Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı
Ben yazdıklarımın arkasındayım bu bir yorum beğenmeyende olabilir beğenende her kez dilediği gibi yazar arkadaşlar.
|
Sıkışınca kendinizi kurtarmak için kaçarsanız insanların arkanızdan alkış tutmasını beklemeyin.
Bu kadroyu ben kurdum ve sonuna kadarda arkasındayım deseydi doğru herkes onu takdir ederdi
ama işlerin kötü gideceğini ve kariyerinin zarar göreceğini anladığından kendini kurtarmak için takımını yarı yolda bırakan birisi bence ne takdiri nede alkışı hakediyor.
Yaptığı başarıların aynısını bugün bursa ve kayseride tekrar ediyor.
Başarıda sadece bülent uygun'un değil 4 büyüklerin kötü olması ve Türk futbolunun düşüşte olmasınında etkisi var.
Bülent Uygun'a yapaılan eleştriler sadece başarısızlıklarından değil verdiği sivri demeçlerle ortamı germesi ve Sivas antipatisi oluşturmasınada tepkiydi.
Üstelik bütün başarıyı kendine mal etmesi ve her fırsatta kendini FB'ye pazarlamaya çalışmasıda tepki oluşturdu.
Keşke yaptığı başarılar konuşuluyor takdir ediliyor olsaydı.
Bülent Uygun'un adının geçtiği bir yerde bülent Uygun'un başarıları değil verdiği demeçler ve söylemleri konuşuluyorsa bu Sivas taraftarının değil Bülent kendi yaptığı hataların sonucudur.
Niye böyle çabuk terkedildim niye taraftar ve diğer insanlar beni yalnız bıraktı neyi yanlış yaptım diye kendine sorup hatayı önce kendinde araması lazım.
O zaman Sivas taraftarının yaptığının gayet normal olduğunu ve kendi yaptıkları ve söylemleriyle bu sonucu hazırladığını görebilir.