Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 7.şehit verdik..
Alt 08.12.2009, 20:04   #41
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 7.şehit verdik..

Alıntı:
tuffi5819 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADASLAR BURDAN SIVAS HALKINA SESLENIYORUM VE YONETIME
SIVAS ESKISEHIR MACINDA ORTALIK TURK BAYRAGI OLSUN HERKEZ TURK BAYRAGI GETIRSIN PROTESTO EDELIM SESIMIZI CIKARDALIM
BUGUN TOKATA GELEN SIVASADA GELIR
ALLAH RIZASI ICIN HERKEZ TURK BAYRAKLARIYLA GELSIN GORSUNLERR
BIZIIII
NE MUTLU TURKUM DIYENE
haklisiniz, aslinda maclara siyaseti ve dini karistirmiyacaksin, ama bazen de engel olamiyorsun, gozlerimiz yasla dolmus, ve acimizi bir sekilde gostermek istiyoruz.

bende bu fikrine katiliyorum, taraftar TURK bayraklariyla gelsin stada. Sivas halkinin sehitlerinin ve askerlerin arkasinda olduklarini gorsunler...
Alt 08.12.2009, 20:10   #42
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şehitlerimizin mekanı zaten cennet,Allah ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır versin... Başımızdaki haysiyetsizler durduğu sürece bu kanı bozuklara meydan kalır ama yakındır meydanın boş olmadığını öğrendikleri zaman herşey geç olacak ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sewaz58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2009, 20:21   #43
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

''Önceden bir ses vardı her şey Vatan için yıllar geçti örgütler türedi tariketler türedi Vatan sevgisine gölge düştü.
Elhamdurillah müslümanız hemde Türküz Türk...................

''Ne mutlu Türküm diyen dilleri bağladılar dini kullanarak Vatan aşkını kalplerde kapadılar. Elhamdurillah ben Muslumanın Şükürler olsun Türküm Türk.....

.......Bayrağımız namusumuz, Hudutumuz namusumuz Elhamdurillah bizler Muslumanız ve Türküz Türk........

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2009, 17:53   #44
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1609 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Şehitlerimizin son anları

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde sisli havada hainlerin kendilerine kurduğu pusuya düşen askerlerimizin son ana kadar göğüs göğüse çatıştığı ortaya çıktı.

Olay yerine gittiğinde askeri araçtan duman çıktığını belirten sürücü Aziz Ayna, yerde yaralı yatan bir askerin, "Abi çok kan kaybediyorum. Çabuk 155'i arar mısın?" dediğini söyledi.

Ayna, saldırı bölgesine yaklaştıkları sırada kiremit renkli Renault marka bir otomobilin olay yerinden uzaklaştığını belirtti. Reşadiye'ye 7 askerle erzak almaya giden askeri aracın dönüşte bayram izninden dönen 3 askeri aldığı öğrenildi.

Saldırının yapıldığı yere ilk ulaşan, İstanbul'dan Reşadiye'ye cenaze götüren vatandaşlar oldu. Defin işlerinin ardından İstanbul'a dönmek için yola çıkan 30 kişi, Sazak köyü yakınlarında pusuya düşürülen askeri araca rastladı.

Otobüs şoförü Ayna, pusuya düşürülen askeri aracın çevresinde kandan göller oluştuğunu anlattı. Çatışmanın hemen ardından olay yerine denk geldiklerini dile getiren Ayna, şunları aktardı: "Arabanın 4 tekeri de mermilerle patlatılmıştı. Araç çapraz ateşe tutulmuştu. Müthiş bir sis vardı; göz gözü görmüyordu. Yerde yaralı yatan asker, '155'i arar mısın? Çok kan kaybediyorum.' dedi. Yaralı askerleri Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Diğer askerleri ise olay yerine gelen ambulanslar ve askeri araçlar hastaneye götürdü."
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2009, 18:04   #45
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şehitlerimizin son anları

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde sisli havada hainlerin kendilerine kurduğu pusuya düşen askerlerimizin son ana kadar göğüs göğüse çatıştığı ortaya çıktı.

Olay yerine gittiğinde askeri araçtan duman çıktığını belirten sürücü Aziz Ayna, yerde yaralı yatan bir askerin, "Abi çok kan kaybediyorum. Çabuk 155'i arar mısın?" dediğini söyledi.

Ayna, saldırı bölgesine yaklaştıkları sırada kiremit renkli Renault marka bir otomobilin olay yerinden uzaklaştığını belirtti. Reşadiye'ye 7 askerle erzak almaya giden askeri aracın dönüşte bayram izninden dönen 3 askeri aldığı öğrenildi.

Saldırının yapıldığı yere ilk ulaşan, İstanbul'dan Reşadiye'ye cenaze götüren vatandaşlar oldu. Defin işlerinin ardından İstanbul'a dönmek için yola çıkan 30 kişi, Sazak köyü yakınlarında pusuya düşürülen askeri araca rastladı.

Otobüs şoförü Ayna, pusuya düşürülen askeri aracın çevresinde kandan göller oluştuğunu anlattı. Çatışmanın hemen ardından olay yerine denk geldiklerini dile getiren Ayna, şunları aktardı: "Arabanın 4 tekeri de mermilerle patlatılmıştı. Araç çapraz ateşe tutulmuştu. Müthiş bir sis vardı; göz gözü görmüyordu. Yerde yaralı yatan asker, '155'i arar mısın? Çok kan kaybediyorum.' dedi. Yaralı askerleri Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Diğer askerleri ise olay yerine gelen ambulanslar ve askeri araçlar hastaneye götürdü."

gercekten cok aci bir durum, soylenenecek hic birsey kalmiyor...
Alt 09.12.2009, 19:37   #46
bora kurnaz
Yeni Yiğido

bora kurnaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 bora kurnaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ruhlari sad olsun sehitlerin..hainler acaba türklyenin gözünü korkutacagini bizi bezdirebileceklerini mi saniyorlar böyle yaparak??kendilerine kin toplamaktan baska bi seye sebep olmuyorlar..
bora kurnaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
7şehit, verdik