Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
Alt 15.10.2009, 03:25   #51
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?

yaa allahaşkına atmayın yaaa yeter artık.
hiç bi şey bilmiyosanız dört işlem seviyesinde matematikte mi bilmiyosunuz!!
ardından ağladığınız bülent bu takımı 12. haftada 12 puanla aldı. sezon sonunda takım ligi 48 puanla bitirdi. yani bülent toplam 36 puan aldı ve o gün dahi siz onu yerlere göklere sığdıramadınız. pecze ye küfür ettiniz. şimdi bu hoca 4 haftada önce 8 puan alacak ki bülent efendinin başladığı yere gelsin. yiyosa kaçmasaydı küfür edilen pecze gibi önümüzdeki 4 haftadan 8 puanı çıkarıp gitseydi.
bülent efendinin maç başına puanı 1.63 puan. muhsin hoca geri kalan haftalarda maç başına 1.63 puan alırsa toplamda 42 yapar. 4 daha ekleyin toplam 46 eder. kısaca hocamız toplam 46 puan alırsa bütün bülentcilerin yorumlarını buralarda bekleriz. bakalım bülentin onda biri kadar alkışlamayı becerebilecek misiniz!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aslanefe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.10.2009, 03:48   #52
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin mesajına yazılacak tek cevabım var : İSTİKRAR

Realist insanlar tarih içinde hep yok olup giderler. Hayal kurmayı bilen insanlar ise tarihe damgasını vurarak çığır açarlar. Avrupalılar bu konuda bilimsel çalışmalar yapmış ve bunu uygulamaya koymuşlar. Masalları o kadar önemsemişler ki çocuklara hayal gücü kazandırma konusunda kullanmışlar. Mesela masalın birinde uçan halı gibi bir şey vardı. O uçan halı yıllar sonra uçak olarak gerçeğe dönüştü. Yani hayal etmekten korkmayın ve realizme kendinizi kaptırmayın.
Ya kardeşim Bülent Uygun'u bizmi kovdukta sen dünden beri gelip burda taraftarla laf atıyorsun.

Madem istikrar diyorsan o zaman git Bülent Uygun'un yakasına yapış, bu lafları ona anlat.
Takımı niye zor günde yüzüstü bıraktın, niye gemiyi ilk önce sen terkettin niye bırakıp kaçtın diye sor kendine.
kimse onu zorla göndermedi yada gitmesini istemedi.

yaptığı 16'ya yakın maçta sadece 2 galibiyet ve 2 bareberlik almasına rağmen çoğu taraftar destek oldu. adamı kovan olmadı söven olmadı.
sen niye gelip taraftarı suçluyup ikide bir bunun sorumlusu taraftarmış gibi davranıyorsun.

Bıraktı gitti ve şimdide Trabzon'a diyorki çağırın seve seve gelirim diyor.
Geçen sene kendini Fener'e pazarlamaya çalışan Bülent Uygun bu sene TS çağırsın hemen giderim diyor.
Ve sen taraftarı suçluyorsun.

Sivas'ı zor günde bırakıp hiç düşünmeden TS'ye giden birisini haklı gösterip,
onca mağlubiyete ve başarısız sonuca rağmen yinede destek olan taraftarı suçlu gidi göstermeye çalışmak vicdansızlıktır, insafsızlıktır.

Burda yazdığın lafları bize değil Bülent Uygun'a söylemen lazım.
Yönetim ve Başkan burda kalması için çok uğraştık ama konsantre olamadı kendini buraya vermedi diyor.

Bülent Uygun Milli takım, FB ve büyük takım hayaliyle yaşarken artık burda eski hevesi ve konsantrasyonu bulamadı.

Sen istikrar diyorsun güzel söylüyorsunda, hadi Bülent Uygun kaldı ve başarılı oldu herşey iyi gidiyor
Kalksa FB yada BJK sezon ortasında Bülent Uygun'a bir teklif yapsa burda dururmu sanıyorsun.
Hani istikrardı hani hocaya sabırdı. hoca sana sabretmiyor ve ilk fırsatta terkediyorsa ne sabırından bahsediyorsun.
senin hocan ilk teklif'te burdan gidecek birisiyse sen çıkıpta bize istikrar masalları okuma.

Real Madrid demişsin, Arsenal demişsin güzel söylemişsinde bugün Real Madrid'in hocasına, Arsenal'ın hocasına çıkıp başka bir takım teklifte bulunsa hiç düşünmeden reddeder ama senin hocan bülent uygun'a büyük bir takım teklif yapsa hiç düşünmeden kabul eder.

İşte o takımlarla senin arandaki fark bu. sen istediğin kadar istikrar diye kendini parala
Aziz gelipte senin adamına bir telefon açarsa senin o savunduğun istikrar masaları yerle bir olur.
Fazla hayal dünyasında yaşama derim.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.10.2009, 08:40   #53
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
40 puan barajını aşacakmış

Allah'ım hedefe bak ya. Birisi bu adama 40 puan ile bu ligden düşenlerin olduğunu hatırlatması lazım. Adam resmen küme düşmeme mücadelesi vereceğiz demiş. işte size vizyon. Defalarca söyledim ve de söylüyorum Muhsin hoca bu takımı düşürür. Büyük bir hata yapıyoruz.

Sivas'ı neden kabul etmiş. Adam hayatının teklifini aldı. 2 çuval un parasına çalışıyordu şimdi kimbilir kaç milyar götürecek.
adam 8 maçta 4 puan alan bir takımı bu futbolcularla şampiyon yapacağımmı desin. bülent uygunun düşürmeye çalıştığı zorda kalıncada çareyi kaçmakta bulduğu bir takımı almış önce amaç kümede kalmak diye hedef belirtmiş. ne yapmalıydı yani. eğer sende futbol bilgisi diye bişey varsa ben bişey bilmiyorum. sen futbolun f sini bile bilmiyorsuun. futbolu seninle her ortamda ve her türlü zeminle tartışmaya hazırım. sen futboldan anlamıyorsun. varsan buluşalım.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.10.2009, 08:56   #54
hiko58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var.
sana bunu yeminle söylüyorum. ben seninle futbolu her ortamda her türlü yerde seni mat etmek adına tartışmaya hazırım. sen futbolun f sini bile bilmiyorsun. sadece burada atıp tutuyorsun. seni bülent uygunmu gönderdi. teknik direktör gelsin diyorsuun gelen adam boostan korkuluğumu. hemde çok saygısız birisisin. sanıyorum sen sokaklarda büyümüşsün başarlı kimseleri pek çekemiyorsun. utanmalısın.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.10.2009, 11:12   #55
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana bunu yeminle söylüyorum. ben seninle futbolu her ortamda her türlü yerde seni mat etmek adına tartışmaya hazırım. sen futbolun f sini bile bilmiyorsun. sadece burada atıp tutuyorsun. seni bülent uygunmu gönderdi. teknik direktör gelsin diyorsuun gelen adam boostan korkuluğumu. hemde çok saygısız birisisin. sanıyorum sen sokaklarda büyümüşsün başarlı kimseleri pek çekemiyorsun. utanmalısın.
Komik olma

Futbolun f sini bilmesem futboldan profesyonel olarak ekmek yiyemem. Üstelik Türkiye dışında. Adamlar salak o yüzden maaş veriyorlar bana demek

Buyrun istediğiniz kadar tartışalım. Mesela bir soru sorarak başlayayım. Türk futbolunun alt yapı eksikliği ve Avrupa kulüplerinin fazlası nedir?

Genç bir futbolcunun gelecek vaad ettiğini nasıl anlarsınız? Sistemi nedir?

Buyrun başlayın...
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 11:16   #56
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya kardeşim Bülent Uygun'u bizmi kovdukta sen dünden beri gelip burda taraftarla laf atıyorsun.

Madem istikrar diyorsan o zaman git Bülent Uygun'un yakasına yapış, bu lafları ona anlat.
Takımı niye zor günde yüzüstü bıraktın, niye gemiyi ilk önce sen terkettin niye bırakıp kaçtın diye sor kendine.
kimse onu zorla göndermedi yada gitmesini istemedi.

yaptığı 16'ya yakın maçta sadece 2 galibiyet ve 2 bareberlik almasına rağmen çoğu taraftar destek oldu. adamı kovan olmadı söven olmadı.
sen niye gelip taraftarı suçluyup ikide bir bunun sorumlusu taraftarmış gibi davranıyorsun.

Bıraktı gitti ve şimdide Trabzon'a diyorki çağırın seve seve gelirim diyor.
Geçen sene kendini Fener'e pazarlamaya çalışan Bülent Uygun bu sene TS çağırsın hemen giderim diyor.
Ve sen taraftarı suçluyorsun.

Sivas'ı zor günde bırakıp hiç düşünmeden TS'ye giden birisini haklı gösterip,
onca mağlubiyete ve başarısız sonuca rağmen yinede destek olan taraftarı suçlu gidi göstermeye çalışmak vicdansızlıktır, insafsızlıktır.

Burda yazdığın lafları bize değil Bülent Uygun'a söylemen lazım.
Yönetim ve Başkan burda kalması için çok uğraştık ama konsantre olamadı kendini buraya vermedi diyor.

Bülent Uygun Milli takım, FB ve büyük takım hayaliyle yaşarken artık burda eski hevesi ve konsantrasyonu bulamadı.

Sen istikrar diyorsun güzel söylüyorsunda, hadi Bülent Uygun kaldı ve başarılı oldu herşey iyi gidiyor
Kalksa FB yada BJK sezon ortasında Bülent Uygun'a bir teklif yapsa burda dururmu sanıyorsun.
Hani istikrardı hani hocaya sabırdı. hoca sana sabretmiyor ve ilk fırsatta terkediyorsa ne sabırından bahsediyorsun.
senin hocan ilk teklif'te burdan gidecek birisiyse sen çıkıpta bize istikrar masalları okuma.

Real Madrid demişsin, Arsenal demişsin güzel söylemişsinde bugün Real Madrid'in hocasına, Arsenal'ın hocasına çıkıp başka bir takım teklifte bulunsa hiç düşünmeden reddeder ama senin hocan bülent uygun'a büyük bir takım teklif yapsa hiç düşünmeden kabul eder.

İşte o takımlarla senin arandaki fark bu. sen istediğin kadar istikrar diye kendini parala
Aziz gelipte senin adamına bir telefon açarsa senin o savunduğun istikrar masaları yerle bir olur.
Fazla hayal dünyasında yaşama derim.
Bakın sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Bülent Uygun istifayı düşünmüyordu bile. İstifa etti ama ben gidiyorum demek için değildi. Güven tazelemek istedi ama yönetim 1 sat bile beklemeden tamam yolun açık olsun dedi. Bu tür ince detayları es geçmemek lazım. Yönetim hocanın arkasında dursaydı kendisi bu takımın başındaydı hala.

Sivasspordan Fenerbahçe'ye veya Trabzonspor'a geçmek kademe atlamak olarak görülebilir. Yalnız Real Madridden hangi takıma geçmek kademe atlama olarak görülür. O yüzden bu karşılaştırma denk düşmüyor. Ki bunu da engelleme usülü var. Adama attırırsın 5 yıllık sözlemeye imza bir de madde koydurursun bırakıp giderse 10 milyon euro tazminat diye bak bir yere gidebilir mi?
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 11:19   #57
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Hocam senin sivassporumuzu başarıdan başarıya ucuracağından hiç şüphem yoktur
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.10.2009, 11:42   #58
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Komik olma

Futbolun f sini bilmesem futboldan profesyonel olarak ekmek yiyemem. Üstelik Türkiye dışında. Adamlar salak o yüzden maaş veriyorlar bana demek

Buyrun istediğiniz kadar tartışalım. Mesela bir soru sorarak başlayayım. Türk futbolunun alt yapı eksikliği ve Avrupa kulüplerinin fazlası nedir?

Buyrun başlayın...
Bak degerli Arkadasim Senin Futboldan anlama algilama anlayisini tarmak ölcmek bizim isimiz degil. ama futbol isinde yorumlama anlayisin üzerine düsünce belirtiliyor. Sen daha takimin basinda maca cikmamis hocayi . Kümeye düsürme noktasina getirdi diye degerlendiriyorsun.. Takimi Küme düsürse bile Eski hocanin kredisi olmali diyorsun. Senin anlayisina Göre bülen Uygun tüm camianin önündedir. Buraya kadar icinde bulundugumuz durum Bülen Uyguna ait olmasina ragmen bunlari söylüyorsun. seninle neyi tartissinlar yada tartisamil. Seninle arkadasligimiz leylekle tilkinin arkadasligi gibi. kimse kimsenin tabagindan bir sey yemez. Umarim Herseyin Önüne Koydugun Hocan Bir takim bulur sende gider destegini orada verirsin.artik ne diyelim. Futbol bilgi ve becerini hocanin yaninda kullanirsin.artik bizim icin o devir kapandi!!!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.10.2009, 12:15   #59
of'taki yiğido
Yeni Yiğido

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 of'taki yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İştir kişinin aynası... Bırakın arkadaşlar adam gerçekçi ne yani bu halimizle ilk 3'ü mü hedefleyeceğiz?!.. Bakalım sonuç ne olacak. İnşallah bu sezon düşmezsek kısmetse seneye parlarız....
of'taki yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009, 12:20   #60
hiko58
Usta Yiğido

Alıntı:
Komik olma

Buyrun başlayın...
sana kimsenin futbolla ilgili maaş verdiğine inanmıyorum. sen eğer futboldan anlasaydın daha yeni gelen bir hocaya ki bu adam yıllardır profesyonelce hocalık yapmış birisi. beğenir yada beğenmezsin başarılara imza atmış birisi. art niyetle konuşarak daha bir kaç yıllık hocalık tyapmış olan birisiyle mukayese etmezdin. bir insanın faydalı olup olmadığını bir kaç maç olduktan sonra ve antremanlarındaki uyguladığı sistemlerle ekollerle anlayabilirsin. sen daha adam başlamadan körün anasını bellediği gibi takdın. yok bir çuval un falan. varsa futbolcu daha öncedende ben sana yazdım bir kamyon un benden iki futbolcu getir bize. daha bir kaç kamyoında veren olur herhalde. bilgin olsaydı önce bu adamın ortaya çıkaracağı takımı bir görürdün. bir sistemmi uygulayacak. yanlışlıklarmı yapacak. hangi futbolcuyu serbest oynatacak yada herkese bir görevmi verecek. takımın dinamosu kim olacak. bir bekle. defanstaki zaaflar nasıl halledilecek. bu kadar kötü transferde ortaya nasıl bir takım çıkacak. sen beklemeden bu adamı kötülemeye başladın. düşme hattındaki bir takıma geldiği için ve bu cesareti gösterdiği için bu hocaya teşekkür edeceğimize sen ve senin gibi futbol cahilleri neler yazıyor. kardeşim aslolan sivasspordur. bülent uygunu iyi tanırım ben. senin yaşın belki yeter belki yetmez bilmiyorum ama ben 52 yaşındayım. sivasa nasıl geldiğini nasıl kadro dışı bırakıldığını sivasa geldiği zaman hangi arabası vardı şimdi neleri var hepsini iyi bilen birisiyim. sivaslı bülent uyguna vefasızlık yapmamıştır. bülent uygun kendini bir anda kaf dağında görmüştür. mesele o.büyüklerimizin sözleri var ne oldum dememeli ne olacağım demeli. ahde vefa gütmeyen itten aşağıdır derler. bence sen bülent uygun taraftarlığını bırak ve sivassporlu ol. bu daha yakışacaktır sana. herkes seni daha sempatik görecektir.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ertuğral, etti, kabul, neden, sivası