Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen neyi sanuyorsun ben anlamadım.
Tum gibi bir oyuncuyu satıp yerine Ersen Martin gibi bir kazmayı koyan Bülent Hoca değilmiydi.
Türkiyenin en iyi defans oyuncusu Bilica'nın alternatifi olarak Yasin çakmağı getiren
ve bütün mağlubiyetlerde baş sorumlu olan bu oyuncuyu takımda banko oynatan bülent hoca değilmiydi.
Ersen Martin'le, Yasin Çakmak'la, Uğur Kavuk'la sen başarıdan söz ediyor ve ilk 5 hedefliyorsan sen ya bu işi bilmiyorsun yada hayal dünyasında yaşıyorsun demektir.
Bu oyuncularla 8 haftada sadece 4 puan alabilirsin. bu mantıkla 34 haftada en fazla 18 puan toplayabilirsin.
18 puan nere 40 puan nere soruyorum sana.
Üstelik Hoca sezon sounda 40 puan dememiş. buraya dikkat et.
okumayı bilmiyorsun üstelik okuduğunuda anlayamıyorsun.
Anlamdanda yorum yapıyorsun.
İlk önce hedefimiz 40 puan toplamak ve yerimizi garantilemek demiş.
bu 25. hafta olur 30. hafta olur.
Önemli olan 40 puan'ı cebimize koyup rahatlamak sonrada alabildiğimiz kadar alıp yukarı çıkmak demek istemiş.
8 haftada 4 puan almış bir takımın ilk 5'de olmasını beklemek mantıksız olduğu kadar imkansızda.
Üstelik kadron Ersen Martin ve Yasin Çakmak gibi kalitesiz oyunculardan oluşuyorsa.
|
Ne desem sana boş anlamayacaksın. Bu zeka seviyenle alakalı değil elbette. Sadece körü körüne savunma yapıyorsunuz. Yazmış olduğun bir çok konuda zaten hem fikiriz. Burada ben istikrar diyorum sen günlük gelişmelerle bana karşı savunma yapıyorsun. Dünyada ilk defa transfer hatalarını Bülent Uygun yapmış gibi konuşuyorsunuz. İnsan bu hata yapar. İlk hatada silip atmak neye benziyor biliyormusunuz. Gökdelen inşaatı yapıyorsunuz son katı çıkacakken bir hata oluyor. Siz o hatayı yapan ustanın o hatasını telafi etmesinin yerine komple inşaatı yıkıp bir başka usta getirip o gökdeleni baştan kurmaya çalışıyorsunuz. Sonrada niye Anderlecht bize 5 attı diyorsunuz. Dün attığı gibi yarında beş atacak o takımlar bizlere. çünkü bizler sistemli bir çalışmaya yabancıyız. Bizler hep inşaatın temeliyle uğraşıyoruz. Yık yap diyoruz. Avrupa takımlarında böyle bir şey görmeniz mümkün mü? Gidin bakın Premier Lig'in köklü ekiplerine hocalarına ne şekilde yetkiler vermişler ve de o hocaları ilk başarısızlıkta kapı önüne koyuyorlar mı? O yetkiler bizde verilsin ilk başarısızlıkta adam vurulur. Bunu görebilecek Türk kulübü tüm rakiplerinin önüne geçecektir ama yok sizin gibi taraftarlarla bu kulüp biz olamayacağız.
Fatih terim Galatasarayda istikrarlı bir çalışma yaptı Uefa kupasını aldı hala ekmeğini yiyoruz. Alın size canlı örneğinide verdim. Daha siz neyin davasını görüyorsunuz. Ben sizlere Türkiye'nin tek büyüğü olma hedefini gösteriyorum sizler yok biz o kadar büyük olamayız 3 sene süper ligde 2 sene 2. ligde takılalım yeter diyorsunuz.
Yazacak çok şey var kulüplerin başarılı olabilmesi için. Hatta taraftar projeleri şeklinde hep beraber katkı sağlayıp ortaya bir çalışma çıkarıp kulübe dahi iletebiliriz ama sizler kısır tartışmalarla gününüzü geçiriyorsunuz. Ben her türlü tecrübemi bu çalışmada kullanmaya hazırım. Eğer sizlerde hazırsanız yapalım ortak çalışma. Bir başlık açılsın. Herkes fikrini söylesin. Tartışarak doğruya ulaşalım. Bunu bir yöneticimiz rapor şekline getirip kulübe göndersin.