Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
sözlerine ekleyecek bişey bulamıyorum kardeşim. bu bülent uygun sevdalıları fazla ileriye değil 5-6 sene öncesine bülent uygunun bize futbolcu olarak geldiği zamana ve nasıl kadro dışı kaldığına. ve mecnun başkanın onu ortada bırakmamak için görev verdiğine ki o zamanlar bülent uygun depremzede idi ihtiyacı vardı. mecnun başkan ona elini uzatmıştır. görev vermiştir. hocanın ilişiği kesildikten sonra teknik direktör bile olmadan takım ona emanet edilmiştir kendisini ispatlasın diye. ve yaşananlar malum gerisini anlatmaya gerek yok. bülent uygun bütün sivaslıyı sırtında taşısa acaba hakkını ödeyebilirmi. bu yaptıklarından aç gözlülüğünden acaba birazcık utanırmı onu allaha havale ediyorum. menejerliğini yapamadı diye oliviera paşeko sergio gibi bir oyuncunun hayatını kararttğı için acaba vicdanen rahat bir uyku uyuyabilirmi acaba. ve baliliye yaptıklarından dolayı.
|
En başta teşekkür ederim düşüncelerime deger verdiginiz için.. Bize düşen tek şey var elimize geçen çok kıymetli bi hocamız var şu an.. Oturmasını bilen kalkmasını bilen, KONUŞMASINI bilen.. Hocamıza her ne şartta olursa olsun destek vermeliyiz. Enkazdan takım oluşturdu. yani eksiklerimiz yok mu elbette var futbolcu kapasitesi sınırlı mı elbette sınırlı ama takım olmaya başladık mücadele etmeye başladık. Ben birincisi futbolda vefa olduguna inanmıyorum. İkincisi vefa varsa ve göstermesi gereken biri varsa yeniden türk futbolunda söz sahibi yaptıgımız bülent uygundur. Ayrıca futbolda vefa diye birsey olsa Galatsaray fatih terimi ölene kadar takımın başında tutmalıydı. Adam UEFA kupasını kazandırdı var mı daha ötesi? Ama Lucescu'dan sonraki dönemde başarısız bulunup görevine son verildi.. Vefa borcu olanlar Bülent uygun daha önceki dönemde devraldıgı takım bu kadar enkaz mıydı söyleyin Lorant savunma yapmayı ögretti takıma. Pecze kötü skorlar aldı ancak futbol olarak bu kadar enkaz mıydı takım söyleyin? Neyse bence kişileri deil Sivassporumuzu sevin... Sözün özü bu