Alıntı:
KaRiZmA YiĞiDo Nickli Üyeden Alıntı
(YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ) BU SÖZ HZ.MEVLANANIN .YA ANLAMAK ÇOK ZOR BU İNSANLARI HERKES BURADAN BAĞIRMIYORMUYDU 7 HAFTADIR BÜLENT UYGUN DEFOL DİYE .? NE OLDU ŞİMDİ ÇARK ETTİNİZ? TAMAM BÜLENT HOCA ÇOK ŞEYLER YAŞATTI AMA ÇOK ŞEYLERDE ALDI BİZLERDEN SİVAS SPOR BÜYÜK BİR CAMİA BAKIN BEN İSMAİL KARTAL'I TEBRİK EDERİM O ADAM BİZİ SÜPER LİĞE ÇIKARDIĞINDA GÖREVİ BIRAKTI NİYE? BEN YERİMİ BİLİRİM BEN SÜPER LİĞ ADAMI DEĞİLİM ,YERİM BANK ASYA 1.LİĞİ DEDİ BÜLENT HOCAYA SÜPER LİĞ ÇOK FAZLA GELDİ , KALDIRAMADI SONUÇ ORTADA BENCE GEÇ BİLE KALDI İSTİFA ETMEKTE BU İŞLER LAFLA OLMUYOR BEYLER ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI KİM GELİRSE GELSİN BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAYDALI OLACAKTIR.GÖRECEKSİNİZ AHKAM KESMEYİN , DÖNEKLİK YAPMAYALIM BÜLENT UYGUN'A TEŞEKKÜRLER YOLU AÇIK OLSUN UNUTMAYALIMKİ BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENDE O KÜME DÜŞÜYORUZ SAYESİNDE DEĞERMİYDİ İNAT ETMEYE,NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞTI BENCE ÇOK GÜZEL OLDU BELKİ YENİ TEKNİK ADAM KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIR BİZİ.
|
Kardeşim süper bir tesbit süper bir yorum. evett süper lig bülent uyguna çok fazla geldi ve yönetim de tecrübe kazandı. gelen kişide daha güzel günler yaşatacaktır. unuttuğunuz bişey var arkadaşlar....... bakın iyi okuyun. bu başarıların mimarının bülent uygun olmadığı ap açık ortaya çıktı. bu başarıların m,imarı bence mecnun odyakmazdır ve başta mehmet yıldız olmak üzere tüm özveriyle mücadele eden futbolculrdır. resim ortada. bir portrede siz çizin. geçen yılki kadronun değişmesini neden gösterenler yanılıyor bence. gelen futbolcularda ancak onlar kadar yetenekliydi. hiç farkları yoktu. sorun geçmiş yılda bukadar başarılı olan takım ne olduda rezil bir duruma düştü. bunu iyi irdeleyin.ben her yazımda üzerine basaaa basaaa basaa basaa söyledim. bu takım kazandığı maçlarda,başarılı sanıldığı ligde iğrenç futbol oynuyorduuu. mahkum futbol oynuyorduuu. bunu kimse görmedi. yada görmek istemediiii.iştee o geçmişteki kazanıldığı sanılan zafer galibiyetlerdeki iğrenç.,mahkum ve altatıcı ve göz boyayan futbolun sonuçlarıdır bugünkü yerlerde sürünüş. bunun sorumlusuda bülent uygundur. uefa ligine götürmekle gurur duyuluyor. ben buna harbi neremle güleyim bilmiyorum. gitmesseydikde rezil olmasaydık. şampiyonlar ligine gidilmekle götürülmekle gurru duyuluyor. ha bunada neremle güleyim. git bırak dışarıya rezil olmayı türkiye içinde madara olduk. BALONNN BALONNN BALONNN söylemleri taşlamaları artık yaralamaktan beter etti. bunun sorumlusudaa kimdir bunu irdeleyin. SEVGİNİN PAYLAŞIMIN OLMADIĞI HİÇ BİR SAVAŞ,HİÇ BİR MÜCADELE,HİÇ BİR KURUM BAŞARILI OLAMAZ. istifaa ederken verilen demece bakın. : ( bana çok konuşuyor dediler,futbolcularım ve yönetimim hedef tahtası olmaması için kendimi fedaa ettim) bunu kahramanlık gibi duygusal algılayanlar çoktur.ama artık günümüzz sevgili dışında reel yaşamda başarılar için duygusallığı reddediyor.ve ve ve kendini temize çıkarmak içinde zavallı insanların duygularıyla oynanmamalı duygu sömürüsü yapmamalı.şunu iyi algılayın arkadaşlar. geçmişteki iğrenç futbolun faaturasıdır günümüzdeki sivasspor portresi,kazanılan maçları büyük zafer olarak göstermenin faturasıdır,.ve ve ve yönetim tecrübe kazanmıştır umuyoruz kendisi için çalışan değil ,şehir için çalışan,sivasspor için çalışan,herşeyi ben yaptım demeyen,paylaşımcı,sevgi dolu,her futbolcuya eşit davaranan.dahada dahada önemlisi alt yapıdan yılda 2 futbolcu çıkarıp sivasspor için ekonomik katkı sağlayacak futbolcu çıkaran,hep ben ,hep ben,hep ben demeyen ,hep biz hep biz hep biz diyen herkese demokratik davranan bir teknik direktör getirecektir.kısacası yüreğinde sevgi barındıran,verdiği demeçleri ertesi gün kendi çürütmeyen ( 3 yerizz 5 yemeyiz.5 yeriz 8 yemeyiz) bir teknik d,irektör gellir. geleceğindende eminim. çünkü şimdiki lige bakın kasımpaşa dahi sivasspordan daha iyi futbol oynuyor.ben bülent uyguna teşekkür etmiyorum. sivasspor bülent uyguna çok şey verdi ama bülent uygun sivasspordaaan hem mddii hem manevii çok şeyler götürdü.türkiyenin en antipatik takımı oldu( bu paradan dahada önemli )