Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başbakan Stad için İmzayı Attı
Alt 06.12.2009, 19:06   #61
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Başbakan Stad için İmzayı Attı

Stad işi kolay iş değil arkadaşlar.Ha deyince stad yapılmaz.Gs şu anki stadı yapmak için 15 sene uğraştı.Bjk ise stad yapmak için 5 senedir uğraşıyor.Kayseri şu anki stadı yapmak için 10 sene uğraştı.Bu işler kolay değil ama devlet tarafından güvencesi şu an verilmiş.İnşallah bir an önce tüm işlemler halledilir ve hayata geçirilir bu proje.
Bu arada mehmetayyip arkadaşıma da bir cevap vermek istiyorum.O imzana karşılık olarak; 7 yıl boyunca bülent uygun sivas'a değil sivas bülent uyguna ekmek verdi ama o 7 maç dayanamadı ve sattı bu takımı.Hala şu an düşme hattındaysak bu onun eseridir.Siz onu hala savunuyorsanız ve küme düşsek de eğer hala savunacaksanız siz sivassporu değil bülenti sevmişsiniz, sizin gibilerin bizim aramızda yeri yok!!!
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009, 20:38   #62
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ne stadı sivasın stada ihtiyacı yok hatta yapılacaksa eğer bu satad yıkılsın kapasite 5bin'e çekilsin gördük bu hafta 4milyon sivaslı war diyolar istanbulda maça gelenlerin sayısı kaç 600-700 kişi taş çatlasa 1000 kişi geçmez 1000i sivas haketmiyo yeni bi stadı
kayseri bursa manisa konya samsun denizli trabzon eskişehir bu şehirlerin hepsine gittim maçlarını satatta defalarca izledim gidin görün bi bu şehirleri taraftar nasıl oluyomuş ondan sonra karar veriz hakediyormuyuz büyük kapasiteli bi stadı boşa masraf 5liralık bilet fiyatına mızırdayan bi halkımız war bizim ne stadı
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009, 21:15   #63
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugün kayseri-bursa maçını izleyenler hayran kalmıştır eminim...

dolu tribünler önünde modern stadyumda harika bir maç oldu... kayserililere gıpta ettim maçı izlerken... konforlu, modern bir stadyum, dolu tribünler... bir ara bundesliga veya premier ligde maç izliyormuşum havasına kapıldım...

bu atmosferi gördükten sonra 4 eylül stadyumu köy stadı gibi kalıyor...
Yanilmiyorsam Milli Mac Haric ilk Defa Doldu Trubunler....Bedava Bilet Davasi olmus Millet Kuyruklarda Birbirini Hirpalamis...Kayseriler Bu Stadla Gercekten Cok Modernlestiler..Memleket Hastasi Olan illere Yakisir...istanbul Hastasi Cok Olursa icimizde Pek Hos Durmaz Sehrimizde!
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009, 23:48   #64
mehmeTayyib
Acemi Yiğido

mehmeTayyib - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 mehmeTayyib FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu boş boş konuşanlar varya oturdukları yerde onları almıycan bu stada... bunlara ne laf anlatılır nede başka birşey... kimse şunlara laf anlatmaya çalışmasın... gerçekleri görenler görüyor rahat olun... mazallah(!)
mehmeTayyib isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009, 23:55   #65
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar stat kapasitesi ile ilgili çelişkili bilgiler ve haberler var..Cumartesi günü Sivas'ta vekil halk bulaşmasına katılan Sivas Milletvekili Osman Kılıç'ın Stat kapasitesinin en az 30 bin olacağına dair bir söz söylediği konusunda haberler var..Ben Osman KIlıç'ın tv deki konuşmasını da dinledim ama bu sözü söylediğini duymadım..Acaba bu sözü o konuşma sırasında sorulan sorular üzerine falan söylemiş olmasın..Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?H
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 00:02   #66
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YİNEMİ BAŞLADINIZ HAYEL PERESLİ E RİZE DE KAYSERİ DE STATLAR BİTTİ BİLİYORSUNUZ DİMİ ÖNCE DUYARLI OLALIM İNSANIMIZI VE TAKIMIMIZI TUTALIM AMA NERDE EŞEK EŞEKTİR PİLOT OLMAZ
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 01:20   #67
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Por`Pramuk <58> Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu adam sadece siyaset için oynuyor trübünlere
Sivas nüfusu fazla bir şehir olsaydı bu stadyumu çoktan yaptırmıştı
sivasın nufusu türkıye şartlarına göere az degıl örnekmi verim bilecık 50 bın kastamonu 60 bın çankırı 50 bın karadenız de samsun harıc tüm şehırler tekırdag edırne kırklarelı daha kaç tane sayım sivas abartılı bir nufusa sahıp olmsada türkıyede herkes biliyorkı 7 mılyon sivaslı var tabiki el atacak ve bu tabiki siyaset
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 02:11   #68
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
mehmeTayyib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu boş boş konuşanlar varya oturdukları yerde onları almıycan bu stada... bunlara ne laf anlatılır nede başka birşey... kimse şunlara laf anlatmaya çalışmasın... gerçekleri görenler görüyor rahat olun... mazallah(!)
Sanırım üstü kapalı bana mesaj vermişsin.Yine bu Bülent Uygun konusuna girmek istemiyorum artık gına geldi.Ancak zorla gelin konuşun diyorsunuz.Sana birşey söyleyeyim mi.Bak kardeşim.Bülent Uygun'u sevebilirsin.Onun kulu kölesi de olabilirsin.Bu beni ilgilendirmez.Ancak onu sevmeyenlere benimsemeyenlere laf atarsan orada cevabını alırsın.Sen Bülent Uygun'u sevdiğin gibi sevmeyenler de olabilir.Mesela ben sevmiyorum.Hiç de sevemedim.Nedenini de sana anlatmak zorunda değilim.Gerçekleri elbetteki herkes görüyor.Bu takımı yüzüstü bırakıp kimlerin kaçıp gittiğini, şimdi tvlerde pişkin pişkin yorumlar yapıp medyatik olmaya çalışanları herkes görüyor.Bizimle sizin aramızdaki fark ne biliyor musun?Bizler hiçbir insanı bu klubun üzerinde görmeyiz hiç kimseyi dokunulamaz, eleştirilemez, yargılanamaz konumuna sokmayız.Bizim için herkes eleştirilir de sorgulanır da.Bizde biat kültürü yoktur.Boynumuzu eğip başkalarının karşısında oturmayız.Bizim için kutsal olan sivasspordur.Gerisi fasa fiso.Onun için de olaylara soğukkanlı bakarız.Kimin ne halt ettiğini öğreniriz.Aradaki fark bu.
Siz ise size her türlü haltı edenlere hiçbir tepki göstermezsiniz.O yaptı o etti o bizim başımızın tacı, ona dokunmayalım ona kötü söz söylemeyelim eleştirmeyelim.Ha nolur bunun sonu gün gelir o övdüğün eleştirmediğiniz kişi size hainliklerin en büyüğünü yapar.Ama siz hala akıllanmazsınız.
Neyse lafı uzattım, sen de birgün söylediklerimi anlayacaksın ama iş işten geçmez inşallah...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 02:43   #69
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BIRADER DOĞRU KONUS SEN GIT ORALARA SIVASLIYA YAKISMADI BU SOZLERR....,
BEEN MEDİNMİ GARDAŞ DORULAR ACIDIR BEN NE KONUŞTUMU BİLEN BİRİYİM İNSANLAR HAKETİGİBİ ANILIR UNUTMA BİZ ÖYLE GÖRDÜK BAYRA OLMANIN HİÇBİR ŞEYİ OLMAZ ODA NE,,, HABURDA, NE,, TAYYİP ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,YOK,İ Yİ OKU
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 02:46   #70
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1042 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanilmiyorsam Milli Mac Haric ilk Defa Doldu Trubunler....Bedava Bilet Davasi olmus Millet Kuyruklarda Birbirini Hirpalamis...Kayseriler Bu Stadla Gercekten Cok Modernlestiler..Memleket Hastasi Olan illere Yakisir...istanbul Hastasi Cok Olursa icimizde Pek Hos Durmaz Sehrimizde!
1-2 liradan satışa sunulmuş biletler,ayrıca ulasım bedava gerceklestırılmıs stadyuma,ve son olarak da stada gidenlere yıyecek ıcecek ıkramında bulunulacıgı acıklanmıs.. dolsun bi zahmet
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
attı, başbakan, icin, stad, İmzayı