Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu müsabakanın önemini bilmeyen yoktur.
Ancak, bizlerin taraftar olarak düşünecekleri ve bilmeleri gereken tek şey, takımımızı son dakikasına kadar tezahüratlarla destek vermeliyiz.
Bu hafta tüm taraftar, müsabakayı ayakta tezahüratla, bu maçı alarak GS karşılaşmasına moralli gitmeliyiz.
Çirkin ve tahrik edici tezahüratlardan kaçınılmasının, bu müsabakanın önemine binaen daha dikkatli olunmasının gerektiğine inanıyorum.
İtidalli ve sabırla son dakikaya kadar hep destek tam destek olmalıyız.
Unutulmamalı ki, geçen hafta sonu FB'yi uzatmalarda da olsun yenen, Gaziantepspor taraftarıdır.
|
Kardeşim ağzına sağlık.
Gaziantepsporlular olarak biz gecen sene kendi tribünümüzde Sampiyon Sivasspor diye az bagırmadık ama maalesef macı 2-1 kazanınca farklı seylere yönelen cok sivaslı insan oldu.
Gecen sene o oyunla normal 2.lig takımını bile yenemezdi ki sivas biz ekstradan oynamıs yok prim almıs olalım.
Kaldı ki hatırlayın Gaziantepte bize 1 gol atabildiniz yoksa gaziantepte bize golünüz yoktu yani bir bakıma terste geliyoruz size.
Kaldı ki biz bursaspora da yenilmedik bursada trabzonla 3 mac yaptık 1 i kupada trabzonda 1-1 antepte 3-1 ve 3-2 kazandık.
Beşiktaşa karsı 3-0 yenildigimiz macı izleyen varsa bilir Beto bos kaleye atamadı penaltımız verilmedi tek kale oynadık ama kalecimiz eski bjkli murat sahindi!
Sivassporu tribüne cagırıp sampiyon sivasspor diye cok tempo tuttuk ama görüyorum ki mac sonucuna aldananlar cogunlukta.
Senin gibi sag duyulu insanları görünce seviniyorum.
Sivastaki macta istediginiz kadar bizim takım aleyhine slogan atın ne olacak hiç bişey olmaz.
Maca 1 otobüs bizde geliyoruz.
Gaziantepsporumuzda o kadar iyi değil iyi top oynamıyor.
Güneryin yıldızı Gaziantepten saygı ve selamlar kalın saglıcakla