Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
Alt 09.10.2009, 08:16   #61
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim sen okuduğunu bile anlamıyorsun. adam ben çıkarttım demiyor. alt yapıdan yılmaz hoca ile çıkarttık diyor. fatih tekke trabzonun alt yapısındaymış anlayabildinmi. onlarda a takımına almışlar. yapamazlarmı yani. alt yapıya önem veren birisiymiş. mutlu olman lazım. sen en iyisi sivassporlu olma. bülent uygun bir takımla anlaşırsa onun takımını tut.yakında belli olur.
Sen okuduğunu öyle anlıyorsun ki hayran kaldım

Adam açıklama yapıyor Yılmaz Vural ile ben çıkarttım Fatih Tekke'yi. Sonradan haber siteleri bombayı patlatıyor yalan konuştuğuna dair. Alt yapıya filan önem verdiği yok adamın. Bizleri yiyor resmen. Popülist açıklamalarla taraftara yağ çekiyor.

Hangi takımı tutacağıma ben karar vermişim çoktan. Sana mı kalmış...
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2009, 08:21   #62
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Alıntı:
vexol58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.
Alt 09.10.2009, 08:29   #63
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.
Burada haddi hukuku senden öğrenecek değilim.yorumlarına dikkat et kisişelleştirirsen bende kisişelleştiririm!!!Tepkim daha adam görevine başlamadan darağacı hazırlayanlara ve nerdeyse başarısız olsunda işte Bülent Uygun u gönderdiniz(sanki biz gönderdik ya!) görün bakalım diye ellerini ovuşturanlara!!!Kimsenin taraftarlığını sorgulamak gibi bir niyetimiz yok.ANLAYAMADIĞINIZ KİŞİLER GELİR GEÇER ASIL OLAN SİVAS dır.Muhsin Hoca da başarılı olursa kalır olamazsa gider.Önce bir bekleyip görmek gerekiyor mesele bu...
Alt 09.10.2009, 08:35   #64
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.
Alt 09.10.2009, 08:42   #65
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İnşallah adı gibi 'muhsin' olur yeni hocamız. Zira bu şehir MUHSİNleri sever, bağırına basar. Başarılar hocam. Allah utandırmasın.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2009, 08:45   #66
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Idee Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.
Hemşerim herkes Sivasın başarısını istiyor bu forumda.Bülent hoca başarılı olsaydı zaten kalırdı bu sezon .şuanki puan durumumuz ve sıralamanın farkındasın sanıyorum.başarısız olmasıda bir ihtimal yeni hocamızın.bülent hocaya gösterdiğimiz sabrın yarısını Muhsin hocayada gösterelim.nedir ne değildir bir görelim..Şahsım adıma kimsenin fanatiği değilim..SİVAS dışında kişilere ve kurumlara bir sevdam yok..
Alt 09.10.2009, 08:49   #67
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

başarısız olma ihtimali yüksek ama güvenç kurtar mı gelseydi başarılı olacaktı ya da ümit kayıhan bence yönetim akıllı bir iş yaptı ama bülent hoca kazık attı devre arasında gidecekti takım kamp yapacaktı hoca takımı tanıyacaktı transfer yapılacaktı şimdi devre arasına kadar yeni hoca takıma anca uyuma sağlayacak bu maçların çoğuna kayıp gözüyle bakmak lazım maçları kaybedince Muhsin Hocaya atıp tutmak anlamsız
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2009, 08:53   #68
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bir sorum olucak; hani demiş biri; 'çok popilist bir açıklama' diye. Ne deseydi adam?

Sivas'daki oyuncuların hepsi kazma, defansa 2 orta sahay 2 orya bilmem kaç tane transfer mi gerek mi deseydi?

Transfer sezonu olmadığına göre, hoca oyuncularını kaanmak için tabi ki bu şekilde konuşucak. Bence popilist değil gayet 'realist')) bir demeç.

Türkiye'de esamesi okunmaz demiş bir arkadaş; zira biz Uygun'u sırça köşklerden alıp getirmedik ki! Onu çok mu tanıyorlardı. Yahu Osman Seçilmiş onu neden takımdan kovdu? Neyseeeee.

Hali hazırdaki 'kaşar' teknik direktörler yerine yeni bir ismi göreve getiren, diğer yönetimler gibi mevcut olan yerine, yeniyi deneyen yönetimi kutluyorum.

Başarısız olsa dahi kutluyorum; zira yeni bir isim denemiştir.

Başarılar Muhsin hoca...
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2009, 08:57   #69
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ne kadar ahlaksızca düşünen insanlar var adam daha gelmemiş çalışmaya başlamamış. yahu durun bir bakalım. eğer gerçekten bize yakışmazsa yanlışlar yapıyorsa hep birlikte karşı çıkalım. biz bülent uyguna 7 senemizi verdik onu adam ettik gönderdik. adam daha başlamamış geri zekalı gibi eleştiriler. ne yapsaydık bülent uygunun tavsiye ettiği güvenç kurtarımı alsaydık yani. biraz da omu yeseydi. utanmıyor bu eleştirileri yazanlar. önce b,ir adam gelsin takımı ile çalışmaya başlasın ondan sonra eleştirin. yanlışları o zaman söyleyin. bu kadar aptallık olıurmu.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.10.2009, 09:00   #70
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Önümüzdeki Hafta Genclerbirligi maci dahil alt yapidan en az 2 Futbolcu alacagini saniyorum cünkü Bülent hocanin enkaz Futbolcular ile yürümez.
Önemli olan devre arasina kadar 2-3 mac kazanip devreyi iyi bir yerlerde kapatmak.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alt, ertuĞralin, ertugral, hedef, röportaji, yapı, İlk