gıden futbolcuların emegı elbette gecmıstır yolları acık olsun ozlellıklede yabancı transferlerde secıcı olmalı gelecege donuk futbolcular almalıyız gunaey afrıka mıllı takımında cok kalıtelı oyuncalr var dunya kupasından once alırsak cok yararlı olur kuluıbmuz ıcın ben yonetımımıze guvenıyorum
gidenlerden hiç birinin emeği geçmedi sadece bizim gibi taraftarların maça gidip donduğu maçta bizee saç baş yolduran bu adamlara hakkımı helal etmiyorum defolup gitsin pislkler
hadi defolup gidin nilüfer sporda belki forma şansı bulursunuz nede olsa menajeriniz bülent
Doğru dürüst hatta neredeyse hiç izleme fırsatımız olmadığı için yorum bile yapamıyorum...Vasat birine benziyordu fakat mevcut defanstan iyi mi kötü mü olduğu tartışılırdı... Neyse kulübümüz için hayırlısı olsun fakat daha gönderilecek isimler var onlar da pas geçilmez umarım..
BİZ SIVASLIYIZ!!!
yahu bende bu konuyu dizi olan "yaprak dökümü devam ediyo" sanıp hiç bakmıyordum.
zaten kendi kendime soruyodum ne alakası var o film ve sivasspor'un die.. neyseki yanılmışım.
buna yaprak dökümü devam ediyo değil "kurtlar vadisi-sivas" devam ediyo denir
MBEMBA ZATEN SİVASSPOR OYUNCUSU DEĞİLDİKİ ANCA ANTREMANLARA ÇIKIYODU GÜLMEYE GÜLMEYE GİTSİN HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN OYUNCUYA İYİ DİLEKTEMİ BULUNACAZ ADAM HAZIRLIK MAÇINDA BİLE KIRMIZI GÖRDÜ BE