Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Bakın sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Bülent Uygun istifayı düşünmüyordu bile. İstifa etti ama ben gidiyorum demek için değildi. Güven tazelemek istedi ama yönetim 1 sat bile beklemeden tamam yolun açık olsun dedi. Bu tür ince detayları es geçmemek lazım. Yönetim hocanın arkasında dursaydı kendisi bu takımın başındaydı hala.
Sivasspordan Fenerbahçe'ye veya Trabzonspor'a geçmek kademe atlamak olarak görülebilir. Yalnız Real Madridden hangi takıma geçmek kademe atlama olarak görülür. O yüzden bu karşılaştırma denk düşmüyor. Ki bunu da engelleme usülü var. Adama attırırsın 5 yıllık sözlemeye imza bir de madde koydurursun bırakıp giderse 10 milyon euro tazminat diye bak bir yere gidebilir mi?
|
İstifayı düşünmediğini nerden biliyorsun ?
Varmı elinde kanıtın ? yoksa sen Bülent Uygun'musunda bu kadar emin konuşabiliyorsun.
Adam basın toplantısı yapıyor ve istifa edeceğim diyor.
bir gazeteci diyorki yönetim kabul etmezse ne olacak.
Bülent Uygun'un cevabı, isterse kabul etmesinler.
bu bir meydan okumadır. sen daha haberleri gelişmeleri takip etmeden yorum yapıyorsun.
İsterse kabul etmesinler "Etmezse etmesinler ben yinede durmam, istediğini yapsınlar diyor"
Adam resmen kafa tutuyor ve sen güven tazelemekten bahsediyorsun.
İstifa etmeyi bir kaç haftadır düşünüyormuş ve başkan'da istifasından vazgeçirmek için epey uğraşmış ama kararını vermiş.
Sen ne güveninden bahsediyorsun. olayların nasıl geliştiğini bilmeden kafana göre yorum yapıyorsun.
Kafanda hayallar kurup insanlara laf atman çok yanlış.