Sivasspor için çok zor bir deplaman olacak...Ç.Rizespor bu sene kendi sahasında Fenerden bir puan Beşiktaştanda 3 puan aldı...Yani kendi evlerinde çok iyiler ama bizde deplasmanda çok iyiyiz...İnşallah 3 puan alırız 3 olmasada 1 puanı alacağımızı düşünüyorum...
inşallah abi bu mactan en az 1 puanla ayrılmak zorundayız inşallah basaracagız
Elbette bu ligde her maç zor. Artik büyük takim, küçük takim yok. Rize antrenör degistirmis. Takimida degistirse fayda yok. Bu maçi alacagiz. Yarin Kadir Gecesi kutlu gün. 6,5 milyon Sivaslinin duasi takimimizla olacak.
Elbette bu ligde her maç zor. Artik büyük takim, küçük takim yok. Rize antrenör degistirmis. Takimida degistirse fayda yok. Bu maçi alacagiz. Yarin Kadir Gecesi kutlu gün. 6,5 milyon Sivaslinin duasi takimimizla olacak.
Allah razı olsun gardaş seninde MÜbarek kadir gecen kutlu olsun...Dualarınız bizimle olsun...
Sivasspor için çok zor bir deplaman olacak...Ç.Rizespor bu sene kendi sahasında Fenerden bir puan Beşiktaştanda 3 puan aldı...Yani kendi evlerinde çok iyiler ama bizde deplasmanda çok iyiyiz...İnşallah 3 puan alırız 3 olmasada 1 puanı alacağımızı düşünüyorum...
SERHAN KABURCUK KARDEŞİM AYNEN KATILIYORUM ZOR BİR MAÇ OLACAK AMA DEPLASMANLARDA ÇOK HARIKA BİR TOP OYNUYORUZ RABBİMİN İZNİYLE 3 PUAN ALARAK YİĞİTLER DİYARI SİVASIMIZA DÖNECEGİZ. MALESEF İŞLERİMİN YOGUN OLMASI DOLAYISIYLA RİZE DEPLASMANINA GİDEMEYECEGİM ÇOK ÜZGÜNÜM AMA GÖNLÜM ORADA MAÇTA OLACAK DEPLASMANA GİDEN GEGERLİ KARDEŞLERİME HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLER MUBAREK KADİR GECELERİNİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM....