Kardeşim süper bir tesbit süper bir yorum. evett süper lig bülent uyguna çok fazla geldi ve yönetim de tecrübe kazandı. gelen kişide daha güzel günler yaşatacaktır. unuttuğunuz bişey var arkadaşlar....... bakın iyi okuyun. bu başarıların mimarının bülent uygun olmadığı ap açık ortaya çıktı. bu başarıların m,imarı bence mecnun odyakmazdır ve başta mehmet yıldız olmak üzere tüm özveriyle mücadele eden futbolculrdır. resim ortada. bir portrede siz çizin. geçen yılki kadronun değişmesini neden gösterenler yanılıyor bence. gelen futbolcularda ancak onlar kadar yetenekliydi. hiç farkları yoktu. sorun geçmiş yılda bukadar başarılı olan takım ne olduda rezil bir duruma düştü. bunu iyi irdeleyin.ben her yazımda üzerine basaaa basaaa basaa basaa söyledim. bu takım kazandığı maçlarda,başarılı sanıldığı ligde iğrenç futbol oynuyorduuu. mahkum futbol oynuyorduuu. bunu kimse görmedi. yada görmek istemediiii.iştee o geçmişteki kazanıldığı sanılan zafer galibiyetlerdeki iğrenç.,mahkum ve altatıcı ve göz boyayan futbolun sonuçlarıdır bugünkü yerlerde sürünüş. bunun sorumlusuda bülent uygundur. uefa ligine götürmekle gurur duyuluyor. ben buna harbi neremle güleyim bilmiyorum. gitmesseydikde rezil olmasaydık. şampiyonlar ligine gidilmekle götürülmekle gurru duyuluyor. ha bunada neremle güleyim. git bırak dışarıya rezil olmayı türkiye içinde madara olduk. BALONNN BALONNN BALONNN söylemleri taşlamaları artık yaralamaktan beter etti. bunun sorumlusudaa kimdir bunu irdeleyin. SEVGİNİN PAYLAŞIMIN OLMADIĞI HİÇ BİR SAVAŞ,HİÇ BİR MÜCADELE,HİÇ BİR KURUM BAŞARILI OLAMAZ. istifaa ederken verilen demece bakın. : ( bana çok konuşuyor dediler,futbolcularım ve yönetimim hedef tahtası olmaması için kendimi fedaa ettim) bunu kahramanlık gibi duygusal algılayanlar çoktur.ama artık günümüzz sevgili dışında reel yaşamda başarılar için duygusallığı reddediyor.ve ve ve kendini temize çıkarmak içinde zavallı insanların duygularıyla oynanmamalı duygu sömürüsü yapmamalı.şunu iyi algılayın arkadaşlar. geçmişteki iğrenç futbolun faaturasıdır günümüzdeki sivasspor portresi,kazanılan maçları büyük zafer olarak göstermenin faturasıdır,.ve ve ve yönetim tecrübe kazanmıştır umuyoruz kendisi için çalışan değil ,şehir için çalışan,sivasspor için çalışan,herşeyi ben yaptım demeyen,paylaşımcı,sevgi dolu,her futbolcuya eşit davaranan.dahada dahada önemlisi alt yapıdan yılda 2 futbolcu çıkarıp sivasspor için ekonomik katkı sağlayacak futbolcu çıkaran,hep ben ,hep ben,hep ben demeyen ,hep biz hep biz hep biz diyen herkese demokratik davranan bir teknik direktör getirecektir.kısacası yüreğinde sevgi barındıran,verdiği demeçleri ertesi gün kendi çürütmeyen ( 3 yerizz 5 yemeyiz.5 yeriz 8 yemeyiz) bir teknik d,irektör gellir. geleceğindende eminim. çünkü şimdiki lige bakın kasımpaşa dahi sivasspordan daha iyi futbol oynuyor.ben bülent uyguna teşekkür etmiyorum. sivasspor bülent uyguna çok şey verdi ama bülent uygun sivasspordaaan hem mddii hem manevii çok şeyler götürdü.türkiyenin en antipatik takımı oldu( bu paradan dahada önemli )
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.10.2009, 07:45   #37
RÜTBESİZ ASKER
Acemi Yiğido

RÜTBESİZ ASKER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RÜTBESİZ ASKER ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İSTİFA DİYENLER BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER 3 SEZONDA YAŞADIĞINIZI SİZE YAŞATACAK BİR HOCA BULUNDA BİZ SİZİ ALKIŞLIYALIM.SİZ FUTBOLDAN ANLAMADIĞINIZ GİBİ İNSANA DEĞER VERMEYİDE BİLMİYONUZ.

YAZIK OLDU ALLAHA AMANET OLSUN
RÜTBESİZ ASKER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009, 07:50   #38
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gitmeyecektin be hocam ..gitmeyecektin..
Alt 06.10.2009, 16:53   #39
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecen sezon basarilari ile Sivasspor tarihine gecti ise bu sezon da basarisizliklari ile gecti bence 24 puan dan 4 puan alabildi...(Avurpa maclarini saymiyorum zaten)
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 15:57   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1018 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hatanın neresinden dönülürse kardır diyorum hocamızı istiyoruz

Etiketler
bülent, geçti, sivas, tarihe, uygunlu