Bunun için arkadanda sağlam bir yönetimin olması gerekir.Taraftar yönetimden destek alamadan barınamaz tutunamaz.
artık top yönetimde hem taraftara destek vermeyip de sonra yönetimdeki abilerimiz sivas seyircisi takıma gerekli ilgiyi neden vermiyor diye hayıflanıp duruyorlar
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
YeNiÇeRiLeR gençler birliği deplasmanından bir fotoğraf.Herkes uyurken bazı dakikalarda bir stada bedel bu kadar yürek vardı ve haykırdı Sahipsiz Sivası Sahipleniriz !!!!!
Kardesim Yeniceriler DÖNECEGI zaman ses getirmek ister dönecegi zaman HARBI dönmeyi HARBI tribün yapmayi ister.Ve bu maalesef ancak bir sponsor veya YÖNETIMIN DESTEGI ILE OLUYOR
Yeniçeriler bildiğim kadarıyla Trabzonspor deplasmanına gidecek..
Taraftar grubunun ayakta kalması için yönetim desteği ve sponsor şart !..
Yiğido Gençlik'teki arkadaşların Yeniçerilerle ilgili yorum yapması biraz garip geliyor bana ama birlik beraberlik zamanı şimdi 50 kişi bir yerde 100 kişi bir yerde olmuyor..
Sivasspor'un sağlam bir taraftar grubuna ihtiyacı var..
eskişehir maçında yeniçeriler trübündeydi 67 ile beraber güzel trübün yaptılar ama o maçta bazı şeyler yaşandı gerginlikler çıktı trabzona gideceklerini bende duydum birliktelik konusuna gelince sivasta birleşme imkansız bunu eskişehir maçında birkez daha gördük
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
eskişehir maçında yeniçeriler trübündeydi 67 ile beraber güzel trübün yaptılar ama o maçta bazı şeyler yaşandı gerginlikler çıktı trabzona gideceklerini bende duydum birliktelik konusuna gelince sivasta birleşme imkansız bunu eskişehir maçında birkez daha gördük
herkes ister birliktelik olsun stada tek bir ses çıksın herkes ister fakat bu iş sivasspor trübünlerinde imkansız Allah herkesin yolunu açık etsin demekden başka bişey yok.. Allah'tan bir mani çıkmaza yeniçeriler olarak Trabzona gidiliyor
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
gruplaşmak dogru birşey degil zaten bu camiada herkesin amacı sivasspora destek degilmi hep birlikte sonuna kadar sivassporumuza destek verelim lütfen stadı her maçta stadı dolduralım lütfen