Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik
Alt 09.11.2009, 00:39   #12
delisivasli
Yeni Yiğido

delisivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 delisivasli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik

elamun aleykum önceden bu sayfaya ve bütün sayfalara gururla girerdim arkadaslar arasinda sivassporun adi gecince gögsüm kabarirdi sakin yanlis anlamayin hala gögsüm kabariyor her insan sivasli olamaz sivasli dogulur alt imzamda bildirdigim gibi allahima sükürler olsunki yaradanim beni müslüma türk ve sivasli olarak yaratmis ama arkadasla o güzelim takimi darma dagim ettiler giden oyunculara bakiyorum ve gelenlere bakiyorum acinacak durumdayiz allah yardimcimiz olsun giden oyunculari para icin sattilar desem olamaz cünkü sampiyonlar liginde eger tur atlasap o paranin daha fazlasi gelecekti baya bir oyunlar döndü ama allah bunlari sorar insallah tanidigim kac tane sivasli varsa etrafimda istanbul takimlarina düsman oldu ne zaman sivas birinci lige ciktiktan sonra ama simdi kenmime soruyorum resmen iki tane capulcu bizimle dalga gecti önce sevinc yasatti sonra yerin dibine soktu allaha havale ediyorum onlari bela okumuyorum cünkü degmeyecek kisiler icin günaha girmek istemem TÜRM SIVASSPOR TARAFTARLARI ALLAHA EMANET OLUN INSALLAH DÜZELIR BU TAKIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Etiketler
biz, ertuğral, kendimizi, yendik