Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Otyakmaz : Hatalarını Kabul Etti
Alt 14.10.2009, 09:55   #31
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Otyakmaz : Hatalarını Kabul Etti

Alıntı:
Sivas Meydan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu açıklamalara bakın ya inanılır gibi değil hocayı internette bulmuş.Bu Sivassporumuza yakışan yazıklar olsun
ya kardeşim her şeye yazıklar olsun cümlesi ile başlamak ne kolay. benden de sana yazıklar olsun. hoca yı internetten bulmuş falan. adam yeni geldi dur bir bakalım. ya bu sivaslılar ne kadar pervasız. ne kadar aceleci. illa yorum yazmak zorunda değilsin güzel kardeşim
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sgulturk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 10:13   #32
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Teşekkürler başkanım,Allah yardımcınız olsun.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009, 12:31   #33
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sivas Meydan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu açıklamalara bakın ya inanılır gibi değil hocayı internette bulmuş.Bu Sivassporumuza yakışan yazıklar olsun
nerden bulacaktı sokaktanmı toplayacaktı. dünya internet çağı. internet ile herşey elinin altında. sanırım sen teknoloji cahilisin. sadece buraya bişeyler yazmak için kullanıyorsun interneti. internet dünyayaya açılım. dünyanın her yerinden haberin oluyor bir anda. bütün hocaları ve özellikleini futbolcuları ve özelliklerini görebiliyorsun. ayrıntılı bilgi almak istiyorsan sana günde bir kaç saat ders verelim. bunu isteyecek bir çok arkadaş vardır.herkesten yarım saat ders alsan prof olursun. sende internetten istediğini bulursun. internetten sadece karı kız aranmaz. ithalat ihracat ders bilgi hoca herşey aranır bulunur.saygılarımızla.
Alt 14.10.2009, 12:37   #34
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mecnun bey sizi vizyon sahibi birisi olarak tanımıştım. Bana öyle de intiba vermiştiniz. Görüyorumki yanılmışım. Dergi makalesinden, internetten araştırmayla hoca bulunur mu hiç. Muhsin hocanın geldiği yamyam kabilelerinde bile böyle bir ilkel üslup yoktur. Yazık ettiniz hem Sivasspor'a hem de kendinize...
kardeşim sende bir eziklik varya onu bir türlü anlayamadım.allahın yarattığı kullarla yamyam falan alay ettiğine bakılırsa pekte inançlı birisine benzemiyorsun. o yamyam dediğin insanlar dünyada sporu ayakya tutuyor. koşanlar onlar. spor yapanlar onlar. sen sanırım bülent uygunda beklenti içindeydin. o gidincede ellerin boş kaldı. bir daha saçmalama..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 13:02   #35
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim sende bir eziklik varya onu bir türlü anlayamadım.allahın yarattığı kullarla yamyam falan alay ettiğine bakılırsa pekte inançlı birisine benzemiyorsun. o yamyam dediğin insanlar dünyada sporu ayakya tutuyor. koşanlar onlar. spor yapanlar onlar. sen sanırım bülent uygunda beklenti içindeydin. o gidincede ellerin boş kaldı. bir daha saçmalama..
Şimdi elden geldikçe sizi aydınlatmaya çalışayım. Malum sapla samanı karıştırmaktasınız.

Yamyam mevzusuna gelelim. Yamyam insan eti yiyen, Afrika'da yaşayan ilkel insanlara verilen bir sıfattır. Bunda aşağılayıcı bir unsur yoktur. Medeniyet bizlerede uzak kalsaydı bizlerde yamyam olabilirdik. Eğer ben o insanlara yamyam değilde maymun demiş olsaydı dediğiniz gibi bir inançsızlık yapardım Allah'ın yarattıı kullarla alay ederek. Bu konuda yeteri kadar aydınlandınız sanırım.

Dünyada sporu ayakta tuttuklarına katılmıyorum. Afrika kökenli başarılı epeyce sporcu var ama araştırıp bakın hepsinin Avrupa veya Amerika gibi gelişmiş yerlerde eğitimden geçtiğini anlarsınız. Zira dediğiniz gibi bir şey olsaydı Afrika bir dünya şampiyonu ülke çıkartırdı futbolda. Bu argümanınızda sakat yani.

Gelelim kişiselleştirerek sorduğunuz soruya. Bülent Uygun'dan beklenti içindeydim ama ellerimin boş kalması durumu saçma sapan bir şey. İyi olanı istemek garip bir şey olmamalı. Neyse anlamamız mümkün değil sizlerin futbol algısı bu kadar. Bunu da yadırgamıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Ben bu işin eğitimini almışım ve sizlerden farklı olarak bir şeyleri görebiliyorsam o kadar fark olur.

Bu yazılanları hep not ediyorum dediklerim çıkınca tek tek alıntılayıp her birinizin benden özür dilediği günleride göreceğim.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kederli Yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2009, 16:30   #36
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Baskan sen bizi birakma, senin samimiyetine yurekten inaniyorum.....
Alt 14.10.2009, 18:27   #37
Sivas Meydan
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas Meydan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sgulturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardeşim her şeye yazıklar olsun cümlesi ile başlamak ne kolay. benden de sana yazıklar olsun. hoca yı internetten bulmuş falan. adam yeni geldi dur bir bakalım. ya bu sivaslılar ne kadar pervasız. ne kadar aceleci. illa yorum yazmak zorunda değilsin güzel kardeşim
Yorum yazmadan önce senden izin almam gerekiyor(sa) kusura bakma birader bir dahaki sefere sana yazacağım mesajı atarım eğer sen uygun görürsen yorumumu yaparım.İllede istiyorsunuz ki herkes aynı şeyleri düşünsün aynı şeyleri yazsın eleştiren olursa da böyle bastıralım daha da yorum yapmaz kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız.Artı benim bildiğim bu site tüm Sivasspor taraftarınındır kimseye hakaret küfür etmediğim sürecede yorumlarıma müdahale edilmesine izin vermem.ben Sivassporumuzun böyle ne idüğü belirsiz hocalara teslim edilmesine tahammül edemiyorum siz herşeye toz pembe bakmak istiyorsunuz ama ben gerçekleri görmenizi istiyorum bu hocadan gerçi hoca kelimesi kullanırkende tereddütlerim var bize bir hayır gelmez takımın başında olmasına da gerek yok Sivas demirsporun hocası gelsin daha fazla başarılı oluruz.
Sivas Meydan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009, 18:29   #38
Sivas Meydan
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas Meydan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerden bulacaktı sokaktanmı toplayacaktı. dünya internet çağı. internet ile herşey elinin altında. sanırım sen teknoloji cahilisin. sadece buraya bişeyler yazmak için kullanıyorsun interneti. internet dünyayaya açılım. dünyanın her yerinden haberin oluyor bir anda. bütün hocaları ve özellikleini futbolcuları ve özelliklerini görebiliyorsun. ayrıntılı bilgi almak istiyorsan sana günde bir kaç saat ders verelim. bunu isteyecek bir çok arkadaş vardır.herkesten yarım saat ders alsan prof olursun. sende internetten istediğini bulursun. internetten sadece karı kız aranmaz. ithalat ihracat ders bilgi hoca herşey aranır bulunur.saygılarımızla.
İnterneti sen kendi adına ne amaçla kullandığını güzelcene açıklamışsın
Bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz.
Sivas Meydan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivas Meydan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2009, 21:48   #39
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

Büyük insandan büyük sorumluluk,

budur işte büyük başkan hata benimdir demek sana yakışırdı başkanım tşkler...

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009, 22:51   #40
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi elden geldikçe sizi aydınlatmaya çalışayım. Malum sapla samanı karıştırmaktasınız.

Yamyam mevzusuna gelelim. Yamyam insan eti yiyen, Afrika'da yaşayan ilkel insanlara verilen bir sıfattır. Bunda aşağılayıcı bir unsur yoktur. Medeniyet bizlerede uzak kalsaydı bizlerde yamyam olabilirdik. Eğer ben o insanlara yamyam değilde maymun demiş olsaydı dediğiniz gibi bir inançsızlık yapardım Allah'ın yarattıı kullarla alay ederek. Bu konuda yeteri kadar aydınlandınız sanırım.

Dünyada sporu ayakta tuttuklarına katılmıyorum. Afrika kökenli başarılı epeyce sporcu var ama araştırıp bakın hepsinin Avrupa veya Amerika gibi gelişmiş yerlerde eğitimden geçtiğini anlarsınız. Zira dediğiniz gibi bir şey olsaydı Afrika bir dünya şampiyonu ülke çıkartırdı futbolda. Bu argümanınızda sakat yani.

Gelelim kişiselleştirerek sorduğunuz soruya. Bülent Uygun'dan beklenti içindeydim ama ellerimin boş kalması durumu saçma sapan bir şey. İyi olanı istemek garip bir şey olmamalı. Neyse anlamamız mümkün değil sizlerin futbol algısı bu kadar. Bunu da yadırgamıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Ben bu işin eğitimini almışım ve sizlerden farklı olarak bir şeyleri görebiliyorsam o kadar fark olur.

Bu yazılanları hep not ediyorum dediklerim çıkınca tek tek alıntılayıp her birinizin benden özür dilediği günleride göreceğim.
Güzel münazara konusu, bende dahil olayım...

Afrika menşeli sporcuların dünya sporunun hepsi olmasa da bir çok spor dalını ayakta tuttukları kesin.

Afrika'da yaşayanları değerlendirirseniz atletizmin bazı dallarında liderler. Afrika'dan dışarı çıkarak başarılı olanları düşünürseniz bir çok spor dalını tek başlarına sürüklüyorlar. Neden Afrika'dan şampiyon takımlar insanlar çıkmıyor argümanın cevabı çok basit. Futbol gibi spor dallarında parası çok olan kulüpler iyi topçuları topluyorlar. Dolayısı ile de Afrika'dan oldukça fazla futbolcu hem de ucuza Avrupa'ya dağılıyor. Gidip orada futbolu öğrenmiyorlar, kaldı ki futbolcu olmak eğitimle olmaz önce kabiliyetiniz nefesiniz olması lazım. Ferdi bir çok dalda artık sporcular kendilerine para veren finansman sağlayan spor kulüplerine gidiyorlar, Afrika'da bunu verecek zenginlik nerede? Her alanda olduğu gibi sporda da maalesef Avrupa ve Amerika tarafından sömürülüyorlar..

Bir çok spor dalı gibi futbolda da iyi oyuncuların musluğunun başı Afrika'da.
Musluğun başında çalışan biri olmak dezavantaj olmasa gerek.

Yamyam sıfatına sahip (insan eti yiyen) kabileler artık Afrika'nın orta bölgelerinde bir kaç küçük gruptan ibaretler. Belkide artık hepten kaybolmuşlardır, ya da insan eti yemiyorlardır. Afrikalıları yamyamlar olarak tariflemek artık geçmişte kaldı.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
etti, hatalarını, kabul, otyakmaz